Widgets Magazine

Ο άλικος πλανήτης της έναρξης της ζωής, έγινε και τυπικά ανάδρομος από τις 9 Σεπτεμβρίου και εμείς καλούμαστε να ανεχτούμε τα πολεμικά τερτίπια του, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου που… τυπικά και πάλι θα ορθοδρομήσει. Τυπικά, γιατί η ‘’εχθρική’’ διάθεση του έχει γίνει ήδη αντιληπτή από όταν πέρασε στη σκιά του και θα συνεχίσει, μέχρι να βγει από αυτή, στο τέλος του χρόνου.

       Ο Άρης το δίσεκτο 2020, θα σταθεί  στο ζώδιο που έχει κάτω από την κυβέρνηση του για έξι σχεδόν μήνες, ορθός και ανάδρομος, κάτι που έχει συμβεί μόλις τρεις φορές μέσα στα τελευταία 200 χρόνια. Υπάρχει και μια Κοσμική συγκυρία ακόμη σπανιότερη, στα τετράγωνα που θα πραγματοποιήσει ως ανάδρομος στον Κριό, με τους επίσης ανάδρομους Κρόνο, Δία και Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

     Ο Άρης, είναι η δράση, είναι μένος, είναι μήνη, είναι πληγή που αιμορραγεί.

     Ο Άρης, είναι ξίφος, είναι δόρυ, είναι κυρτό κατάνα.

     Ο Κρόνος, είναι τα σκληρά όρια, τα αδιαμφησβήτητα πρέπει.

     Ο Κρόνος, είναι βράχος, είναι χάλυβας, ατσάλι.

    Ο Δίας, δεν έχει όρια, θέλει να φέρνει τη χαρά την προσωρινή και ανέφελη.

     Ο Δίας, είναι σμάλτο και κιτρίνης που στολίζει θρόνους χρυσούς.

    Ο Πλούτωνας, είναι ‘’θάνατος’’, είναι πλούτος και πόθος βαθύς.

    Ο Πλούτωνας, είναι μάγμα και λάβα και οψιδιανός σκληρός.

   Όλοι αυτοί οι σκληροί και αλλόκοτοι του Σύμπαντος ενώνονται με τη δύναμη των  τετραγώνων, τη δύναμη του εγκλωβισμού, του αδιεξόδου, την αρχαία δύναμη του ανταγωνισμού και της σύγκρουσης. Κάθε πριν την αναδρομή του Άρη, η οικονομική ύφεση χτυπά την πόρτα της ανθρωπότητας, που στην αρχή παριστάνει με επιτυχία την ‘’κουφή’’. Τα χτυπήματα συνεχίζονται δυνατότερα και πιο επίμονα, και τότε αναγκαστικά η πόρτα ανοίγει για να εισχωρήσουν χρόνια δύσκολα, σαν το 1899… το 1929… το 2008… το 2020…

    Ή πάλι, με Άρη ανάδρομο, ανακατωσούρη και ανάλγητο ετοιμάζεται η ανθρωπότητα να βγάλει τα όπλα από το θηκάρι και να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί να κάνει άνθρωπος σε άνθρωπο, να κάνει πόλεμο…ή να φτάσει πολύ κοντά του. Πρώτος Παγκόσμιος, Δεύτερος Παγκόσμιος, Πολυτεχνείο, για τη μικρή δική μας γωνιά του κόσμου. Αλληλουχία γεγονότων! Η δράση, ο Άρης,  είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα προηγούμενων γεγονότων και δράσεων που ποτέ δεν έγιναν μάθημα. Ο ανάδρομος Άρης, η ανάδρομη δράση που θα φέρνει πάντα το παρελθόν μέσα στο παρόν…   Κάπου ψηλά στον Ουρανό ο Ισαάκ Νεύτων  γελάει με την καρδιά του. Ντετερμινισμός μας φωνάζει, με όλη του τη δύναμη… Ντετερμινισμός…  Συμπαντική Νομοτέλεια!

