Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο: Το 2019 ξεκινάει με προοπτικές δράσεων σε επίπεδο γνώσης και μάθησης. Ίσως χρειάζεστε κάποια πιστοποίηση ή μια αναβάθμιση στις γνώσεις σας για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Στο τέλος του Ιανουαρίου θα έχετε αποκαλύψεις που αφορούν το σπίτι, την εργασία σας και την μεταξύ τους σχέση. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μα εσωτερική ένταση στη προσπάθεια σας να τα ισορροπήσετε. Από τον Φεβρουάριο θα κάνετε δυναμικά ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε ενέργεια και αντοχή για να το πετύχετε. Ο Αρης στο δεκαήμερο σας ίσως σας κάνει λίγο επιθετικούς στις διεκδικήσεις σας αλλά σίγουρα θα έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Τον Μάρτιο θα σας απασχολήσουν εκκρεμότητες που αφορούν τις κοινωνικές σας σχέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία για μια τελευταία ματιά στη ζωή σας πριν αρχίσετε τις θεαματικές αλλαγές που θα κάνετε. Από τον Απρίλιο θα θέσετε σε εφαρμογή τους νέους σας στόχους και αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξεις με σχέσεις που σας βαραίνουν και νιώθετε πως σας στερούσαν την ελευθερία σας. Τώρα θα πραγματοποιήσετε αλλαγές που ούτε εσείς περιμένατε από τον εαυτό σας, και θα αποτινάξετε ότι εμποδίζει την εξέλιξη σας ίσως με λίγο απότομο τρόπο. Λίγο πριν τα μισά του έτους θα έχετε αρχίσει να αφομοιώνετε τις αλλαγές, και θα βγάζετε προς τα έξω τον νέο σας πρόσωπο. Για όσους είναι ζευγαρωμένοι μπορεί να σημαίνει διάσπαση, αλλά για τους αδέσμευτους από την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες νέων γνωριμιών και ίσως κεραυνοβόλους έρωτες. Παρόλο που ίσως να μην προκύψουν σχέσεις με διάρκεια, θα είναι η αρχή του νέου τρόπου ζωής που έχετε επιλέξει. Στα μέσα του καλοκαιριού, το οικογενειακό περιβάλλον θα αρχίσει να αντιδρά στις αλλαγές που έχετε κάνει και το επηρεάζουν και ίσως δεχθείτε κριτική με εντάσεις. Το τέλος του καλοκαιριού σας βρίσκει απελευθερωμένους. Διασκεδάζετε ερωτεύεστε και χαίρεστε τη ζωή μετά από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος και με αυτή τη διάθεση ξεκινάτε τη νέα φθινοπωρινή περίοδο. Ο έρωτας συνεχίζει να είναι κυρίαρχος μέχρι το Νοέμβριο που μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις με τη σχέση σας η τις συνεργασίες σας. Έχετε κάνει μεγάλες αλλαγές και χρειάζεται χρόνος για να συντονίσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας με τα νέα δεδομένα. Το τέλος του έτους έχετε φέρει τα πράγματα εκεί που θέλετε, έχετε αποδοχή από το περιβάλλον και απολαμβάνετε τους καρπούς των αλλαγών σας. Τώρα είναι καλή στιγμή για να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις με άλλους με εφορία η υπηρεσίες με ευνοϊκό για εσάς τρόπο.

 

2ο δεκαήμερο: Η Νέα χρονιά σκοπεύει να σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά και την υπομονή που επιδείξατε το προηγούμενο διάστημα. Βλέπετε πιο σοβαρά την εξέλιξη σας και προσπαθείτε η γνώση σας να αποκτήσει δομή. Ίσως πάρετε μια πιστοποίηση η αρχίσετε ένα κύκλο σπουδών ή μετεκπαίδευσης .Αυτά που θα μάθετε τώρα θα σας αναβαθμίσουν ουσιαστικά και θα αποδώσουν σε διάρκεια στη ζωή σας. Επίσης είναι καλή εποχή για να διεκπεραιώσετε νομικές υποθέσεις. . Έχετε ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας, έμπνευση, διαίσθηση και μπορείτε να τακτοποιήσετε ότι σας απασχολεί. Αυτή τη χρονιά μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κοινές με άλλους οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικά και φορολογικά θέματα. Από την αρχή του έτους ο έρωτας και το σεξ θα σας απασχολούν ευχάριστα και ίσως αυτό σας απομακρύνει από τις υποχρεώσεις σας και σας κάνει να βλέπετε τα πάντα με ροζ γυαλιά. Προσέξτε για εξαπατήσεις η για λάθος εκτιμήσεις στα επαγγελματικά σας. Τα τέλη Απριλίου, με αφορμή τα θέματα της καριέρας σας θα έχετε την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας σας, καθώς και σε παρέες και συναναστροφές. Προσέξτε το αίσθημα υπεραισιοδοξίας που έχετε για να μην απομακρυνθείτε από άτομα που δεν θα θέλατε. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε κάποια συνήθεια η να βελτιώσετε την διατροφή σας. Κάποιο σύμπτωμα η πρόβλημα υγείας που σας απασχολούσε τώρα μπορεί να λυθεί. Το Μάιο και τον Ιούνιο τα οικονομικά σας θα είναι ανεβασμένα αλλά και η καταναλωτική σας διάθεση. Προσέξτε τις σπατάλες. Καθώς μπαίνει το φθινόπωρο οι ζευγαρωμένοι θα έρθετε πιο κοντά στη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για μιά γλυκιά σχέση που ίσως απέχει από τα πρότυπα επιλογών που είχατε μέχρι τώρα. Κάνετε διαφορετικά πράγματα και προετοιμάζετε το έδαφος για τις ριζικές αλλαγές που νιώθετε πως θέλετε να κάνετε. Αυτό ίσως ξενίσει η ταράξει το κοντινό σας περιβάλλον που έχει συνηθίσει διαφορετικές συμπεριφορές από εσάς. Ενώ εσείς θα συνεχίσετε να έχετε ρομαντική και ερωτική διάθεση, ίσως τα κοντινά σας άτομα να συζητούν πίσω από την πλάτη σας. Προσπαθείστε χωρίς να χαλάσετε τις ωραίες στιγμές που περνάτε να ασχοληθείτε με τους οικείους σας για να αποφύγετε ρίξεις που μπορεί να προκύψουν μέχρι το τέλος του έτους. Οι σημαντικές αλλαγές θα ακολουθήσουν το επόμενο έτος και τώρα φάνηκε η κορυφή του παγόβουνου των αλλαγών που θα κάνετε.

