Widgets Magazine

Άλλη μια μέρα έφτασε στο τέλος της, άλλος πιο αργά, άλλος πιο νωρίς θα πάει για ύπνο. Με ποιο τρόπο και με τι σκέψεις καθώς και με  τι όνειρα θα συνοδέψει  αυτό το άφημα στην αγκαλιά του Μορφέως σχετίζεται φυσικά με το ζώδιο που ανήκει ο καθένας μας

Παρόλο που ο κάθε χάρτης είναι αυστηρά προσωπικός και πολυπαραγοντικός  και παίζουν ρόλο όλοι οι πλανήτες και οι όψεις τους σίγουρα το ηλιακό ζώδιο έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά για το πως αντιμετωπίζουν το θέμα του ύπνου ψυχολογικά αφενός με πάρα πολύ χιούμορ τα παρακάτω:

Κριός

Ήρθε το αναγκαίο (κακό) και  πρέπει να κοιμηθούμε! Σκέφτεται ένας Κριός και παρόλο που μπορεί να αντιδρά και να έχει υψηλή ενέργεια μέχρι τελευταία στιγμή… μόλις ακουμπήσει το κεφάλι στο μαξιλάρι του τον έχει πάρει ο ύπνος. Όχι ότι δεν θα τρέχει, σπρώχνει, φωνάζει και στον ύπνο του μια και τα όνειρά του έχουν να κάνουν με εκκίνηση σε αγώνισμα. Θα πρωταγωνιστεί, θα είναι μόνιμα αρχηγός και θα δίνει πολεμικά παραγγέλματα αψηφώντας όποιον κοιμάται δίπλα του!Φυσικά και θα ξυπνήσει νωρίς καθότι πρωινός τύπος

Ταύρος

Αφού έχει φάει καλά γιατί νηστικός δεν παίζει με τίποτα να κοιμηθεί- δεν θα τον παίρνει ο ύπνος και θα σκέφτεται διαρκώς τι έχει μέσα το ψυγείο- θα στρώσει τα σούπερ χλιδάτα και άνετα κομψά σεντόνια του , κατά προτίμηση ροζ ή λευκά και θα κοιμηθεί νωρίς νωρίς να ξεκουραστεί και να χουζουρέψει στην ασφάλεια του εσωτερικού του κόσμου. Τα όνειρά του γλυκά σαν προφιτερόλ αν και μπορεί να έχει και διάφορους εφιάλτες ότι κάποιος άλλος το βρήκε και του το τρώει!!

Δίδυμοι

Κουβέντα στην κουβέντα πηγαίνει αργά για ύπνο και κοντεύει να ξημερώσει! Καλά καλά δεν πρόλαβε να πει και όλα αυτά που σκεφτόταν για αυτό υπάρχει και  η περίπτωση να παραμιλά στον ύπνο του (μην δίνετε σημασία δεν απευθύνετε σε εσάς). Μπορείτε βέβαια να παρακολουθήσετε το παραμιλητό του και να μάθετε ότι κρύβει και δεν σας λέει στο ξύπνιο του. Τα όνειρά του είναι γεμάτα κόσμο που πάει-έρχεται κάνοντας με όλους δημόσιες σχέσεις. Εφιάλτες δεν βλέπει καθ ότι δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει να θέσει ερωτήματα

Καρκίνος

Μόνο στο κρεβατάκι του μπορεί να κοιμηθεί άνετα- ιδιαίτερα αν βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι- να μην σας πω και για την παιδική κουβερτούλα που την σέρνει παντού εδώ και χρόνια με σκοπό να την κληροδοτήσει στα παιδάκια του κάποια στιγμή στο μέλλον. Κοιμάται ήσυχα ειδικά εάν όλα τα μέλη τις οικογένειας είναι στο σπίτι. Στον ύπνο του βλέπει ότι διαφημίζει την οικογένεια του σε ξένους και σκέφτεται ακόμα και τα πέμπτα τριτοξάδελφα!  Εφιάλτης του ότι το παιδί μεγάλωσε και φεύγει απ’ το σπίτι. Ξυπνά αργά και με το πάσο του.

Λέων

Άρχοντας στο ξύπνιο του, άρχοντας και στον ύπνο του. Πώς να κοιμηθεί ο άνθρωπος αν δεν έχει την άπλα του; Τα σατέν τα σεντόνια του;  Τις πανάκριβες πυτζάμες του: Όνειρο του να ανέβει κάποια στιγμή στο θρόνο που του αναλογεί,  καθώς από κάτω το πλήθος ζητωκραυγάζει για το νέο του ευεργέτη. Ξυπνά νωρίς, έχει τόσα να επιμεληθεί προκειμένου να ικανοποιήσει τις τρομερές φιλοδοξίες του.

