Widgets Magazine

Κάθε Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, φέρει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, ισορροπιών, συνεργασιών και αρμονίας σε αντιδιαστολή με την σχεδόν αταβιστική ενέργεια του Κριού, που χαρακτηρίζεται από ορμή και ατομικότητα. Το «Εγώ», το «Εμείς» και η μεταξύ τους ισορροπία μπαίνουν στο μικροσκόπιο χωρίς καμία εξαίρεση κι εδώ, στην δεύτερη Πανσέληνο που φιλοξενεί ο Μάρτιος και θα γίνει στις 10°44’ του Ζυγού. Η επιρροή της αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του πρώτου και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο πλέον Ερμή στον Κριό, τονίζοντας ότι επανέρχονται ζητήματα που απαιτούν εξεύρεση λύσεων. Όμως από αυτή του την θέση, δυσκολεύει τις απαιτήσεις της Πανσελήνου που αφηγούνται την ανάγκη για διατήρηση ισορροπιών. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η επικοινωνία. Εδώ, ο Ερμής, δεν βοηθάει και καλό είναι να θυμόμαστε, πως οι σημαντικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται σε περιόδους που βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, όσο κι αν η παρορμητική τάση είναι εντονότερη αυτό το διάστημα. Είναι προτιμότερο η ενέργεια να στραφεί εσωτερικά, προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις μέσω της αυτό – ανάλυσης και να μεταφερθούν αργότερα με βεβαιότητα και όχι υπό καθεστώς βιασύνης όσα θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Εκείνο που είναι ακόμα πιο σημαντικό όμως, είναι η συγκλίνουσα και κλειστή σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θέση από την οποία και οι δύο, δημιουργούν σχηματισμό Τ – Square με την αντίθεση Ήλιου – Σελήνης. Ο άξονας Άρη – Κρόνου είναι από τους δυσκολότερους, κι εδώ, στο ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκονται και οι δύο πλανήτες σε θέση ισχύος. Πρόκειται για μία σχέση συγκρουσιακή μεταξύ των δύο που χαρακτηρίζει αυτόματα την συγκεκριμένη Πανσέληνο δύσκολη.

Οι εσωτερικές και οι εξωτερικές συγκρούσεις με αυτά τα δεδομένα, είναι αναπόφευκτες για όσους επηρεάζονται. Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία περίοδο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Φαίνεται να δυσχεραίνει η δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων, κάτι που «ζορίζει» την Σελήνη στον Ζυγό. Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος να ωραιοποιήσει τα δεδομένα, είναι αδύνατον να μην αναφερθεί στο ότι πρόκειται για μία επικίνδυνη συνθήκη, από πολλές πλευρές. Σε προσωπικό επίπεδο, όσοι επηρεάζονται είναι απαραίτητο να προσέχουν την υγεία τους, ειδικά το μυοσκελετικό σύστημα  και να αποφεύγουν καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Πρόκειται για έναν άξονα που δίνει αντοχή αλλά και προβλήματα. Η ενέργεια μπλοκάρεται και πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να την διαχειριστούμε όσο το δυνατόν σοφότερα. Ο θυμός αυξάνεται κι αυτό έχει επιπτώσεις.

Εξίσου σημαντική είναι και σε κοσμικό επίπεδο αυτή η Πανσέληνος. Ο άξονας Κριού – Ζυγού είναι άξονας πολεμικός και σχετίζεται με την διπλωματία. Ασφαλώς οι χώρες και οι πολιτικοί που επηρεάζονται θα βιώσουν κάποιου είδους κρίση αυτό το διάστημα και η πολεμική ενέργεια θα είναι εντονότερη. Έντονα φυσικά φαινόμενα και ατυχήματα είναι παρόντα σε αντίστοιχα διαστήματα. Ο θυμός έχει θέση κι εδώ, σ’ αυτή την περίπτωση.

Ίσως μπορεί να προτείνει λύσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, η Αφροδίτη που μόλις έχει μπει  στο σπίτι της, στον Ταύρο, κι από αυτή την θέση θα κάνει όψεις τριγώνου με τους Άρη και Κρόνο, επαναφέροντας κάτι από την χαμένη ισορροπία των ημερών. Η Αφροδίτη είναι χορηγός της Πανσελήνου και είναι επιβοηθητική η θετική ροή που θα προκληθεί από αυτά τα τρίγωνα στην πορεία. Ας δανειστούμε κάτι από την υπομονετική σοφία του Ταύρου αυτή την εποχή λοιπόν. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι ένας θετικός τρόπος αντίδρασης στην συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον η ωμή παρόρμηση και η εγωιστική αντιμετώπιση δεν θα βοηθήσουν εδώ. Μπορεί οι γροθιές στο μαχαίρι να είναι απαραίτητες κάποιες φορές, αλλά ας θυμόμαστε ότι πάντα καρφώνεται στο χέρι…

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here