Widgets Magazine

Καθώς ο Κρόνος κινείται προς το δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών, φτάνοντας στην 20η μοίρα Αιγόκερου, θα κάνει στάση στο σημείο αυτό.

Και θα επιστρέψει πάλι προς τα πίσω διανύοντας ανάδρομος το δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερου, επηρεάζοντας αντίστοιχα όλο τον παρορμητικό σταυρό.

Θα ήθελα να περιγράψω λοιπόν, μέσα από μια μορφή διδασκαλίας, πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε σοφά την ενέργεια του Κρόνου όποτε αυτός έρχεται και μας χτυπά την πόρτα.

Ο Κρόνος συμβολίζει την πραγματικότητα, είναι η καθαρή λογική που έρχεται για να ξεθάψει πληροφορίες που αφορούν το παρελθόν, είναι το φως της συνείδησης που ανάβει. Καθώς ο Κρόνος είναι πλανήτης της μορφής κ του κάρμα, φανερώνει το αποτέλεσμα των πράξεων και  συμβάντων, που έγιναν σε παλιότερες στιγμές, είτε σε αυτή την ζωή, είτε σε μια άλλη,

Το δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών πρόκειται να τον φιλοξενεί όλο το 2019, και μαζί με τον πλανήτη Πλούτωνα που θα στέλνει τις ενέργειες του από κοντά, τον πλανήτη που ξεθάβει κ αποκαλύπτει, θα είναι διπλό κι εντονότερο το μήνυμα της κάθαρσης κ της απογύμνωσης.

Στα πρώτα περάσματα του λοιπόν ο Κρόνος, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε ορθά τις ενέργειες του, χρειάζεται ν’ ασκούμε την προσοχή, σε ότι μας συμβαίνει εκείνο το διάστημα  στην ζωή μας, πολλαπλά συγκεντρωμένοι .

Στο πρώτο του πέρασμα ο Κρόνος στέλνει τις πληροφορίες, το εισαγωγικό σημείωμα μέσα από τα εξωτερικά γεγονότα που τυγχάνουν, ευθύνες, είτε εμπόδια, στέλνει τα μηνύματα του.

Στο εξωτερικό πεδίο τότε δημιουργούνται γεγονότα τα οποία όμως μέσα από την προσοχή και την εστίαση μας στο εδώ κ τώρα, μας οδηγούν σε ταχύτατες εσωτερικές αποκαλύψεις κ συνειδητοποιήσεις εντός που μέχρι τώρα ήταν θολές κ υπό σύγχυση στον εσωτερικό μας χώρο.

Κατά το δεύτερο του πέρασμα στην αναδρομή του, και περνώντας πίσω πάλι από τις μοίρες που διάνυσε κατά το πρώτο πέρασμα, μας ζητείται να αναλάβουμε πράξη και να φέρουμε δράση είτε σαν έργο που ζητείται κυρίως στα ζώδια ( Καρκίνου Αιγόκερου), είτε σαν παραπάνω ευθύνες κ υποχρεώσεις ( Κριός- Ζυγός).

Στο δεύτερο πέρασμα της αναδρομής του, ζητείται η εργασία που συνειδητοποιήσαμε στην πρώτη επιρροή του.

Ο Κρόνος μας ζητάει να είμαστε παρόν, να φέρουμε έργο που βοηθάει την εξέλιξη είτε ατομική είτε συλλογική, ενώ από την άλλη μας ζητάει να εργαστούμε προς εκπλήρωση παλιών πράξεων κ συμπεριφορών.

Ο Κρόνος είναι η ζυγαριά της δικαιοσύνης, το βαρίδιο έρχεται να φέρει την ισορροπία και μαζί με την σύνοδο με τον Πλούτωνα δυναμώνει περισσότερο το αμείλικτο έργο.

Αν είμαστε συνειδητοί στα γεγονότα που φέρνει τώρα στο πρώτο πέρασμα, είμαστε πιο ενήμεροι και πιο έτοιμοι σε αυτό που θα ζητηθεί αργότερα.

