Widgets Magazine

Μία Πανσέληνος με ‘’ειδικό’’ ενδιαφέρον αυτή της 4ης Νοεμβρίου 2017, που θα λάβει χώρα στην 11η μοίρα και 58 λεπτά του άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του τέλους του Α’ δεκαημέρου και το πρώτο μισό του Β’ δεκαήμερου του Σταθερού Σταυρού. Ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού έχει πάντα να κάνει και με οικονομικά θέματα, ζητήματα αυτοπεποίθησης και με ψυχολογικές ‘’ανασκαφές’’.

Γιατί μιλάμε για ‘’ειδικό’’ ενδιαφέρον; Χορηγός της Σελήνης είναι η Αφροδίτη στις 25*55’ Ζυγού, σε απόσταση αναπνοής, σχεδόν να αγγίζει την μοίρα της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε. Σε κρίσιμη μοίρα. Σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό.

Δεν είναι κρυφό το ότι οι Πανσέληνοι κρύβουν ένταση και πίεση. Κι έτσι, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι η εικόνα της Αφροδίτης μέσα στο σπίτι της αλλά σε κρίσιμη μοίρα, απέναντι από τον Ουρανό, μαρτυρά την ολοκλήρωση μιας σημαντικής αλλαγής που πιθανόν προετοιμάζεται κάποιο διάστημα πριν. Στον Ουρανό δεν αρέσει η στασιμότητα, η ησυχία και η ασφάλεια. Εδώ έρχεται να φέρει ανατροπές σε σχέσεις κάθε είδους, για άλλη μία φορά, με τον χαρακτηριστικά απόλυτο και αιφνίδιο τρόπο του, ωθώντας μας να ακολουθήσουμε το εξελικτικό μας μονοπάτι. Έτσι, αυτή τη περίοδο, αρκετοί θα σπάσουν δεσμά εισπνέοντας καθαρό αέρα και άλλοι θα βιώσουν τον ξαφνικό έρωτα. Οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν με ξαφνικό τρόπο είναι επίσης πιθανά, για όσους επηρεάζονται.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της Πανσελήνου, είναι η διευκολυμένη αντίθεση που δημιουργεί με τον Ποσειδώνα. Εδώ, ο πλανήτης της φαντασίας, της ευαισθησίας, της θεϊκής σπίθας, σε πρώτη ανάγνωση λαμβάνει με θετικό τρόπο την ενέργεια της Πανσελήνου, λειτουργώντας ως αποσυμφορητική χείρα βοηθείας. Δεν παύει ακόμα και σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια, να πιέζεται από την δυναμική της αντίθεσης σε έναν βαθμό. Κι έτσι, εξαρτάται κι από τη δική μας στάση και οπτική, ποια πλευρά θα διαλέξουμε να δούμε: Η διαίσθηση, η συναίσθηση, είναι λέξεις που του ταιριάζουν. Ας μην ξεχνάμε όμως και την παραίσθηση… Ο μυστικιστής Ποσειδώνας αποζητά τη διάλυση των εγωιστικών κινήτρων, την αυτοθυσία, για να δείξει το θετικό του πρόσωπο, ως ανώτερη οκτάβα της συμπρωταγωνίστριας στο σκηνικό αυτής της Πανσελήνου και πιο γήινης Αφροδίτης.
Ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο του χάρτη, είναι το ότι βλέπουμε τον Ήλιο σε σύνοδο και την Σελήνη σε αντίθεση με το μεσοδιάστημα Ερμή – Αφροδίτης. Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να εκφραστούν σκέψεις, ιδέες, μέσω της τέχνης. Είναι ιδανική για να εκφράσουμε συναισθήματα και για πολλούς, θα αποδειχτεί άκρως ερωτική.

Εκείνοι που θα διοχετεύσουν την ενέργεια της δημιουργικά σε κάθε επίπεδο, θα έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή. ‘Εχουμε την επιλογή να κάνουμε όμορφες σκέψεις, να επικοινωνήσουμε σημαντικά μας συναισθήματα, να συμπονέσουμε, να δημιουργήσουμε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2017 για τα δώδεκα ζώδια
Επόμενο άρθροΑστρολογία και όχι τρομολαγνεία
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here