Της Ελένης Σακκούλη

1Παιδί Κριός

Το παιδί μου είναι πολύ δραστήριο, δεν κάθεται στιγμή. Μονίμως τρέχει πάνω κάτω και χτυπάει το κεφάλι του συνέχεια! Έχει αρχηγικά στοιχεία και τον θαυμάζω παρόλο που πολλές φορές γίνεται επίμονο. Του αρέσουν τα σπορ.

 

2Παιδί Ταύρος

Ο μικρός μου ταύρος έχει θέμα με αυτά που θεωρεί ότι του ανήκουν. Δεν μοιράζεται εύκολα τα παιχνίδια του/της. Αγαπάει τα γλυκά σε σημείο λαιμαργίας. Δεν του αρέσουν τα αθλήματα αλλά είναι πολύ καλός στα καλλιτεχνικά και νομίζω έχει υπέροχη φωνή!

 

3Παιδί Δίδυμος

Το παιδί μου είναι πολύ κοινωνικό και του αρέσει πολύ η τεχνολογία. Γκατζετάκιας! Είναι πολύ έξυπνο κατά τα λεγόμενα των δασκάλων του αλλά μιλάει πολύ στην τάξη. Είναι χαρούμενο παιδί και του αρέσουν  τα ομαδικά αθλήματα. Περισσότερο απολαμβάνει τα επιτραπέζια παιχνίδια με τους άλλους και το σκάκι.

 

4Παιδί Καρκίνος

Το παιδί μου είναι πολύ ευαίσθητο και προσκολλημένο επάνω μου. Κλαίει χωρίς σοβαρό λόγο αλλά είναι το πιο τρυφερό παιδί που υπάρχει. Δεν του αρέσει να του/της μιλάνε απότομα μπροστά στους άλλους. Έχει λίγους φίλους που τους αγαπάει πάρα πολύ. Έχει έντονη εν συναίσθηση και είναι πολύ καλός/ή στην ιστορία.

 

5Παιδί Λέων

Το παιδί μου θέλει το θαυμασμό όπου και αν είναι θέλει να είναι ο Αρχηγός! Συνήθως τον / την ακολουθούν πολλά άλλα παιδάκια. Είναι αγαπητός/η στους άλλους και όλοι τον /την θέλουν στο πάρτι τους.

 

6Παιδί Παρθένος

Το παιδί μου αν και μικρό του αρέσει πολύ το πρόγραμμα και προσπαθεί να είναι καλός στα μαθήματα. Δεν είναι εύκολο παιδί έχει ιδιοτροπίες και λίγα θεματάκια με το φαγητό. Αναλύει οτιδήποτε και να του πεις. Αγαπά τα μικρά ζώα.

 

7Παιδί Ζυγός

Στο παιδί μου δεν αρέσουν οι φωνές. Είναι πολύ ήρεμο και ισορροπημένο για την ηλικία του. Του αρέσει να φοράει όμορφα ρούχα. Είναι αγαπητό σε όλους. Έχει όμορφο χαμόγελο.

 

8Παιδί Σκορπιός

Το παιδί μου είναι κλειστός χαρακτήρας και λίγο εμμονικό με κάποια πράγματα αλλά είναι πολύ ευαίσθητο κατά βάθος. Δεν είναι εύκολο να το ψυχολογήσω γιατί δεν ανοίγεται εύκολα. Είναι πάρα πολύ καλό στην κολύμβηση και έχει πολύ έντονο το αίσθημα της επιβίωσης.

 

9Παιδί Τοξότης

Το παιδί μου είναι χαρούμενο και κοινωνικό παιδί όχι τόσο σταθερό σε αυτά που κάνει. Του αρέσει η ελευθερία. Δεν μπορεί να τον περιορίζουν και τρελαίνεται για βόλτες και ταξίδια!

 

10Παιδί Αιγόκερως

Το παιδί μου είναι ένας ενήλικας στο σώμα ενός παιδιού. Έχει υψηλούς στόχους από τον εαυτό του. Διαβάζει πολύ και θέλει να είναι ο καλύτερος στην τάξη. Δεν είναι πολύ εκδηλωτικός και δεν του/της πολύ αρέσουν οι αγκαλιές. Οι φίλοι του είναι πολύ λίγοι. Δεν του/της αρέσει να σκορπά τα χαρτζιλίκια του/της.

 

11Παιδί Υδροχόος

Το παιδί μου είναι πάρα πολύ κοινωνικό, θα μπορούσε όταν μεγαλώσει να γίνει επιστήμονας ή γιατρός κάτι που θα βοηθήσει τον πλανήτη και τους συνανθρώπους του. Παρατηρώ ότι παρόλο που είναι φιλικός είναι και ψυχρός. Δεν τον/την βλέπω να συγκινείται εύκολα ή να κλαίει.

 

12Παιδί Ιχθύς

Το παιδί μου είναι πολύ ευαίσθητο. Του αρέσει να περνάει χρόνο μόνο του και απολαμβάνει να κάνει πράγματα μόνο του. Ζωγραφίζει εκπληκτικά και έχει απίστευτη φαντασία στο να μας λέει ιστορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here