Στην τρίτη του επιστροφή, φέρνει το αποτέλεσμα και την τελική λύση κ κρίση, αν εργαστήκαμε καλώς έρχεται η αποζημίωση, αλλιώς φέρνει την στέρηση κ το έλλειμα.

Ο Κρόνος είναι η συρρίκνωση,

είναι το μάζεμα της ενέργειας, εδώ δεν μπορεί να υπάρξει σπατάλη κ ξόδεμα ενέργειας, αλλά απόλυτο κεντράρισμα σε αυτό που ζητείται συμπαντικά.

Για να γίνει λοιπόν ευκολότερο το έργο, και για να πάμε με την συμπαντική ροή, ας συγκεντρωθούμε στα εξωτερικά γεγονότα που τώρα συμβαίνουν, καθώς μέσα από αυτά έρχονται εσωτερικά μηνύματα κ αποκαλύψεις.

Είναι ένα ενδιαφέρον διάστημα για να συνειδητοποιήσουμε πράγματα για τον εαυτό, να αναγνωρίσουμε εντός καταστάσεις θολές από το παρελθόν, να κόψουμε από συνήθειες ανθρώπους που μας βαλτώνουν, να αγαπήσουμε περισσότερο τον έσω εαυτό μας, να εργαστούμε για να βελτιώσουμε τις ατέλειες μας κ τις ελλείψεις μας, να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι, να κόψουμε τις υπερβολές, να γίνουμε πιότερο σοφοί, αλλά κυρίως πιο άνθρωποι.

Ο Κρόνος είναι ο σοφός δάσκαλος.

Στο πρώτο του πέρασμα σε ενημερώνει για το τεστ που θα δώσεις, στο δεύτερο δίνεις το διαγώνισμα και στο τρίτο παίρνεις τον έλεγχο με τους βαθμούς.

Αν είσαι διαβασμένος κι έχεις συγκεντρωθεί στο τι σου ζητάει κ εργαστείς γι’ αυτό, τότε το διαγώνισμα θα είναι πιο εύκολο.

Αν πας κοιμισμένος όμως τα χαστούκια που σκοπό έχουν να σε ξυπνήσουν, θα είναι πιο δυνατά.

Θα ήθελα να πω..

Ότι τα παρορμητικά καθώς σχηματίζουν τον σταυρό της δύναμης και της θέλησης, της θεϊκής αρχής που δονεί την ζωή και της δημιουργίας, διανύουν μια πολύ δυνατή διετία μέσα από την επιρροή των δύο ισχυρών πλανητών Κρόνος Πλούτωνας.

Σε αυτή την ενέργεια υπάρχει μια συρρίκνωση της δύναμης τους αρχικά, όπου χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουν το πως κινούνται δρουν κ συμμετέχουν στον δημιουργικό τροχό.

Εκείνοι που υπερβάλλουν και χρησιμοποιούν με ανεξέλεγκτο τρόπο την δύναμη τους, κ την χρησιμοποιούν εις βάρος των άλλων, θα δουν την πτώση τους και τον εγκλωβισμό της ενέργειας τους.

Ως δύναμη δεν εννοώ μονάχα στο υλικό χώρο, αλλά και στον πνευματικό επίσης όπου εκεί θα κριθούν κ όσοι χειρίζονται τις πνευματικές δυνάμεις που τους δόθηκαν με δόλο κ εκεί η βολή των δυο πλανητών θα είναι εντονότερη.

Ο πνευματικός χειρισμός είναι ένα θέμα που θα αναλυθεί άλλη στιγμή, και όσοι εκμεταλλεύονται αυτές τις δυνάμεις συνειδητά πρόκειται ν ακούσουν ηχηρά τα συμπαντικά χαστούκια στο άμεσο διάστημα.

Όσοι αντιθέτως κινήθηκαν με σεβασμό κ συλλογική συνείδηση θα δουν μετά το πέρας της διετίας την αναβάθμιση τους στον τροχό.