   Έχει συγγενείς ο Άρης βλέπετε, που δεν μπορεί να τους αρνηθεί και όταν γίνεται ανάδρομος δένεται ισχυρότερα μαζί τους. Έχει γιους το Φόβο και το Δείμο που συνοδεύουν τον Πλούτωνα στα πύρινα πεδία των μαχών για να συλλέξουν τα σώματα των νεκρών. Το Φόβο, που κόβει τα γόνατα και τον Τρόμο (Δείμο), που στερεύει την ανάσα. Τους έχει τέκνα αγαπημένα, να στροβιλίζονται αέναα σε τροχιά γύρω του, Δορυφόροι του πιστοί. Μα έχει και κόρες, Θεές κατώτερες, την Αφροσύνη, την Αυθάδεια, την υπέρμετρη Αλαζονεία.  Και κάθε που γίνεται ανάδρομος, αυτές αγριεύουν και καταδυναστεύουν  τους ανθρώπους, προκαλώντας τους να δείξουν τα ποταπά τους ένστικτα.

   Και εμείς αλήθεια τι είμαστε το διάστημα αυτό που το αίμα βράζει και τα μάτια θολώνουν κι  αγριεύουν; Τα παιδικά τους παιχνιδάκια είμαστε, που μας άγουν και μας φέρουν; Που  μας σπάνε και μας πετάνε,  σα να μην έχουμε θέληση καμία;  Ή τάχα αφηνόμαστε, και για το κάθε μας παραστράτημα δείχνουμε προς τη μεριά του ανάδρομου Άρη, έτσι όπως έδειξε στον Πλάστη ο Αδάμ την Εύα;  Αυτή τη φορά θα γίνουμε εμείς διαφορετικοί, γιατί μπορούμε. Γιατί έχουμε πάρει μαθήματα πολλά και τα έχουμε αξιοποιήσει. Γιατί το 2020 δεν μας δίνει το άλλοθι της άγνοιας. Πήραμε από την αρχή του το βάπτισμα του πυρός και ήρθε η στιγμή τα όπλα του Άρη να τα κάνουμε δικά μας.

     Η φωτιά του μπορεί να κάψει, μπορεί όμως και να ζεστάνει.

    Η δύναμη του μπορεί να γκρεμίσει, μπορεί όμως να χτίσει και κάστρα ψηλά.

    Το μαχαίρι του μπορεί να πληγώσει, μπορεί  όμως να γίνει και νυστέρι που θα απομακρύνει το σάπιο.

    Το άλικο αίμα του μπορεί να σπαταληθεί από πληγή ανοιχτή, αλλά μπορεί και να μεταγγισθεί για να δώσει ζωή.

    Αυτός  πρεσβεύει τον ανταγωνισμό και τη σύγκρουση, εμείς μπορούμε να προτάξουμε την αμοιβαία βοήθεια και τη σύνδεση. Αυτή τη φορά, σε αυτή τη μακρά παραμονή του στο ζώδιο του Κριού ας γίνουμε εμείς διαφορετικοί … κατά το όσο λέει ο Γενέθλιος Χάρτης μας και κατά το όσο το μπορούμε…

   Ας σταθούμε παλικαρίσια, έτοιμοι για ρίσκα και εκπλήξεις.

              Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ  

      ΚΡΙΟΣ

     Εσείς είστε οι ‘’τυχεροί’’ οικοδεσπότες του κυβερνήτη σας του Άρη. Σας είναι γνώριμος, συγγενής σχεδόν, και ξέρετε καλά κάθε έκφανση του δυναμικού του χαρακτήρα. Νιώθετε να ξεχειλίζετε από συναισθήματα. Λαχτάρα για δράση, ανυπομονησία, ένταση, θυμό, οργή. Όποιο συναίσθημα έβραζε μέσα σας και προσπαθούσατε να το ελέγξετε, τώρα έχει γίνει άτι αφηνιασμένο. Ήρθε  η στιγμή λοιπόν να δείξετε την πραγματική ποιότητα του θαρραλέου ζωδίου σας και να μην αφεθείτε στην Άτη, στην τύφλωση, στη θολούρα του νου, που προηγείται της Ύβρεως. Σε αυτή εδώ την αναδρομή του δεν πρέπει για κανένα λόγο να διαπράξετε… Ύβρη, γιατί θα την ακολουθήσουν η Νέμεσις και η Αιδώς και η ντροπή είναι βαριά υπόθεση για εσάς τους Αρχηγούς του Ζωδιακού, τους Αρχηγούς όλων μας.  Να σας δοκιμάσει θέλει ο κυβερνήτης σας για να σας περάσει με επιτυχία στο επόμενο επίπεδο. Θα σας φέρει το παρελθόν μπροστά σας, τα λάθη του, και τα λάθη σας.  Θέλει να δει αν θα τα επαναλάβετε…  Τη μεγαλύτερη προσοχή, προσπάθεια και αντοχή, πρέπει να επιδείξετε οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, κυρίως τον Οκτώβριο. Θα υποβόσκει βιαιότητα και θα είστε πάντα έτοιμοι να ενεργήσετε με θυμό. Η σωματική εκτόνωση θα ήταν ένας τρόπος να ανακουφιστείτε, αλλά πάντα με προσοχή και χωρίς υπερβολές, γιατί το διάστημα αυτό δίνει ευκολία στους τραυματισμούς.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ο δικός σας θυμός που τεχνηέντως έχει υποκινήσει ο ανάδρομος Άρης στρέφεται προς τα μέσα σας…στρέφεται προς εσάς! Το παρελθόν σας ξυπνά… ξυπνά και το κρυφό σας παρελθόν και αισθάνεστε αβέβαιοι και εκτεθειμένοι.  Από τον Ιούλιο ακόμη, έχετε μπει στη διαδικασία να επανορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να αποδώσετε δικαιοσύνη εκεί που αδικήσατε. Ο ύπνος σας έχει δυσκολέψει και ο ονειρικός σας κόσμος έχει γίνει ευαίσθητος, σα να έχει ξεκλειδώσει μια πόρτα μπλοκαρισμένη που σας οδηγεί σε όνειρα παλιά και ξεχασμένα, σε εφιάλτες παιδικούς και ανασφάλειες χωρίς νόημα. Ναι, είστε Ταύροι και αργείτε να αντιδράσετε, αργείτε να εξεγερθείτε, μα τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να πάτε κόντρα στου φόβους σας και να αποδείξετε την πραγματική Ταυρίσια δύναμη σας, αυτή  που μπορεί να γίνει ισοπεδωτική. Λειτουργήστε το παρασκήνιο σε όφελος σας, εκθέστε τους κρυφούς ‘’εχθρούς’’ σας, που η μόνη τους δύναμη είναι η δική σας ανασφάλεια. Αυτή τους τρέφει! Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Ταύροι του τέλους του πρώτου δεκαημέρου καθώς οι ανακατατάξεις τρόπου ζωής και σχέσεων θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ευνοημένοι οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς η μασίφ δύναμη των μεγάλων τους κινεί τυχερά τρίγωνα. Super τυχεροί οι γεννημένοι 6,7 και 8 Μαΐου καθώς ο Δίας έχει βάλει προσωπικό του στοίχημα τη δική σας ευημερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό τα έχει βάλει με το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον και μάλλον θέλει να σας οδηγήσει σε εκκαθαρίσεις… Η ενέργεια του δεν είναι αρνητική για εσάς, για αυτό και όποιες ανακατατάξεις θα σας φέρει, θα είναι για καλό σκοπό. Αποφάσεις και στόχοι καριέρας που είχατε θέσει από τις αρχές του καλοκαιριού θα χρειαστούν και πάλι την προσοχή σας και αυτή τη φορά ίσως σας διευκολύνουν στην επίτευξη τους, φίλοι και γνωστοί με ισχυρή κοινωνική δικτύωση. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό, αλλά και η φιλική θέση του κυβερνήτη σας Ερμή στο Ζυγό, σας δείχνουν με ποιο τρόπο μπορείτε να κερδίσετε τον ‘’πόλεμο΄΄ το διάστημα αυτό. Με την επικοινωνία, το διάλογο και τη διπλωματία. Είναι ταλέντα σας έμφυτα όλα αυτά, μόνο που τώρα θα πρέπει να προσθέσετε και την κατάλληλη δόση μαχητικότητας. Τόση, όση να καταλάβουν αυτοί που θα συνδιαλλαχθείτε πως είστε σοβαροί και ώριμοι για τις διεκδικήσεις σας. Ίσως δοκιμαστούν οι παιδιόθεν φιλίες  σας και καταλάβετε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο όνομα μιας παιδικότητας που δεν θέλατε να χάσετε, συντηρούσατε λάθος σχέσεις και εμπιστευόσασταν λάθος ανθρώπους. Ευνοημένοι οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, προσεκτικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις οι γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό έχει βαλθεί να ερεθίσει το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ίσως κάτι παραπάνω από αυτό… την καριέρα σας και τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις για αυτήν. Το περιβάλλον της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας μέσα από αυτήν, έχει μπει στο στόχαστρο από ‘’εχθρούς’’ και ‘’φίλους’’. Την ένταση και την κινητικότητα που επικρατεί τις έχετε αντιληφθεί από τις αρχές του καλοκαιριού και απλώς περιμένετε να δείτε που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Σκεφτείτε τι είχε γίνει πριν δύο σχεδόν χρόνια στον επαγγελματικό  σας στίβο. Θυμηθείτε ποιοι σας είχαν δυσκολέψει και ποιοι σας είχαν διευκολύνει… μάλλον τους ίδιους έχετε να αντιμετωπίσετε και τώρα. Με τους Μεγάλους απέναντι σας εδώ και καιρό δεν έχετε καταφέρει να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας. Κουβαλάτε τη δουλειά στο σπίτι και το σπίτι στη δουλειά, με αποτέλεσμα να βιώνετε καθημερινό άγχος. Και τώρα, με την αναδρομή του Άρη στον Κριό μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο. Αξιοποιήστε την δυνατή του ενέργεια  για να βάλετε κάποια όρια που θα σας διευκολύνουν. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι και στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε ‘’ρωγμές’’ που δεν θα μπαλωθούν ποτέ!