Παρθένος

Ο ύπνος κάνει καλό στην υγεία, οπότε θέλουν να κοιμούνται νωρίς να παίρνουν την μελατονίνη που χρειάζονται και η αυξητική τους ορμόνη να εκκρίνεται κανονικά. Ήσυχος ύπνος σε καλά αερισμένο δωμάτιο, απλά λευκά και σεμνά κλινοσκεπάσματα. Σκέψεις πριν να κλείσουν τα μάτια για τον ευεργετικό ύπνο, είναι π.χ. μόλις σηκωθώ το πρωί να πω σε αυτή την ανεπρόκοπη την ξαδέρφη μου πως φτιάχνουν την μηλόπιτα. Όνειρο κακό είναι να βλέπει ότι το σπίτι είναι γεμάτο σκόνη!

Ζυγός

Αυτός ο καλλιτέχνης του ζωδιακού απολαμβάνει τον ύπνο του σε ένα δωμάτιο διακοσμημένα κομψά  και ρομαντικό. Δεν κοιμάται νωρίς, ακούει μουσική, βλέπει καμιά ταινία, διαβάζει περιοδικά προκειμένου να είναι ενημερωμένος για όλα τα κοσμικά.  Ονειρεύονται ότι περιφέρονται με ένα ποτό στο χέρι σε διάφορες λέσχες και γκαλά και όλοι  τον επευφημούν για τις σωστές ενδυματολογικές επιλογές του. Ο εφιάλτης του είναι ότι τον έπιασαν αχτένιστο και ατημέλητο.

Σκορπιός

Εδώ σε ό,τι αφορά τον ύπνο οι απόψεις είναι διαφορετικές, ή θέλουν το απόλυτο σκοτάδι ή κοιμούνται με το φως ανοιχτό. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Συνήθως ο ύπνος είναι ταραγμένος από τα όνειρα τους και άλλοτε σχεδιάζουν  τον τρόπο που θα εκδικηθούν όποιον τους πειράξει  και σε άλλη περίπτωση  ότι τους καταδιώκουν με τσεκούρι στο χέρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ησυχάζουν ούτε στον ύπνο τους, κοιμούνται πολύ αργά και ξυπνάνε επίσης αργά, καθότι ο Ηλιος θεωρείται εχθρός.

Τοξότης

Σε αυτή την περίπτωση είναι ενδεικτικό ένα τραγουδάκι που λέει, Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε να πάμε κατευθείαν για δουλειά …  Με το χαμόγελο κοιμάται και με το χαμόγελο ξυπνάει, ιδιαίτερα όταν μπροστά του υπάρχει η προοπτική ενός ταξιδιού. Ονειρεύεται ταξίδια μακρινά ως την Τζαμαικα, σε περίπτωση εφιάλτη, πράγμα σπάνιο, ξυπνά αμέσως για να μην του χαλάσει την διάθεση. Ξυπνά αναλόγως ημισφαιρίου- αλλοπρόσαλλα, άλλοτε νωρίς και άλλοτε αργά.

Αιγόκερως

Η ώρα του ύπνου προγραμματισμένη αυστηρά -το ξυπνητήρι ρυθμισμένο για το πρωινό ξύπνημα με πολλαπλές επιλογές σε στρατιωτικά εμβατήρια. Ένα γρήγορο τσεκάρισμα στο πρόγραμμα της  επόμενης μέρας και στο κρεβατάκι του. Σε περίπτωση παρέκκλισης από το πρόγραμμα αρχίζουν οι ενοχές, εφιάλτες ότι δεν έπραξε το πρέπον κτλ. Αλλά όταν όλα βαίνουν καλώς τότε ονειρεύεται ότι παίρνει εκείνη την πολύ ποθητή προαγωγή συνοδευομένη από ένα παχυλό μπόνους στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Υδροχόος

Πολλές φορές αναρωτιέται ποιος ανακάλυψε τον ύπνο. Είναι το άτομο που μπορεί να κοιμηθεί οπουδήποτε και με δέκα ανθρώπους μαζί σε ένα θάλαμο ή στη φύση. Ο εφιάλτης του είναι ότι τον έχουν κλείσει σε ένα κλουβί μόνο του, αλλά σίγουρα θα έχει αίσιο τέλος γιατί τα φιλαράκια του θα τον ελευθερώσουν… Όσο πιο αργά πάει για ύπνο τόσο καλύτερα.

Ιχθύες

Για να πάει για ύπνο πρέπει πρώτα να έχει ξυπνήσει. Συχνή ατάκα, εσείς καθίστε εγώ πάω για ύπνο. Αγαπά τον ύπνο περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους γι’ αυτό και φροντίζει να πίνει κανένα ποτηράκι παραπάνω ώστε να βυθίζεται πιο εύκολα στα όνειρα του! Γι αυτό φαίνεται κι ότι έχει τον ύπνο στο τσεπάκι του.Τα όνειρα είναι ρομαντικά  π.χ. ότι συνάντησε το βάτραχο τον φίλησε και έγινε πρίγκιπας και άλλα τέτοια. Μην γελάμε γιατί βλέπει και προφητικά όνειρα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροEditorial Μαΐου 2018 – Αστρολογία επιλογής
Επόμενο άρθροΟ μεγάλος παρεξηγημένος των σχέσεων, ο Κρόνος.
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here