Widgets Magazine

Μιας που είμαστε δύο βδομάδες λίγο πριν αρχίσουν οι εκλείψεις να χτυπούν.

Θα ήθελα να αναφέρω λίγα λόγια πως τις ερμηνεύω μέσα από τις δικές μου παρατηρήσεις.

 

Κατά πρώτον οι εκλείψεις αυτές που έρχονται τον Ιούλιο, γίνονται επάνω στον κορμό της ασφάλειας κ του οικοδομήματος (Καρκίνος/ Αιγόκερως).

Ενεργοποιούν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού :

Κριός Καρκίνος Ζυγός Αιγόκερως.

Τα ζώδια αυτά, από το 2008 κ έπειτα, έχουν περάσει μια ισχυρή κατάσταση μετασχηματισμού, μέσα από το πέρασμα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

 

Η δόνηση του Πλούτωνα είναι σαρωτική σε ότι έχει φθαρεί κ δεν υπόκεινται στην εξέλιξη.

Ο Πλούτωνας έρχεται σαν οδοστρωτήρας για να αποτελειώσει ότι δεν έχει ουσία, ότι δεν κινείται σύμφωνα με την ψυχική θέληση.

 

Τα παραπάνω ζώδια λοιπόν, ήδη έχουν περάσει μια κατάσταση κάθαρσης.

Έγινε ένα μεγάλο καθαρτήριο στις ζωές τους, κι αν πήραν τα μηνύματα σωστά και κινήθηκαν σύμφωνα με τις ψυχικές ενδείξεις και φωνές τότε θα είδαν τις ζωές τους να βαδίζουν πολύ πιο ανάλαφρα, κ σε σύνδεση με την εσωτερική τους φωνή.

Αυτοί λοιπόν που τήρησαν το πρωτόκολλο της Πλουτώνιας κάθαρσης, και κάναν κάθαρση σε όλα τα μέτωπα από τις άχρηστες ουσίες, στο σώμα τους, στον συναισθηματικό τους κόσμο, και στο νοητικό, δεν έχουν να φοβηθούν.

Παρά να δουν την έναρξη πλέον στις ζωές τους, σε ένα νέο πεδίο από αυτές τις εκλείψεις κ μετά.

Θα δουν τις ζωές τους κ τον εαυτό τους να δυναμώνει κ να κατακτά και πάλι την κορυφή, μέσα από έσω κατάκτηση κ αναγνώριση που έχει ήδη συμβεί εντός.

Όσοι δεν άκουσαν τα σημάδια της κάθαρσης, αλλά συνεχίζουν να κινούνται με παλιούς τρόπους κ μεθόδους μεσαίωνα, θα τα βρουν πολύ πιο δύσκολα, και θα δούμε φυσικά και πρόσωπα που κατέχουν θρόνους εξουσίας στην πολιτική σκηνή, που δεν νοούν να συμμορφωθούν προς την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση, να εκτροχιάζονται κ να εκτοπίζονται ακαριαία.

 

Επάνω εδώ θα ήθελα να πω περί εκλείψεων και πλανητικών ενεργειών γενικότερα.

Οι εκλείψεις πάντα φέρνουν μαζί τους ενέργειες έντονες.

Οι ενέργειες που κατεβαίνουν τότε,

κατά το διάστημα αυτό, φέρνουν μαζί τους πληροφορίες από το μέλλον.

Οι πλανήτες, δεν έχουν κανένα σκοπό να φέρουν κάτι κακό.

Οι δονήσεις τους σαν μόνο στόχο έχουν την εξέλιξη, το ξύπνημα ενός κόσμου βυθισμένου σε μια σκοτεινή πραγματικότητα, όπου το μίσος οι ίντριγκες, η μάχη, η απληστία υπάρχει στην καθημερινότητα της.

Οι πλανητικές ενέργειες δεν έχουν σκοπό να βλάψουν, αντιθέτως θέλουν να ανυψώσουν κάθε φορά ένα σκαλί πιο πάνω  την συνείδηση.

Αυτός είναι ο λόγος .

Είναι συμπυκνωμένο δυναμικό ενέργειας, που κατεβάζει πληροφορίες νέες που ανοίγουν την νόηση, το τρίτο μάτι, στο να πας παραπέρα.

Όταν όμως ο κόσμος αρνείται να κινηθεί προς το συλλογικό συμφέρον, όταν κινείται όχι προς την ενότητα παρά μένει στον διαχωρισμό, όταν συνηθίζει να φέρεται με κτηνωδία, να βλάπτει, να αιχμαλωτίζει τον πιο αδύναμο.