ΛΕΩΝ

Με ταξιδιάρικη διάθεση θα σας βρει ο ανάδρομος Άρης από τον φιλικό, φλογερό Κριό. Τον μεγαλύτερο όγκο της μαχητικότητας που θα σας προκαλέσει θα τον διοχετεύσετε στο πεδίο της γνώσης. Ίσως πάλι σας κάνει να αλλάξετε κατεύθυνση σε πράγματα που είχατε αποφασίσει ή να καταλάβετε πως οι επιλογές του παρελθόντος δεν ήταν αυτές που σας ταίριαζαν πραγματικά και να αλλάξετε πεδίο. Φτάνει το πεδίο στο οποίο θα μεταφέρετε τις… επιδιώξεις σας, να είναι ανώτερο από το προηγούμενο. Ξέρετε, μερικές φορές πάνω στην ανάγκη να προάγετε τον τρόπο που ζείτε μπορεί να κάνετε επιπόλαιες επιλογές που ενώ πρόσκαιρα φαίνονται θετικές, μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθούν αρνητικές.  Είστε ‘’παιδιά’’ και ενθουσιάζεστε εύκολα. Είστε ‘’παιδιά’’ και  ψάχνετε τη χαρά σε κάθε έκφανση της ζωής σας. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό μπορεί να σας φέρει και τη χαρά και την αισιοδοξία, μπορεί να σας φέρει νέες ιδέες, αλλά μπορεί να σας μετατρέψει από ανέμελα παιδιά σε φανατικούς, δογματικούς αναζητητές. Πρέπει να προσέξετε λοιπόν τον τρόπο που θα διεκδικήσετε και τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας για να μην αποδειχθούν αβάσιμες φαντασιώσεις, μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του Άρη. Προσεκτικοί οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου στις σχέσεις σας, ευνοημένοι οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου από τα τρίγωνα του ανάδρομου Άρη. Παρελθόν… πολύ παρελθόν μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης θα κυκλοφορήσει στα παραδοσιακά, αγαπημένα του λημέρια για εσάς τους Παρθένους και  θα σας ξεσηκώσει πάθη ανομολόγητα. Είναι ο καιρός που η μετριοπάθεια και η ανεκτικότητα λήγουν. Η θέση του ανάδρομου Άρη έχει ιδιαίτερη καρμική αξία και σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις όχι απλώς για αλλαγές, αλλά για μεταλλάξεις πραγματικές. Θα θυμηθείτε ό,τι σας είχε πληγώσει δίκαια, ή άδικα το προηγούμενο διάστημα και θα ενεργοποιήσετε το νόμο της ανταποδοτικότητας με όλη την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε, αλλά την έχετε ξεχάσει. Εσωτερικά, πολύ εσωτερικά θα βιώσετε την ενέργεια του. Θα βουτήξετε στα βάθη των φοβιών και των ψυχαναγκασμών σας και θα κολυμπήσετε μέχρι να βγείτε στην απέναντι όχθη. Πέρα από το ψυχολογικό βάθος και… κόστος θα υπάρχει και η υλική διάσταση των πραγμάτων, καθώς τα οικονομικά σας, οι οφειλές, οι ρυθμίσεις, αλλά και τα δάνεια που ίσως έχετε, θα ζητήσουν άμεση τακτοποίηση. Το οικονομικό σας παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να του ανοίξετε, προκειμένου να έχετε ξεκαθαρίσει οφειλές και χρωστούμενα  μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Οι Παρθένοι του τέλους του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν να αξιοποιήσουν αναπάντεχες ευκαιρίες και αναπάντεχους έρωτες. Προσοχή οι γεννημένοι στο  τέλους του δεύτερου δεκαημέρου με τα ‘’μάγια’’ του  Ποσειδώνα τυλιγμένα γύρω τους. Ευνοημένοι, αλλά και υποψιασμένοι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολος θα φανεί ο Άρης στην αναδρομή του για εσάς τα αναποφάσιστα παιδιά της Αφροδίτης. Θα κυκλοφορεί ελεύθερος και αγριεμένος και θα προκαλεί αναστάτωση στις σχέσεις σας. Στις σχέσεις κάθε είδους! Προσωπικές, επαγγελματικές… θα βαλθεί να τις αναστατώσει και να τις ανακατώσει, όσο περισσότερο μπορεί. Απέναντι σας θα αρχίσει ‘’πόλεμος’’, μα εσείς είστε οι φιλήσυχοι του πνεύματος και της διανόησης, πως θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με τόση ένταση; Ίσως, αν αυτή τη φορά, σε αυτή την αναδρομή του αποφασίζατε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας; Έτσι, μόνο και μόνο για