Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο: Το 2019 σας βρίσκει με ήδη βελτιωμένα τα οικονομικά σας! Έχοντας αποκτήσει αυτοπεποίθηση ξοδεύετε αρκετά για να ικανοποιήσετε επιθυμίες δικές σας αλλά και των αγαπημένων σας. Ευτυχώς έχετε όρεξη για δουλειά και είστε ενεργητικοί και δραστήριοι. Προσέξτε εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας που μπορεί να προκληθούν από κεκτημένη ταχύτητα ή από τον τρόπο που εκφράζεστε. Έχετε διάθεση να βγάλετε προς τα έξω τις ιδέες σας αλλά φροντίστε να το κάνετε με τρόπο που να μη προκαλεί ένταση στους άλλους μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με τη σχέση σας εκτός από τους συνεργάτες σας, για να αποφύγετε τσακωμούς που μπορεί να φέρουν ρήξη το επόμενο δύσκολο διάστημα. Από το Μάρτιο έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας. Έχετε εγγύτητα, θέλετε να προσφέρετε στους οικείους σας, αλλά αρχίζουν οι εντάσεις από τη σχέση σας η τους συνεργάτες σας, ως αποτέλεσμα της προηγούμενης έντονης περιόδου. Αυτή είναι μια επιρροή που θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα και θα φέρει ανατροπές στους δεσμευμένους. Ίσως μιά έντονα ερωτική σχέση σας απομακρύνει από το ταίρι σας μέχρι το τέλος Μαΐου. Την ίδια ανατροπή θα νιώθετε να πλησιάζει και στα εργασιακά σας. Κάντε υπομονή για να αποφύγετε την ρήξη. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δείτε την αλήθεια και να μην κουκουλώνετε τα προβλήματα που πλέον θα είναι πιο έντονα και πιεστικά. Δεχθείτε τις αλλαγές όσο και αν νιώθετε πως σας ξεβολεύουν γιατί εκτός από αναπόφευκτες θα σας οδηγήσουν πιό κοντά στην αλήθεια σας. Η σεξουαλικότητα και η κτητικότατα σας αυξάνονται ίσως από την αίσθηση ότι απομακρύνεται το ταίρι σας. Τον Ιούλιο θα σας απασχολήσει ο τρόπος επικοινωνίας σας με το οικογενειακό περιβάλλον και ίσως με τους συγγενείς του συντρόφου σας καθώς μεταφέρεται η ένταση της σχέσης σας. Τον Αύγουστο θα έχετε ελκυστικές γνωριμίες από τον κοινωνικό σας κύκλο που μπορούν να οδηγήσουν σε σχέση. Από τον Οκτώβριο θα έχετε διάθεση να φροντίσετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Θα νιώθετε γοητευτικοί και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε με τους άλλους αυτή τη διάθεση. Ίσως ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται στις προθέσεις σας, και να νιώσετε τη διάσπαση να έρχεται. Είπαμε δεχθείτε τις αλλαγές όσο ανατρεπτικές και αν είναι. Το Νοέμβριο ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που θα είναι το πεδίο που σας ευνοεί, προσέχοντας όμως τις υπερβολές στα έξοδα. Ίσως θέλετε με καταναλωτισμό να εκτονώσετε την πίεση του προηγούμενου διαστήματος. Το Δεκέμβριο η επικοινωνία σας έχει γλυκάνει και τώρα μπορείτε να αμβλύνετε τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

 