☑★Ετήσιες προσωπικές προβλέψεις για το 2019! To Astro Team της Βάσιας Κόντη προβλέπει για σένα! Κάλεσε στο ☏ 901 100 48 48  ή στείλε ✉ΒΚ4 στο 54754

3ο δεκαήμερο: Η αρχή της χρονιάς σας βρίσκει να απολαμβάνετε ήρεμες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που με κόπο χτίσατε φαίνεται ότι τώρα σας αποδίδουν, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για σοβαρές γνωριμίες. Μέχρι το Μάρτιο οι σχέσεις, οι συνεργασίες αλλά και το σεξ θα σας απασχολούν ευχάριστα. Επίσης αυτή τη χρονιά ανοίγετε ένα νέο κύκλο στη ζωή σας. Φιλοσοφικές αναζητήσεις και θρησκευτικά «πιστεύω» αλλάζουν μέσα από μοιραία γεγονότα, όχι δυσάρεστα αλλά έντονα. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες θα μεταλλαχθείτε σε λιγότερο πρακτικούς αλλά περισσότερο φιλοσοφημένους. Αν από την αρχή του έτους νιώθετε μια εσωτερική ταραχή είναι γιατί θα βγαίνουν στην επιφάνεια ψυχικά τραύματα που είχατε θάψει ή βαθιές σας επιθυμίες που είχατε εξοστρακίσει. Με αφορμή μια σεξουαλική εμπειρία, η απλά μια ερωτική περιπέτεια θα αρχίσει το υποσυνείδητο σας να σας πιέζει να δείτε τις ανάγκες του και να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να σας τρομάξει αυτή η συνειδητοποίηση και να σας δημιουργήσει άρνηση για την επιβεβλημένη ενδοσκόπηση που πρέπει να κάνετε. Μια καλή ιδέα θα ήταν να αρχίσετε μια υποστηρικτική διεργασία, εσωτερικής κατεύθυνσης ψυχοθεραπεία, διαλογισμό η κάτι εναλλακτικό. Οι ψυχικές διακυμάνσεις θα σας οδηγήσουν να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας τα επόμενα έτη και όσο πιο ψαγμένοι εσωτερικά είστε τόσο το καλύτερο. Στα μέσα Ιουλίου θα έχουν φωτιστεί τα σκοτεινά σημεία του ψυχισμού σας, θα έχει αναβαθμιστεί η πνευματικότητα σας και θα αρχίσετε να υιοθετείτε ένα νέο σκεπτικό που θα αλλάξει το σύστημα αξιών σας. Από τον Οκτώβριο θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των αλλαγών σας, με εύνοια στα ερωτικά, αλλά και με οικονομικές απολαβές που θα έρθουν ως δώρο. Τώρα τελεσφορούν κληρονομικά η φορολογικά θέματα που σας απασχολούσαν και μπορεί να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Από το Νοέμβριο θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ταξίδια όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για επέκταση της γνώσης σας, αφού θα διαμορφώνετε νέα φιλοσοφική αντίληψη. Το Δεκέμβριο θα πάρετε αποδοχή και καταξίωση από το περιβάλλον σας, αλλά κυρίως θα βλέπετε εσείς την εξέλιξη σας και θα νιώθετε ικανοποιημένοι. Αν κάνατε υπομονή και δουλέψατε πειθαρχημένα το προηγούμενο διάστημα τώρα θα έρθει η επιτυχία με μορφή επέκτασης της συνειδητότητας σας και της γνώσης σας. Έχετε πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων και πλέον σας επηρεάζουν λιγότερο οι εξωτερικοί παράγοντες, που μέχρι πριν λίγο καιρό καθόριζαν τη διάθεση σας και τη δράση σας. Με νέο αέρα θα αντιμετωπίσετε τις αλλαγές και τις ανατροπές που θα βγουν από μέσα σας ως έκφραση του νέου σας εαυτού.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙχθύς Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Επόμενο άρθροΣκορπιός Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here