Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ: Vikings , η χαρά του ατρόμητου πολεμιστή, όλα για την μάχη. Θα κρατούσες το τσεκούρι σου, θα προκαλούσες τρόμο με τα tattoos σου (ναι, ακόμα κι αν ήσουν γυναίκα) κι αλίμονο σε όποιον βρισκόταν στο δρόμο σου. Ο Θωρ μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι φτιαγμένος για την Αναγέννηση, την εποχή που οι πλούσιες καμπύλες ήταν must και γίνονταν διάσημα έργα τέχνης και οι λέξεις ‘’θερμιδομετρητής’’ και ‘’ζυγαριά’’ ήταν άγνωστες. (Βαθύς αναστεναγμός).

ΔΙΔΥΜΟΣ : Στα μισά του 15ου αιώνα, ο Γουτεμβέργιος γίνεται ο πατέρας της τυπογραφίας και οι Δίδυμοι όλοι του κόσμου χαμογελούν σαρδόνια. Το 1903, ο Βell ανακαλύπτει τον τηλέγραφο. Διαλέγετε και παίρνετε, δύο είστε έτσι κι αλλιώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Μινωικός Πολιτισμός που ήταν μητριαρχικός , θα ήταν το καλύτερο σας. Οι γυναίκες είχαν δικαιώματα και έπαιρναν μέρος στην δημόσια ζωή κι η μαμά Σελήνη (όπως κι όλες οι μαμάδες δηλαδή) ,ήταν ευχαριστημένη.

ΛΕΩΝ: Η Παγκόσμια Ιστορία είναι γεμάτη με βασιλιάδες και βασίλισσες. Διαλέξτε όποιου/ας τα χρυσαφικά σας χτυπάνε περισσότερο. Και να θέλουμε δεν μπορούμε να τους χωρέσουμε εδώ. Ξεκινήστε από τον Σολομώντα κατά προτίμηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τον 2ο μ.Χ αιώνα, οι Κινέζοι ανακαλύπτουν το χαρτί υγείας και καλύτερες μέρες ξημερώνουν για τους Κινέζους Παρθένους. Οι υπόλοιποι, θα περιμένετε μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα κι αν κάνετε λίγη υπομονή μέχρι το 1928, θα δείτε και την πενικιλίνη.

ΖΥΓΟΣ: Θέατρο, τέχνη, Άρειος Πάγος, Δημοκρατία, Παρθενώνας: Ο Χρυσός Αιώνας του Περικλή (5Ος π.Χ αιώνας) περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται ένας Ζυγός που σέβεται τον εαυτό του , προκειμένου να είναι ευχαριστημένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίντριγκες, παθιασμένοι έρωτες, συνομωσίες, δολοφονίες, δίψα για εξουσία για δύο περίπου αιώνες. Ήταν ο οίκος των Τυδώρ και μπροστά του το Game of Thrones μοιάζει με ρομαντική κομεντί. Το τέλειο φόντο για έναν Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάθε εποχή που ο άνθρωπος ανακαλύπτει τα όρια του κόσμου ταξιδεύοντας, είναι ιδανική για τον Τοξότη. Αρκεί να είναι μέρος του πληρώματος και να έχει την τιμή να ανακαλύψει πρώτος νέους πολιτισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Βιομηχανική επανάσταση του 18ου αιώνα γεννάει τον Καπιταλισμό και οι Αιγόκεροι τρίβουν τα χέρια τους. Ταυτόχρονα βέβαια, δημιουργούνται και τα πρώτα εργατικά συνδικάτα και τρίβουν και οι Υδροχόοι τα δικά τους αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορούσατε να είστε μέρος του σκηνικού όλων των μεγάλων επαναστάσεων. Διαλέγουμε την Γαλλική Επανάσταση τον 18ο αιώνα που άλλαξε την σύγχρονη Ιστορία. Όπου αντίδραση, πρώτος ο Υδροχόος.

ΙΧΘΥΕΣ: Χριστιανισμός, Ιερά Κείμενα, προσευχή . Διωγμοί και θυσίες αλλά και πνευματικότητα. Εκείνη η εποχή σας ταιριάζει, μάλιστα. Κατά προτίμηση χωρίς τα λιοντάρια.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι πολικότητες των ζωδίων
Επόμενο άρθροΗ «εκρηκτική» Νέα Σελήνη Ιουλίου 2017 στο ζώδιο του Λέοντα
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here