Όταν κινείται με ατομικισμό, όταν δεν υπακούει στους συμπαντικούς νόμους που θέλουν να τηρείται η ομορφιά, η ισότητα, η ειρήνη, η δικαιοσύνη κ η αγάπη.

Όταν συμπεριφέρεται σαν να του ανήκουν όλα πάνω στην γη.

Όταν φυλακίζει δεσμεύει υποδουλώνει για το δικό του όφελος.

Όταν τυφλώνεται ο άνθρωπος από τα πάθη του, την απληστία του, την λαιμαργία του, την αλαζονεία του και πιστεύει ότι είναι θεός στην θέση του Θεού.

Όταν χτίζει τα παλάτια του καταστρέφοντας ζωές.

Τότε οι ενέργειες που κατεβαίνουν με φόρα βρίσκουν αρνητισμό, κ καθώς χρειάζεται να δοθεί η πληροφορία που έρχεται από το μέλλον στο τώρα της εξέλιξης.

Τότε βρίσκουν τείχος, αντίσταση κ αντί για καθαρό ανοιχτό πεδίο, έρχονται σε επαφή με τις αρνητικές δυνάμεις.

Όταν ένας άνθρωπος κινείται μέσα από την φιλοσοφία της ομορφιάς σε όλα, μέσα κ έξω, της δικαιοσύνης, της μη βλάβης.

Όταν κινείται έλλογα, χρησιμοποιώντας λογική στην δράση του μαζί με αγάπη.

Όταν υπολογίζει τον άλλον.

Φροντίζει τον εαυτό του, και δημιουργεί πεδίο ασφάλειας για τους υπόλοιπους κι όχι κίνδυνο ή απειλή.

Τότε οι πλανητικές ενέργειες τον βοηθούν, τον παίρνουν απαλά και τον σηκώνουν, τον οδηγούν με απαλό τρόπο να κολυμπήσει μέσα στις ενεργειακές δονήσεις.

Όταν όμως κινείται σαν κτήνος, η απάτη η κλεψιά, τα ρουσφέτια, είναι οι κινήσεις που τον χαρακτηρίζουν τότε οι ενέργειες κατεβαίνουν με ένταση κ χτυπούν ότι βρίσκουν.

Ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους.

Πως για ότι μας συμβαίνει έχουμε την ευθύνη εμείς.

Ας κινηθούμε λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο.

Και ας συντονιστούμε.

Να βοηθήσουμε στην ζωή μας.

Ατομικά κ συλλογικά.

Οι ενέργειες να εκδηλωθούν.

Απαλά κ όμορφα.

Εμείς θα το κάνουμε.

Οι πλανητικές ενέργειες έρχονται με καλή πρόθεση συνεργασίας.

Από εμάς εξαρτάται.

Τι δόνηση θα φέρουμε.

Σε πόση καθαρό πεδίο βρισκόμαστε.

Για να καθορίσουμε την δράση τους.

 

Πάρτε την ευθύνη για την ζωή σας.

Κανείς δεν φταίει

για ότι σας συμβαίνει.

Μόνο εσείς έχετε την ευθύνη.

Για την ασθένεια.

Για τον θάνατο.

Για το γήρας .

Και για την ζωή σας.

 

Ηλιακή Έκλειψη (2/7) &

Σεληνιακή Έκλειψη (16/7).

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 17 έως και 23/6/2019
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24  μέχρι 30 Ιουνίου 2019
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ. Με έντονο το ψυχικό στοιχείο του Νερού στον χάρτη μου, ειδικεύομαι στην Αστροψυχολογία, την εσωτερική ερμηνεία των πλανητών. Η Αστρολογία είναι πάθος που έγινε επάγγελμα. Στην ζωή μου υπάρχει από τα 15 μου. Μου έδωσε τις απαντήσεις για τις άυλες ενέργειες που συνεχώς αλλάζουν, επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο, διαμορφώνουν την προσωπική μας ζωή, και σε μεγαλύτερο βαθμό τις εποχές και τα κοινωνικά ρεύματα. Μέσα από την μελέτη των αστρολογικών χαρτών, παρατήρησα τις κοινές ρίζες , πεποιθήσεις και διδαχές που όλοι κουβαλάμε. Όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα από κριτική και αποδοκιμασία, φέρουμε τραύματα και πληγές απόρριψης , τον φόβο της εγκατάλειψης, έχουμε θολές μνήμες και εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι ο μεγενθυτικός φακός, που σου δίνει την πληροφορία στο να δεις την αλήθεια, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να εκδηλώσεις το υψηλότερο δυναμικό σου. Η Αστρολογία είναι Αγάπη και Γνώση . Τα τελευταία 6 χρόνια την εξασκώ επαγγελματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here