Widgets Magazine

Ερχόμαστε στην ζωή για να λάβουμε μαθήματα, άλλοι λιγότερα και άλλοι περισσότερα, μέσα από την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους. Στο ταξίδι μας στον βίο έρχονται κοντά μας κάποια πρόσωπα που από την πρώτη ματιά μας φαίνονται γνώριμα. Το βλέμμα τους μας μαγνητίζει και νιώθουμε πως θέλουμε να τους κρατήσουμε κοντά μας. Κάποιες φορές αυτό είναι αμοιβαίο, κάποιες όχι, όμως και στις δύο περιπτώσεις η γνωριμία μας μαζί τους γίνεται γιατί πρέπει να πάρουμε ή να δώσουμε, κάποιο μάθημα, μέσω της συγκεκριμένης αλληλεπίδρασης. Αυτό εξηγείται μέσω κάποιας δυνατής Συναστρίας των δύο ατόμων, δηλαδή τον τρόπο που το Ωροσκόπιο του ενός βλέπει το Ωροσκόπιο του άλλου. Εκεί φαίνονται τα μαθήματα που θα πάρουν και οι δύο από την μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

Ακούμε για διάφορα περιστατικά… Ανθρώπους που μας πλήγωσαν και ευχόμαστε να μην τους γνωρίζαμε ποτέ, ανθρώπους που μας πληγώνουν διαρκώς και δεν αποδεχόμαστε οτι ο κύκλος μαζί τους έκλεισε, ώστε να κόψουμε επαφή, παρά σερνόμαστε πίσω τους και τα χρόνια περνούν…

Παράδειγμα: Είμαστε δέκα χρόνια με έναν άντρα και μας ταπεινώνει. Δεν μπορούμε να φύγουμε όμως γιατί τρέφει το πάθος μας και δεχόμαστε ό,τι μας επιβάλλει. Υπάρχει λοιπόν κάτι που πρέπει να παλέψουμε εσωτερικά: τα σεξουαλικά ένστικτα και οι εμμονές. Μπορεί όμως να θρέφει και τις ανασφάλειές μας, πχ τον φόβο της μοναξιάς ή της οικονομικής ανασφάλειας.

Στον γενέθλιό μας Χάρτη φαίνεται τί μαθήματα είναι να πάρουμε και τί ανθρώπους θα προσελκύσουμε. Η πρόκληση είναι να καταφέρουμε να τιθασεύσουμε τα ένστικτα που μας κρατούν χαμηλά, αυτά που μας κάνουν να συμβιβαζόμαστε και να κάνουμε “τα στραβά μάτια” στις περισσότερες των περιπτώσεων, και να δούμε με μια πιο βαθιά οπτική τα γεγονότα. Αν έχουμε δύσκολες όψεις στον Χάρτη μας να τις μετριάσουμε και να τις παλέψουμε. Και όχι να μας σέρνουν εκείνες.

Όταν ερωτευθούμε κάποιον,  συνήθως είναι καρμικός για εμάς. Μόλις τον δούμε θα νοιώσουμε μεγάλη έλξη… Συνειδητά έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, υποσυνείδητα όμως η Ψυχή μας γνωρίζει τί ήρθε εκείνη η Ψυχή να δώσει σε εμάς ή να δώσουμε εμείς σε αυτή.  Κάποιοι μιλούν και για προ-γενέθλιο συμβόλαιο μεταξύ των δύο Ψυχών για την ακριβή αλληλεπίδρασή τους.. Κάποιες φορές ο έρωτας έρχεται αργότερα, κατά την διάρκεια μιας σχέσης. Και υπάρχουν και εκείνοι οι έρωτες που παλαιότερα ήταν φίλοι και ξαφνικά ένα πρωί, είδαν ο ένας τον άλλον με άλλο μάτι! Το εκπληκτικό στην Αστρολογία είναι οτι φαίνεται και στων δύο τους Αστρολογικούς Χάρτες το πότε ακριβώς θα έχουν αλληλεπίδραση μα και τί είδους μαθήματα είναι να δώσουν ο ένας στον άλλον !

Υπάρχουν οι σχέσεις γεμάτες Αρμονία που δεν χρειάζεται να αποχωρήσει κανείς από τους δύο, υπάρχουν όμως και εκείνες που έχουν φθαρεί στον χρόνο και δεν οδηγούν πουθενά. Είναι εκείνη η στιγμή που πρέπει να αναγνωρίσουμε οτι το μάθημα δόθηκε και θα πρέπει να προχωρήσουμε. Και όμως κάποιοι επιμένουν σε μια τελματωμένη σχέση μέχρι να φθαρούν εντελώς.

Χρειάζεται δύναμη να αντιληφθούμε πότε κλείνει ένας κύκλος.. αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αφουγκραστούμε την Ψυχή μας, να δούμε την αιτία πίσω από το γεγονός, να αναγνωρίσουμε οτι δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη στην σχέση και να την λήξουμε. Να μετριάσουμε την δύσκολη όψη στα ερωτικά θέματα που πιθανόν έχουμε στον Χάρτη μας και να αναλάβουμε δράση. Μόνο τότε θα πάρουμε την ζωή στα χέρια μας και θα φέρουμε την Αρμονία στην καθημερινότητά μας.

Όσες και όσοι αναγνωρίζετε οτι βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, προτείνω να ξεκινήσετε να γνωρίσετε τον εαυτό σας μέσα από τον Αστρολογικό σας Χάρτη, είτε μόνοι σιγά σιγά, από τα μαθήματα Αστρολογίας για αρχάριους , είτε ξεκινώντας μαθήματα Αστρολογίας σε Σχολή για εκτενή ανάλυση, είτε με την επίσκεψη σε Αστρολόγο, ώστε να σας εντοπίσει ακριβώς  που βρίσκεται το πρόβλημα και ποια είναι η όψη στον Χάρτη σας που σας ταλαιπωρεί.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Ιχθύ
Επόμενο άρθροΤα ζώδια στα καράβια
Είμαι Λέων, του 1981, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Από μικρό παιδί είχα ερωτήματα και ανησυχίες για το πώς λειτουργεί ο Κόσμος και πώς μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα. Από το 2008 ασχολούμαι συστηματικά με μελέτες Φιλοσοφίας, Μυθολογίας και Εσωτερισμού και γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια την Αστρολογία μου λύθηκαν πολλές απορίες, βλέποντας πως οι Μύθοι και τα Αρχέτυπα είμαστε εμείς, λειτουργούν στον ψυχισμό μας. Με την Αστρολογία λοιπόν γνωρίζουμε τον Εαυτό μας και τί είναι αυτό που πρέπει να εναρμονίσουμε για να έχουμε από εδώ και στο εξής ευτυχισμένο Βίο. Ως Απόφοιτη πλέον Αστρολογικών Σπουδών του Κ.Δ.Β.Μ ''Εναλλακτική Παιδεία'' και με έντονη την ενασχόληση μου με την Μυθολογία, καθώς διαχειρίζομαι και την ομάδα στο facebook "Αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας" όπου θα βρείτε πλούσιο υλικό γύρω από αυτά, ασχολούμαι με την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου και ακολουθώ το συναρπαστικό ταξίδι της Γνώσης, αυτό στα βάθη της Ψυχής μας ! Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here