να τους ξαφνιάσατε. Αποφασίστε εσείς αν θα κρατήσετε στη ζωή σας αυτούς που σας παιδεύουν και σας στεναχωρούν και απομακρύνετε τους χωρίς το φόβο και την ανασφάλεια της μοναξιάς. Το κομμάτι των σχέσεων σας είναι αρκετά δύσκολο και έχει παραμείνει άλυτο από όταν οι Μεγάλοι άρχισαν να πηγαινοέρχονται στον Αιγόκερω. Εξωθήστε λοιπόν μόνοι σας τη δυνατή ενέργεια του ανάδρομου  Άρη στον Κριό, παύοντας να προσπαθείτε να λύνετε κόμπους σφιχτά δεμένους. Θυμηθείτε… ό,τι δε λύνετε κόβετε. Ίσως είναι η ευκαιρία να θέσετε καινούργια όρια σε παλιές σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου που στην ουσία δέχονται όλο το βάρος των ανάδρομων τετραγώνων του Άρη με τους Μεγάλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάσεις και αλλαγές στην καθημερινότητας σας θα φέρει ο Άρης το διάστημα της αναδρομής του στον Κριό , για εσάς τα … παραδοσιακά του τέκνα. Άγχος, ένταση και το συναίσθημα της μη συνέπειας και ολοκλήρωσης των τρεχόντων θεμάτων σας. Έτοιμοι να θυμώσετε και να εκραγείτε με λόγο ή χωρίς λόγο, θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να μην φτάσετε σε πράξεις ακραίες και ξέρουμε όλοι, πολύ καλά, πόσο βάθος έχουν τα δικά σας ‘’άκρα’’! Όχι, δεν θα τρελαθείτε. Ήρθε απλώς η ώρα να εκφράσετε όλα τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα, όλα αυτά που θέλατε να πείτε και δεν λέγατε, όλα αυτά που θέλατε να κάνετε και δεν τα κάνατε! Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό, δεν έχει μέτρο, είναι ισοπεδωτικός και τώρα που θα σας ερεθίσει και δεν θα μπορείτε να κρατηθείτε, θα είστε υπερβολικοί και ίσως λίγο άδικοι. Τα χλωρά καίγονται μαζί με τα ξερά, λέει η λαϊκή μας θυμοσοφία. Εσείς, εκεί θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί, να έχετε διάκριση και να τα ‘’βάλετε’’ μόνο με αυτούς που φταίνε. Οξείες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν και σε θέματα που αφορούν την υγείας για αυτό κύριο μέλημα σας το διάστημα αυτό θα πρέπει να είναι η ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Ενδέχεται να  προκύψουν  θέματα υγείας του παρελθόντος και ίσως χρειαστεί να προβείτε σε επεμβάσεις που είχατε αποφύγει, ή καθυστερήσει προ διετίας. Το σώμα μας δεν ξεχνά ακόμη κι όταν εμείς ξεχαστούμε, για αυτό θα πρέπει  να το φροντίσετε όπως και τη διατροφή σας. Ευνοημένοι σε χαρές και έρωτες οι Σκορπιοί του τέλους δεύτερου δεκαημέρου, προσεκτικά οι Σκορπιοί του τέλους του πρώτου και ακόμη προσεκτικότερα οι Σκορπιοί του τρίτου, που δέχονται προκλητικές όψεις χιαστί από τον ανάδρομο Άρη στο Σκορπιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό θα αναθερμάνει το ερωτικό σας παρελθόν και θα σας βάλει στον πειρασμό να θυμηθείτε τα περασμένα! Η χαρά και η αισιοδοξία που θα έπρεπε όμως να νιώθετε δεν είναι ισάξια των προσδοκιών σας. Φοβάστε να χαρείτε; Φοβάστε να εκφράσετε τους πόθους σας; Φοβάστε να τολμήσετε να ελπίσετε και πάλι; Αυτό είναι το σαμποτάζ που σας προκαλεί και ενώ στην πραγματικότητα είστε από τους ευνοημένους  του, δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα αυτά που νιώθετε. Πολλή φωτιά, πολλή δύναμη, πολλή ενεργητικότητα που αν δεν στραφεί στη σωστή κατεύθυνση μπορεί να γίνει πυρκαγιά καταστροφική. Στρέψτε τη δύναμη του στη χαρά που μπορείτε να αντλήσετε από τα παιδιά σας, ή γυρίστε πίσω με την ανάδρομη πορεία του, στην παιδική σας ηλικία και γίνετε εσείς  παιδιά  που χαίρονται και παίζουν. Αν βρίσκεστε σε αυτή τη φάση ζωής που προσπαθείτε να αποκτήσετε απογόνους και το έχετε προσπαθήσει και στο παρελθόν χωρίς επιτυχία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσετε εκ νέου. Επιδιώξεις, επιχειρηματικά ανοίγματα, αλλά και ταξίδια που αφορούν στο εξωτερικό θα