Widgets Magazine

Τις επόμενες μέρες ο Ερμής ανάδρομος πλησιάζει κοντά τον Ποσειδώνα, σχηματίζουν μια πολυήμερη σύνοδο, καθώς ο Ερμής κάθεται ακίνητος στην 16η μοίρα του Ιχθύ, κάνοντας στάση για να γυρίσει ανάδρομος.

Ερμής σε ζώδιο πτώσης του στον Ιχθύ, και σε σύνοδο με τον άρχοντα του νερού, τον πλανήτη Ποσειδώνα.

Ένα πελώριο κύμα κάθαρσης πολυήμερο έρχεται με φόρα και φέρνει στην επιφάνεια της θάλασσας, τις ακαθαρσίες που άλλο δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν, αλλά πλέουν στην επιφάνεια και φανερώνονται στο φως του Ήλιου.

Είναι οι ακαθαρσίες κ τα τεχνάσματα κάθε τυχοδιώκτη, κάθε πονηρού που αδίκησε κορόιδεψε και πλάνεψε.

Βρισκόμαστε στις εποχές όπου τίποτα πλέον δεν κρύβεται.

» Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον».

Το ζώδιο του Ιχθύ, όπως κι όλα τα ζώδια άλλωστε, έχει δύο πλευρές, στην ανώτερη του εκδήλωση, είναι ο άγιος και αγνός που θυσιάζει το υλικό του εγώ για το σύνολο.

Στην κατώτερη του είναι ο υποκριτής κ πονηρός, που με κάθε τέχνασμα ελίσσεται για να ικανοποιήσει το υλιστικό του εγώ.

Η μοίρα 17η Ιχθύ που γίνεται η πολυήμερη συνάντηση, εκφράζονται έντονα και οι δύο πλευρές του Ιχθύ, κυρίως όμως είναι η μοίρα του τσαρλατάνου, του ευέλικτου και του πονηρού.

Δηλώνει όμως και τον πονηρό όπου κάποια στιγμή παγιδεύεται μέσα στην φάκα του.

Ακόμα και ‘ ο νονός βρίσκει τον νονό του’,

ο επιτήδειος βρίσκει τον μάστορά του, και πνίγεται μέσα στα ίδια  τα δίχτυα του δόλου του.

 

Το ωκεάνιο κύμα του Ποσειδώνα έρχεται να αποδυναμώσει κ να ξεγυμνώσει τους ‘έξυπνους’ τσαρλατάνους.

Μέσα από αυτά τα κύματα που φέρουν σε εκκίνηση το διάστημα της μεγάλης κάθαρσης, μονάχα εκείνοι που έχουν αγνά κίνητρα, και με καθαρή συνείδηση κολυμπούν και βγαίνουν καθαρότεροι στην ακτή.

 

Στον κοσμικό χώρο, η εκκαθάριση που σηκώνεται τώρα, λαμβάνει μέρος ταυτόχρονα με μια πανσέληνο στον άξονα της ανθρωπότητας επάνω στην 00 μοίρα Ζυγού.

Η πανσέληνος αυτή γίνεται επάνω σε καρμικά σημεία μοίρες, όπου δηλώνει το τέλος ενός κόσμου, και κάθε είδους συναλλαγών όπως τον ξέραμε.

Η δυναμική αυτής της πανσελήνου, γίνεται ακόμη πιο έντονη καθώς μαζί λαμβάνει μέρος και η εαρινή ισημερία δηλώνοντας την ισχύ και τις ενέργειες του επόμενου εξαμήνου που θα επικρατήσει.

Μέσα στην πανσέληνο αυτή, ταυτόχρονα γίνεται κ ένα τετράγωνο Άρη Αφροδίτης ακριβείας.

Ο Άρης στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Ο Άρης στο χώρο του Ταύρου είναι σε πτώση, και δυσκολεύεται να εκφράσει τις ανώτερες ποιότητες του Ταύρου.

Έτσι λοιπόν το πρώτο ο Ταύρος είναι περισσότερο ζώδιο ατομικό, δίνει προτεραιότητα στην ύλη, κινείται εστιασμένο προς τις υλικές του ανέσεις.

Ενώ το δεύτερο Υδροχόος, κινείται συλλογικά, οι ιδέες του ανήκουν στο πνευματικό χώρο κοιτάζει προς τον άνθρωπο, κινείται στο μέλλον.

Το τετράγωνο αυτό δηλώνει τις δυο πλευρές που πρόκειται να εκδηλωθούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Είναι ο κόσμος που διχοτομείται σε αντίθετες παρατάξεις.

Πανσέληνος μαζί με Εαρινή ισημερία ταυτόχρονα δίνει το στίγμα. Το σχίσμα της ανθρωπότητας.

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο κόσμος είναι διαιρεμένος.

Εκείνοι που κοιτούν προς τα κάτω, κυριευμένοι από πρωτόγονα ένστικτα τους και δεσμεύονται από τις κατώτερες επιθυμίες τους.

Κι εκείνοι που κοιτούν στον ουρανό ψηλά προς ανώτερες σφαίρες κ οπτικές.

Το σχίσμα της ανθρωπότητας πλέον ορατά φανερώνεται κι είναι μεγάλο.

Είναι εκείνοι που αρνιούνται να κινηθούν για το καλό όλων, αλλά ταυτίζονται με τον παλιό κόσμο και υπάρχει και μια αυξανόμενη μεγάλη μερίδα εκείνων που νοιάζονται για το μέλλον της ανθρωπότητας και θυσιάζουν τις ανέσεις τους κινούμενοι προς την συλλογική κατεύθυνση.

Όλο αυτό θα ενταθεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Το ευτυχές είναι ότι ο κόσμος που ενδιαφέρεται για την ειρήνη, την συλλογική συνύπαρξη με όλα τα όντα της γης, συνεχώς αυξάνεται, η συλλογική συνείδηση πολλαπλασιάζεται με  μεγάλη ταχύτητα, κ ξυπνάει αστραπιαία, μεταδίδεται αστραπιαία  κ αφυπνίζει απορροφώντας και διαλύοντας τον παλιό κόσμο.

 

Πανσέληνος 00 Ζυγού (21/3).

Εαρινή Ισημερία (20/3).

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕαρινή Ισημερία 2019
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2019 από την Βάσια Κόντη
Μαρίνα Αλεξιάδου
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ. Με έντονο το ψυχικό στοιχείο του Νερού στον χάρτη μου, ειδικεύομαι στην Αστροψυχολογία, την εσωτερική ερμηνεία των πλανητών. Η Αστρολογία είναι πάθος που έγινε επάγγελμα. Στην ζωή μου υπάρχει από τα 15 μου. Μου έδωσε τις απαντήσεις για τις άυλες ενέργειες που συνεχώς αλλάζουν, επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο, διαμορφώνουν την προσωπική μας ζωή, και σε μεγαλύτερο βαθμό τις εποχές και τα κοινωνικά ρεύματα. Μέσα από την μελέτη των αστρολογικών χαρτών, παρατήρησα τις κοινές ρίζες , πεποιθήσεις και διδαχές που όλοι κουβαλάμε. Όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα από κριτική και αποδοκιμασία, φέρουμε τραύματα και πληγές απόρριψης , τον φόβο της εγκατάλειψης, έχουμε θολές μνήμες και εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι ο μεγενθυτικός φακός, που σου δίνει την πληροφορία στο να δεις την αλήθεια, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να εκδηλώσεις το υψηλότερο δυναμικό σου. Η Αστρολογία είναι Αγάπη και Γνώση . Τα τελευταία 6 χρόνια την εξασκώ επαγγελματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here