Widgets Magazine

Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας. Ο Ερμής που δείχνει παιδί αλλά ξέρει να φυλάει μυστικά καλύτερα από όλους, στέλνει την ενέργεια του στον θείο του τον Πλούτωνα και αυτός την παγώνει. Δεν την εξαφανίζει, απλώς την παγώνει. Θανατηφόρα μυστικά περνούν κάτω από την μύτη μας. Απαγορευμένες σκέψεις κυριαρχούν στο μυαλό μας. Εμμονές που καταπιέζονται και περιμένουν την σπίθα της αλήθειας για να γίνουν δράση. Μέσα σε όλο αυτό νέα απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τράμπ. Κάποιοι προσπαθούν πάση θυσία να κλείσουν στόματα. Για την ώρα θα παραμείνουν κλειστά και θα πρέπει να διαχειριστούμε όλη αυτή την πίεση. Η να επικοινωνήσουμε μυστικά, υπόγεια για να μεταφερθούν οι πληροφορίες και η γνώση να γίνει δράση. Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου εντείνεται η εσωτερική καταπίεση . Τότε ο Ερμής θα συναντήσει τον Άρη με όψη αντίθεσης. Αυτό θα αυξήσει την ανυπομονησία και τα νεύρα σε όλους αλλά και επιθετικότητα που όμως δεν θα εκδηλωθεί. Ο Κρόνος περιμένει να παγώσει την ενέργεια και των δύο. Η πέτρινη εξουσία είναι προετοιμασμένη να καταπνίξει τις αντιδράσεις πριν καν εκδηλωθούν. Όλα αυτά με πρωταγωνιστές τον Κριό-στρατό, αστυνομία σε ρόλο εκφοβισμού, τον Ζυγό-πολιτικοί, δημοσιογράφοι σε ρόλο ηρεμιστικής ένεσης, τον Καρκίνο-παραδοσιακός τρόπος ζωής, μητρότητα σε ρόλο παρατηρητή και τον Αιγόκερω-εξουσία, πλούτος σε ρόλο «θα κάνετε ότι λέω είτε θέλετε είτε όχι». Τα παρορμητικά λοιπόν κυρίως του τρίτου δεκαημέρου θα είναι στο μάτι του κυκλώνα και θα πρέπει να «βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά» σε ρόλο πυροσβέστη, για φαινομενικά προσωπικούς τους λόγους αλλά κατ’ επέκταση αυτή η διεργασία μας αφορά όλους γιατί θα είναι η αρχή της ενέργειας των αλλαγών που περιμένουμε όλοι μας.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ τρέξιμο για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες που έχουν ξεμείνει από το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη πλευρά σύντροφος και συνεργάτες απαιτούν να ασχοληθείτε μαζί τους γιατί νιώθουν παραμελημένοι. Κάντε υπομονή, μην απαντάτε στις προκλήσεις και ασχοληθείτε με την καριέρα σας και την κοινωνική προβολή. Εκεί θα επικεντρωθεί η ενέργεια και από εκεί θα δικαιωθείτε απέναντι στις προκλήσεις που δέχεστε τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές εκκρεμότητες στην καριέρα απορροφούν την ενέργεια σας με αποτέλεσμα να γίνεστε αποδέκτης παραπόνων από το σπίτι και τους οικείους σας που νιώθουν παραμελημένοι. Από την άλλη πλευρά οι δεσμεύσεις που πρόσφατα έχετε αναλάβει για να επισημοποιήσετε μια σχέση η σημαντική συνεργασία σας απασχολούν περισσότερο. Μην διστάσετε να αφιερώσετε εκεί την ενέργεια σας και ας ακούτε παράπονα. Μέσα από την σημαντική σχέση της ζωής σας θα δικαιωθείτε και θα αναγνωριστεί η αξία σας ακόμα και από αυτούς που τώρα σας γκρινιάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να εκφράσετε αυτά που έχετε καταπιέσει μέσα σας και δικαίως μετά από ότι έχετε περάσει. Από την άλλη πλευρά ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας προκαλούν εντάσεις μη μπορώντας να αντιληφθούν πως εσείς πιέζεστε περισσότερο από όλους. Λίγο ακόμα υπομονή. Το σπίτι και η οικογένεια που τόσο σας πίεσε το προηγούμενο διάστημα θα πρέπει για λίγο ακόμα να είναι στην πλάτη σας. Εκεί βρίσκεται το καταφύγιο σας και η οργάνωση του θα σας δικαιώσει και θα σας αποκαταστήσει.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Εκκρεμότητες στο σπίτι και την οικογένεια προσπαθούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Αυτές μπορεί να εκφράζονται κάπως επιθετικά. Από την άλλη πλευρά η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα χρειάζονται επίσης να ασχοληθείτε και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Εσείς ξέρετε καλά τι πρέπει να κάνετε και πως να δικαιώσετε τον εαυτό σας. Ναι αυτό που σας ταιριάζει! Σκληρότητα φαινομενική που μόνο εσείς ξέρετε πως είναι εσωτερική υπομονή και επιμονή. Η αυτοσυγκράτηση και η αντοχή στις Σειρήνες θα σας αφήσει να ολοκληρώστε την προσωπική εξέλιξη που έχετε ξεκινήσει ώστε να κλείσετε τα στόματα που τώρα παραπονιούνται.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΘερμοκέφαλος ανάδρομος Άρης στον Κριό!
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 έως και 27.9.2020
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here