σας δυσκολέψουν το διάστημα της αναδρομής του Άρη και αν τα πράγματα ξεφύγουν και απαιτήσουν τη νομική οδό να σταθείτε πολύ προσεκτικοί στις περαιτέρω κινήσεις σας. Περισσότερο ευνοημένοι και δραστήριοι οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και λαμβάνετε την ενέργεια του ανάδρομου Άρη σε τρίγωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον ενδέχεται να μετατραπεί σε… θέατρο πολέμου, με τον ανάδρομο Άρη να επηρεάζει αυτόν ακριβώς τον τομέα της ζωής σας. Φυσικά οι εντάσεις έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, απλώς το κλίμα τώρα έχει αρχίσει να γίνεται θερμότερο. Πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί γιατί τα τετράγωνα του ανάδρομου Άρη με τους Μεγάλους που έχουν κάνει μάζωξη πραγματική στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να φέρουν και απώλειες σε φυσικό και μεταφορικό επίπεδο. Πριν μπείτε αρματωμένοι μέχρι τα δόντια στην αντιπαράθεση και κόψετε σχέσεις με αγαπημένα μέχρι πριν λίγο πρόσωπα… σκεφτείτε πως μπορεί να μην είστε σε θέση να πάρετε αργότερα πίσω τα σκληρά λόγια που είπατε και τις σκληρές πράξεις που πραγματοποιήσατε. Ναι, έχετε δίκιο…και τι με αυτό; Νομίζετε πως μετριάζονται οι τύψεις αν κάτι πάει λάθος; Και με τον Άρη ανάδρομο και απειλητικό για εσάς από τον Κριό, λάθος μπορεί να πάνε τα πάντα! Δεν είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, δεν είναι η στιγμή να μοιράσετε την οικογενειακή σας περιουσία, δεν είναι η στιγμή να φύγετε από το πατρικό σας αν βρίσκεστε σε αυτή την ηλικία. Μπορείτε να τα κάνετε όλα και με επιτυχία, λίγο αργότερα, μετά τις 15 Νοεμβρίου. Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, προσεκτικά σε όλα. Βήματα μικρά και προμελετημένα σα να περπατάτε ξυπόλυτοι πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Προσοχή στις σχέσεις σας, προσοχή στην υγεία σας, στην υγεία των αγαπημένων σας, στον τρόπο που μετακινείστε… προσοχή σε όλα, μέχρι ο Άρης να επανέλθει στην ορθή φορά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πειθαρχία στο μυαλό και στη σκέψη απαιτεί για εσάς, τα ξεχωριστά παιδιά της διανόησης ο ανάδρομος Άρης στον Κριό. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να σας βάλει σε πειρασμό να επιστρέψετε σε παλιές, κακές συνήθειες του παρελθόντος γιατί τώρα δεν έχετε τη δικαιολογία της άγνοιας. Οι πληροφορίες που θα λαμβάνετε από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι συγκεχυμένες και το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον σας που αφορά σε αδέρφια , ξαδέρφια και λοιπούς εξ αίματος συγγενείς, μπορεί να κρύβει παρελθοντικές έχθρες και διχόνοιες που μέχρι τώρα ‘’κοιμούνταν’’. Δεν είναι ο καιρός για διεκδικήσεις, μα ούτε και ο διάλογος θα αποδώσει γιατί τα πνεύματα θα είναι οξυμένα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να λύσετε όποιες διαφορές προκύψουν μετά τις 15 Νοεμβρίου.  Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί τέλος πρώτου αρχές δεύτερου δεκαημέρου, καθώς ο Ουρανός έχει βαλθεί να διαλύσει τις σχέσεις σας και να σας φέρει μπροστά σε αδιέξοδα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε, στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά και στους τραυματισμούς στα άκρα. Προσεκτικοί και οι Υδροχόοι των αρχών του τρίτου με το ξύπνημα του παρελθόντος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε περίπτωση που σας γίνει κάποια επαγγελματική κυρίως πρόταση, που σας είχε ξαναγίνει προ διετίας, μην την αξιολογήσετε ως σημαντική αυτό το διάστημα. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό μπορεί να σας μετατρέψει από φιλήσυχα παιδιά, σε παιδιά ατίθασα και ανένταχτα που δεν χάνουν ευκαιρία να μπλέκουν σε καυγάδες!

