Widgets Magazine

Μια πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη θα μας απασχολήσει μέσα στο 2019, η οποία ήδη απ’ τα τέλη του 2018 αρχίζει και λειτουργεί, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, το οποίο διογκώνει ή και διαστρεβλώνει τις ελπίδες των ανθρώπων. Δεν θα είναι τελείως αβάσιμες ωστόσο, καθώς και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε καλές θέσεις, στα ζώδιά τους (Δίας στον Τοξότη και Ποσειδώνας στους Ιχθύς), ωστόσο η παραπλάνηση, οι αυταπάτες και τα παραστρατήματα θα είναι μεγάλα.

Είπαμε να πιστεύουμε στη ζωή και στον Θεό, αλλά να είναι και γειωμένη στη ζωή αυτή η πίστη, με τις ανάλογες πράξεις.

Ουσιαστικά μέχρι το φθινόπωρο του 2019 θα λειτουργεί η όψη αυτή, και θα κορυφωθεί τρεις φορές: Στις 13 Ιανουαρίου, στις 16 Ιουνίου και στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη απ’ τον Νοέμβριο του 2018 μπορεί να έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα γεγονότα και να έχουν τεθεί οι βάσεις της δράσης αυτής της όψης.

Έχουμε μεγάλη ανάγκη από το χαμόγελο, σε καιρό κρίσης και μεγάλων αγωνιών, και όντως θα το δούμε στα χείλη μας. Όμως οι υπερβολές φέρνουν και την ταπείνωσή τους κατόπιν, γι’ αυτό ας είμαστε μετριοπαθείς αλλά και ουσιαστικά ευγνώμονες.

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε πνευματικές, ιδεολογικές και πολιτικές ή άλλες πλάνες και “σωτήρες”. Και να μην ξεχνάμε ότι όποιος ψάχνει σωτήρες και εύκολες λύσεις, σημαίνει ότι έχει προβληματικό ιδιοτελές κίνητρο, κυρίως τη φυγοπονία ενός είδους.

 

Περισσότερο θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια, Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι, και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 14η, 18η και 17η μοίρα αυτών των ζωδίων αντίστοιχα στις πιο πάνω περιόδους κυρίως.

Πρόκειται για μια αρκετά χαοτική επιρροή, γι’ αυτό θα δυσκολευόμαστε όλοι σε κάποια επίπεδα να “μαζεύουμε” τον εαυτό μας και να βάζουμε όρια. Ο σωστός εστιασμένος διαλογισμός θα μας βοηθά να συντονίζουμε και να πειθαρχούμε προς ένα στόχο τις ενέργειές μας, γιατί αλλιώς θα υπάρχουν μεγάλες “διαρροές”.

Ας δούμε πώς θα επηρεαστεί γενικά κάθε ζώδιο, μη ξεχνώντας πάντα ότι μόνο η μελέτη του προσωπικού χάρτη από έναν έμπειρο αστρολόγο μπορεί να μας καταδείξει ακριβώς το πώς επηρεαζόμαστε από κάθε όψη.

Κριός

Αυταπάτες και ψυχολογικό μπέρδεμα. Πνευματικές πλάνες, ψυχική σύγχυση, τάσεις φυγής. Προσοχή σε εξαπατήσεις, κακή διαχείριση και μπερδέματα σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους,

 

Ταύρος

Εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις από φίλους ή μέσα σε ομάδες και οργανώσεις. Πλάνες ιδεολογικές. Μπερδεμένα σχέδια. Μπερδέματα ερωτικά. Κακές εκτιμήσεις και επιπόλαιη διαχείριση σε ζητήματα οικονομικά, επενδύσεων, δανείων, εφορίας κλπ.

 

Δίδυμοι

Ενθουσιώδεις νέες σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες όμως μπορεί να αποδειχθούν αρκετά επιπόλαιες. Προσοχή σε επαγγελματικές εξαπατήσεις και υποσχέσεις. Προσέξτε επίσης σκάνδαλα, ψέμματα και απερίσκεπτες συμπεριφορές που μπορεί να διαστρεβλώσουν τη δημόσια εικόνα σας.

 

Καρκίνος

Μάλλον ζητάτε εύκολα πράγματα στα εργασιακά και τα διαχειρίζεστε επιπόλαια, κάτι που θα φέρει μπερδέματα. Επιπολαιότητα και υπερβολές επίσης σε υγεία/διατροφή. Προσέξτε τις εξαπατήσεις σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών κι επαφών με ξένους.