Στην επόμενη διετία ο παλιός τρόπος κυριαρχίας κ εξουσίας μέσα από τον τρόπο του δυνάστη κατέρχεται κ μαζί με αυτόν κι όσοι ηγούντο κ τον ακολουθούν.

Από την άλλη από το 2021 κ μετά, νέα πρόσωπα θα βγουν μπροστά,

στις συλλογικές δράσεις, εκείνα που μέχρι τώρα ήταν στην αφάνεια αλλά δούλευαν σιωπηλά κ θα ορίσουν την νέα διαδρομή κ την κύρια πορεία της ανθρωπότητας.

Η παλιά εξουσία συρρικνώνεται μέσα από το δίδυμο Κρόνου Πλούτωνα, ενώ νέοι σημαντικοί άνθρωποι πρωτοστατούν που κινούνται με υπευθυνότητα στην δράση τους και στο σύνολο.

 

Συμβουλή προς όλους .

Και ειδικότερα τους παρορμητικούς.

Φέρτε στο νου σας γεγονότα που έγιναν το διάστημα αυτό με τον Κρόνο να διαβαίνει το δεκαήμερο σας ( από Δεκέμβριο 2018 κ για όλο το 2019).

Και δείτε εσωτερικά, διαλογιστείτε που ζητάει την προσοχή σας ο Κρόνος κ την συγκέντρωση για να διορθώσετε, να φέρετε το μέτρο, να εργαστείτε επάνω σε ελλείψεις σας για να μπορέσετε ν απαλύνετε μετά την έντονη δράση που θ ασκήσει στην αναδρομή του.

Ο Κρόνος είναι ο φύλακας της συνείδησης κ της σοφίας.

Της λογικής που ισορροπεί μαζί με την καρδιά και σχηματίζει τον ενήλικα άνθρωπο που έχει την ευθύνη για ότι του συμβαίνει.

Ζητάει την συνεργασία μας εδώ για να μπορέσουμε ν απαλύνουμε, να διορθώσουμε, να σβήσουμε το κάρμα των προηγούμενων ετών κ να εργαστούμε στο παρόν για το μέλλον που δημιουργούμε στο τώρα.

 

Το παρόν κείμενο χρησιμεύει σαν οδηγός για κάθε Κρόνια διέλευση για όλα τα ζώδια.

Για όλο το 2019 θα επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες κ ακμές κύριων οίκων στα παρορμητικά

( Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Απριλίου 2019: Και με γκάζι και με φρένο
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Κριό… Άρης στους Διδύμους!
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ. Με έντονο το ψυχικό στοιχείο του Νερού στον χάρτη μου, ειδικεύομαι στην Αστροψυχολογία, την εσωτερική ερμηνεία των πλανητών. Η Αστρολογία είναι πάθος που έγινε επάγγελμα. Στην ζωή μου υπάρχει από τα 15 μου. Μου έδωσε τις απαντήσεις για τις άυλες ενέργειες που συνεχώς αλλάζουν, επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο, διαμορφώνουν την προσωπική μας ζωή, και σε μεγαλύτερο βαθμό τις εποχές και τα κοινωνικά ρεύματα. Μέσα από την μελέτη των αστρολογικών χαρτών, παρατήρησα τις κοινές ρίζες , πεποιθήσεις και διδαχές που όλοι κουβαλάμε. Όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα από κριτική και αποδοκιμασία, φέρουμε τραύματα και πληγές απόρριψης , τον φόβο της εγκατάλειψης, έχουμε θολές μνήμες και εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι ο μεγενθυτικός φακός, που σου δίνει την πληροφορία στο να δεις την αλήθεια, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να εκδηλώσεις το υψηλότερο δυναμικό σου. Η Αστρολογία είναι Αγάπη και Γνώση . Τα τελευταία 6 χρόνια την εξασκώ επαγγελματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here