2ο δεκαήμερο: Η νέα χρονιά στο ξεκίνημα της φέρνει οικονομικές ευκαιρίες και πάρα πολλές ευκαιρίες για ευμάρεια. Φυσικά από τη μία μεριά έρχονται χρήματα, αλλά από την άλλη εσείς ξοδεύετε, κυρίως για διασκέδαση και φλέρτ κυνηγώντας τον έρωτα. Εξιδανικεύετε άτομα στην ανάγκη σας να περάσετε καλά και αυτό φέρνει απογοήτευση όταν καθαρίζει το τοπίο. Θα έχετε ένα αίσθημα ανεκπλήρωτης επιθυμίας που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγαλύτερες υπερβολές μέχρι το Μάρτιο. Αυτή η πίεση που νιώθετε μεταφέρεται στο ταίρι σας και προκαλεί δυνατές αντιπαραθέσεις. Μέχρι τον Απρίλιο ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τα διάφορα οικογενειακά προβλήματα που προκύπτουν λόγω φορτωμένου προγράμματος και αδυναμίας συνεννοήσεων.  Τα μέσα του καλοκαιριού θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε το σύντροφο και τους συνεργάτες σας και να έχετε πιο γλυκιά αντιμετώπιση. Μέχρι το τέλος Ιουλίου το σεξ θα επανέλθει στη ζωή σας, και όσο και αν δε θέλετε, θα ξεσαλώσετε, διοχετεύοντας τη πίεση του προηγούμενου διαστήματος. Από τις αρχές Αυγούστου, η εύνοια στην καριέρα σας, βελτιώνει τα οικονομικά σας σημαντικά. Θα έχετε την ευθυκρισία να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Το φθινόπωρο θα αρχίσει να ηρεμεί η ένταση μέσα σας και τον Οκτώβριο θα αρχίσει να υποχωρεί το αίσθημα ανεκπλήρωτης επιθυμίας που νιώθατε πριν. Τα καλά οικονομικά σας οδηγούν να ανοίξετε πάλι ένα κύκλο υπερβολών σε έξοδα διασκέδαση και φλέρτ, χωρίς να υπολογίζετε τι ξοδεύετε και που ξοδεύεστε. Ευτυχώς μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα αρχίσετε να προσγειώνεστε στη πραγματικότητα αλλά όχι με δυσάρεστο τρόπο. Το τέλος του έτους σας βρίσκει με ρομαντική διάθεση αλλά και με ωριμότητα και σωστή κρίση. Τώρα επικοινωνείτε πιο σοβαρά αλλά και με σωστή κρίση. Τώρα μπορείτε να αμβλύνετε τις εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Μπορείτε να διακρίνετε ποιές από τις γνωριμίες που κάνατε σας χρειάζονται και τι μπορούν να σας προσφέρουν. Στο τέλος του έτους προσέξτε γιατί η ενεργητικότητα σας αυξάνει. Προσπαθείστε να τη διοχετεύσετε δημιουργικά και φροντίστε να αποφύγετε ατυχήματα βιασύνης.

 

3ο δεκαήμερο: Το 2019 σας βρίσκει αισιόδοξους και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες που σας συναρπάζουν και υπόσχονται πολλά. Ίσως να μην προκύψουν σχέσεις με διάρκεια, αλλά είναι το νέο είδος ανθρώπων που έλκετε μετά από τις αλλαγές που έχετε κάνει. Ίσως κλείνετε ένα κύκλο ενδιαφερόντων η σταματάτε την παρέα με μία ομάδα ανθρώπων. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και η υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει μπορεί να σας απομακρύνει από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προσοχή για εντάσεις και τσακωμούς στο χώρο δουλειάς τα μέσα Φεβρουαρίου. Ανοίγετε ένα νέο κύκλο στη ζωή σας και στην καριέρα σας, πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες σας με σκοπό να ελέγχετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα επαγγελματικά σας. Από τα τέλη Μαρτίου η ένταση μεταφέρεται σε σχέσεις και συνεργάτες. Μέχρι τα μέσα Μαΐου προσπαθήστε να αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Η λύση είναι να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο. Θα έχετε την ευκαιρία για να χαρείτε το σεξ, και αφού θα έχετε την τάση για υπερβολές είναι προτιμότερο να την εκτονώσετε στον έρωτα μέχρι το τέλος Ιουνίου. Τα μέσα Ιουλίου θα έχετε αποκαλύψεις σε σχέση με συγγενείς που θα σας διαφωτίσουν . Ίσως σας αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο επικοινωνίας για το άτομο σας που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε κάποιους κρυφούς εχθρούς. Θα έχετε την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και να δικαιωθείτε. Τον Αύγουστο η καριέρα θα σας πιέζει με απαιτήσεις και εντάσεις. Εσείς θα έχετε τη δύναμη να μετατρέψετε αυτή την ένταση σε δημιουργική ισχύ προς όφελος σας. Το φθινόπωρο αμβλύνονται οι εντάσεις και εσείς θαυμάζετε τον εαυτό σας – δικαιολογημένα – για τη διαχείριση που κάνατε. Τα οικονομικά καλυτερεύουν πάλι και παρόλο που θα είστε πάλι σπάταλοι αυτή τη φορά ίσως μπορέσετε με την παρελθούσα εμπειρία να είστε πιο ώριμοι και να αποταμιεύσετε. Τα καλά οικονομικά σας συνοδεύουν μέχρι το τέλος του έτους. Το πρόβλημα είναι πως με όλες αυτές τις ανακατατάξεις έχετε εσωτερική ένταση και εκνευρισμό. Προσπαθήστε να αποφύγετε να ξεσπάτε στους άλλους και προσέξτε ατυχήματα βιασύνης. Η καλύτερη λύση είναι να είστε σε συνεχή δραστηριότητα, όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για προσωπική εκτόνωση, όπως γυμναστική, επικοινωνία η κοντινές εκδρομές. Το επόμενο έτος σας βρίσκει πιο ήρεμους να ασχολείστε με το σπίτι σας

☑★Ετήσιες προσωπικές προβλέψεις για το 2019! To Astro Team της Βάσιας Κόντη προβλέπει για σένα! Κάλεσε στο ☏ 901 100 48 48  ή στείλε ✉ΒΚ4 στο 54754

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤαύρος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Επόμενο άρθροΥδροχόος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here