 

Λέων

Ενθουσιασμός στα ερωτικά αλλά και αρκετή επιπολαιότητα ή μπερδέματα. Κάποιες συμπεριφορές σας παίρνουν διαστάσεις. Προσοχή στην επιπόλαιη διαχείριση επιχειρηματικών θεμάτων, και σε εξαπατήσεις, υποσχέσεις ή σύγχυση σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, οικονομικών συνεργασιών κλπ.

 

Παρθένος

Συναισθηματικές υπερβολές, επιπολαιότητα σε θέματα οικογενειακά, σπιτιού, ακινήτων. Φαίνεται να είστε ερωτευμένοι, να ονειρεύεστε και να κολυμπάτε στον ρομαντισμό, όμως ταυτόχρονα προσέξτε υποσχέσεις, εξαπατήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αφέλεια και αλλοπρόσαλλες ή επιπόλαιες συμπεριφορές.

 

Ζυγός

Πολλά μεγάλα λόγια λέγονται αυτή την εποχή, τα οποία σας δίνουν ελπίδα μεν, ας κρατάτε όμως μικρό καλάθι. Εξαπατήσεις, μπερδέματα ή υποσχέσεις στο χώρο δουλειάς. Πλάνες σε θέματα υγείας και διατροφής. Προσέξτε τι υπογράφετε και τι λέτε.

 

Σκορπιός

Επιπόλαιη και αφελής οικονομική διαχείριση, αν και τα έσοδα πάνε καλά. Προσέξτε όμως σπατάλες και μεγάλες αγορές. Αρκετός ρομαντισμός στα ερωτικά, όμως μάλλον εξιδανικεύετε και διαστρεβλώνετε την εικόνα ορισμένων ανθρώπων. Μπερδέματα με τα παιδιά, ανάγκη για θυσίες γι’ αυτά.

 

Τοξότης

Σας αρέσει να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια, όμως φροντίστε τώρα να είναι γειωμένα, γιατί δεν φαίνεται να υπολογίζετε τις συνέπειες. Προσοχή σε υπερβολές και πλάνες κάθε είδους, στην αβάσιμη πίστη και την αφέλεια. Εξαπατήσεις και μπερδέματα σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Συναισθηματικό μπέρδεμα.

 

Αιγόκερως

Κάτι ανοίγει και ξεμπλοκάρει μέσα σας, ίσως νιώθετε ότι τελειώσατε με το παρελθόν, ή μήπως όχι; Η επιπολαιότητα και η υπερβολική πίστη προκαλούν αυτοσαμποτάζ. Προσέξτε τι υπογράφετε και τις εξαπατήσεις, τις υποσχέσεις και το νοητικό μπέρδεμα. Απογοήτευση από αδέρφια/συγγενείς.

 

Υδροχόος

Ενθουσιώδεις νέες φιλίες, μεγαλώνει ο κοινωνικός σας κύκλος, εμπλέκεστε σε ομάδες ή συλλόγους, όμως προσέξτε τις υπερβολές και την αφέλεια εκεί. Στα οικονομικά σας δεν φαίνεται να βλέπετε καθαρά τα πράγματα – προσοχή σε υποσχέσεις, εξαπατήσεις, υπεκφυγές.

 

Ιχθύες

Είναι που είναι χαοτικό το ζώδιό σας, με αυτή την όψη θα δυσκολευτείτε αρκετά να βάλετε όρια στη ζωή σας, αν και το κλίμα θα είναι θετικό. Ειδικά προσοχή στην επιπολαιότητα στα επαγγελματικά, και στις υπερβολές κάθε είδους, καθώς μπορεί να στοιχίσουν στο κοινωνικό σας όνομα. Μεγάλες αυταπάτες και διογκωμένες ελπίδες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικος Αστρολογικός Οδηγός
Επόμενο άρθροΚριός Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2019
Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την αστρολογία, ξεκινώντας στην εφηβεία ιδιαίτερα μαθήματα και συνεχίζοντας τις σπουδές της σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων του Faculty of Astrological Studies και του Huber School of Astrology. Ειδικεύεται στην ψυχολογική αστρολογία, ενώ μελετά εντατικά και την ιατρική αστρολογία. Είναι παράλληλα και θεραπεύτρια ανθοϊαμάτων Μπαχ, με εμπειρία άνω των 24 χρόνων. Την ενδιαφέρει γενικά η φυσική θεραπευτική, η υγιεινή διατροφή, η πνευματικότητα, ο διαλογισμός, και ό,τι εναλλακτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here