   ΙΧΘΥΕΣ

    Ο ανάδρομος Άρης είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει πως πέρα από τα ηλιοβασιλέματα και τους ρομαντικούς έρωτες, η ζωή χρειάζεται και ασφάλεια και κτητικότατα.  Έχει έρθει για να σας ταρακουνήσει και να σας πείσει πως δεν είναι έξω από το χαρακτήρα και τις επιδιώξεις σας η απόκτηση και η διασφάλιση των υλικών αγαθών στη ζωή. Θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που κερδίζετε τα προς το ζην και ίσως σας επιστρέψει και ‘’χρωστούμενα’’ που είχατε ξεχάσει. Θα γίνετε πιο τολμηροί και πιο διεκδικητικοί καθώς θα ενεργοποιήσει το κομμάτι των οικονομικών σας απολαβών και της προσωπικής σας αξίας. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να σας φέρει και έκτακτα έξοδα και αποπληρωμές παλαιών χρεών… αλλά και αυτά ακόμη, είναι μέσα στο πλαίσιο της τακτοποίησης που πρέπει να κάνετε για να σας βρει το 2021 χωρίς ανοιχτούς λογαριασμούς. Προσεκτικά πάντα σε επιλογές και αποφάσεις τα Ψαράκια που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Ευνοημένοι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο με το πλανητικό σκηνικό να σταθεροποιεί και να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια  σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε κάτω από την ‘’απειλή’’ του δόρατος του ανάδρομου Άρη θα έχουν μεγάλη διάρκεια, για αυτό και θα χρειαστείτε όλη την αυτοσυγκέντρωση που διαθέτετε. Κάντε focus εκεί που πραγματικά θέλετε να πάτε…

    Αν είμαστε Εδώ για να επιβιώσουμε μέχρι να πεθάνουμε… αυτό είναι Άρης.

     Αν είμαστε Εδώ για να επιβιώσουμε μέχρι να πεθάνουμε προκειμένου να  ξεκινήσουμε  το επόμενο ταξίδι  γεμάτοι εμπειρίες και γνώση… αυτό είναι ανάδρομος Άρης.

     Αν είμαστε Εδώ γιατί η ζωή είναι μια πρόζα κι εμείς πρωταγωνιστές που χανόμαστε όταν σβήσουν τα φώτα… αυτό είναι Άρης.

     Αν είμαστε Εδώ μαχητές στο πεδίο της ζωής και κάθε ‘’πληγή’’ μας γίνεται τιμητικό μας παράσημο… αυτό είναι ανάδρομος Άρης.

   Στις αναδρομές του, η καρμική του αξία είναι μοναδική και ανυπέρβλητη. Μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τι είδους ‘’πολεμιστές’’ είμαστε. Μας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να αντιληφθούμε πως η υπερβολική ορμή και παρόρμηση μπορεί να αποβούν αυτοκαταστροφικές. Η ‘’μνήμη’’ του Άρη είναι κυκλική καθώς γίνεται ανάδρομος σε αραιότερα χρονικά διαστήματα από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Μας δίνει τη δυνατότητα να πράξουμε, να δράσουμε, να αφυπνιστούμε, να πληγωθούμε και επιστρέφει κάθε φορά μετά από δύο περίπου χρόνια, να μας ερεθίσει και πάλι. Να τεστάρει, να δει αν έχουμε μάθει.

     Ας κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση και ας μη διαχειριστούμε με δυσφορία και ενόχληση την αναδρομή του αυτή τη φορά.

     Ας θυμηθούμε τι έχουμε ξεχάσει.

      Ας θυμηθούμε τις εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει από τα πολλαπλά πεδία των μαχών της ζωής μας.

     Ας θυμηθούμε τους ‘’νεκρούς’’ μας που έχουμε θρηνήσει και θάψει.

      Ας  πιστέψουμε πως από τη στιγμή που είμαστε ‘’ζωντανοί’’ μπορούμε να κάνουμε όσες εκκινήσεις επιθυμούμε.

     Ο Άρης ο ανάδρομος  είναι ο προσωπικός μας πολεμικός μας ανταποκριτής.

      Ο Άρης, ορθόδρομος κι ανάδρομος, είναι η ροή του αίματος που μας κρατά ζωντανούς.

      Ίσως ο Θάνατος να μην είναι τίποτε άλλο, παρά η  παύση ροής της ενέργειας του Άρη…

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14 έως και 20.9.2020
Επόμενο άρθροΤα Παρορμητικά ζώδια στο στόχαστρο! 21.9.2020
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here