Widgets Magazine

Οι  συναρπαστικές γενέθλιες όψεις του  Νίκου  Χαρδαλιά  που μαγεύουν  το γυναικείο φύλο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς  γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου του 1968 με ώρα γέννησης 7.31 το πρωί στον Βύρωνα. Ο Ωροσκόπος του βρίσκεται στις 23 μοίρες και 7 λεπτά του Σκορπιού.  Για τους γνωρίζοντες 23 την μοίρα του Σκορπιού είναι κλείδα διαίσθησης. Επειδή ο Σκορπιός συνδέεται με τη σεξουαλικότητα, στο σημείο αυτό υπάρχει πιο ισχυρή σεξουαλικότητα  και συγχρόνως μια επαφή με το γυναίκειο φύλο όπου ασυνείδητα το μαγεύει , δημιουργώντας απόκρυφα ακραία  πάθη . Και με έναν περίεργο τρόπο καρμικά διαλύονται εύκολα οι σχέσεις που δημιουργούνται. Επίσης εκδηλώνει και έναν ψυχισμό που θέλει να νιώσει  πληρότητα όταν ζει στα άκρα. Είναι μία πολύ δύσκολη μοίρα, μιας και δίνει στους ανθρώπους που καταλαμβάνουν πλανήτες εκεί  ή πολύ σημαντικά σημεία στο χάρτη τους, όπως ο Ωροσκόπος δύσκολη ερωτική ζωή με πολλά μυστικά δείχνοντας παράλληλα και έλλειψη αυτοσεβασμού. Αυτή η κλείδα μοίρα σε μεγάλη ηλικία δίνει πανσοφία στο άτομο αλλά με μεγάλη κούραση μιας και είναι αγωγός γνώσης υπερβατικών πλέον.

 

Πολύ σημαντικό ρόλο πάντα παίζει ο τόπος ή ο οίκος που βρίσκεται ο ωροσκόπος, εδώ βλέπουμε και τον παλιό κυβερνήτη του Σκορπιού αλλά και τον καινούργιο μιλώντας για τον Άρη και αντίστοιχα τον Πλούτωνα, να βρίσκονται στο 10ο οίκο και να πλησιάζουν με συγκλίνουσα όψη το μεσουράνημα. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα πάρα πολύ φιλόδοξο άτομο που θέλει να κατακτήσει την προβολή μέσω της καριέρας του και των επαγγελματικών ταλέντων που διαθέτει με μία άρια ενέργεια. Ο Άρης παίζει σημαίνουν ρόλο στο ωροσκόπιο του γιατί εκτός από κυβερνήτης είναι και ένας πλανήτης που βγαίνει  Ex condition. Επειδή μιλάμε για έναν ημερήσιο χάρτη εδώ ο Άρης θεωρείται κακεργέτης της αντίθετης αίρεσης. Και δυστυχώς εδώ αυξάνεται η κακεργεσία του λόγω της  Ex Condition κατάστασης. Η οποία μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο το άτομο λειτουργώντας μη ευεργετικά στην ζωή του και κυρίως σε θέματα δημόσιας προβολής.

 

Τώρα οι δύο πολύ προσωπικοί  του πλανήτες σελήνη και Αφροδίτη βρίσκονται μεταξύ τους σε όψη χιαστί. Όπως συμβαίνει πάντα με τις χιαστί όψεις έχουμε μεταπτώσεις συχνές από την απόλυτα λειτουργική έως την απόλυτα ασυμβίβαστη ενέργεια. Επίσης μας δείχνουν ότι υπάρχουν αρκετές περίοδοι που συνδέουν αυτούς τους δύο πλανήτες είτε προς το να λειτουργούν μεταξύ τους άριστα με πολύ καλή σχέση συνεργασίας είτε να βγάζουν προς τα έξω τα χειρότερα χαρακτηριστικά τους. Ίσως έτσι και να εξηγούνται και οι διάφορες αλλαγές που υπάρχουν στην αισθηματική και οικογενειακή του ζωή.

 

Όσον αφορά τα προβλεπτικά συστήματα για το τρέχον έτος, μπορούμε να δούμε τι έχουν να πουν οι Ανιούσες αλλά και Ηλιακή του επιστροφή.  Σημαίνοντα ρόλο φέτος παίζει ο Ήλιος των ανιουσών ο οποίος βρίσκεται μέσα στον πέμπτο οίκο. Ο οίκος αυτός θεωρείται οίκος δημιουργίας,  προβολής,  χαράς και όλων των θετικών  ενεργημάτων  που έχει μία Αφροδίτη. Μιας και ο πέμπτος οίκος είναι η χαρά της Αφροδίτης. Από την άλλη επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει φέτος η Σελήνη η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο του. Έτσι ενεργοποιούνται και τα δύο φώτα μέσα σε ένα πολύ ισχυρό οίκο,  το πρώτο οίκο. Που προβάλλει την προσωπικότητα του ατόμου. Επίσης θεωρείτε οίκος προσωπικών πρωτοβουλιών, ο οποίος λειτουργεί μέσα στον άξονα πρώτου-έβδομου που σηματοδοτεί  ενάρξεις πολύ σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Στη συνέχεια ακόμα πιο σημαντική η φετινή  Ηλιακή του επιστροφή που μας δικαιολογεί με τις όψεις που δέχεται ο γενέθλιος χάρτης του,  όλη την επιτυχία που λαμβάνει φέτος στη ζωή του και την κοινωνική αναγνώριση.

Ο σημαίνων πλανήτης της χρονιάς ο Δίας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την γενέθλια Σελήνη του και έτσι ενεργοποιεί την γενέθλια υπόσχεση της.  Μιας και η γενέθλια Σελήνη του στο Γενέθλιο χάρτη του, έχει πολύ δυνατή θέση. Επίσης ο Δίας βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Ήλιο του που τον βρίσκεται και σε όψη τριγώνου με τον Δία και τον Πλούτωνα του γενέθλιου χάρτη. Ο ωροσκόπος της φετινής ηλιακής επιστροφής βρίσκεται στην πρώτη μέρα του Λέοντα δείχνοντας μας ότι ενεργοποιείται ο ήλιος του και όταν αυτό συμβαίνει πάντα χρόνια προ μείνει μία εξωτερίκευση της προσωπικότητας του ατόμου καθώς και μία δημόσια προβολή.

 

Και κλείνοντας με την πιο φαντασμαγορική όψη της χρονιάς που τον έφερε στο σημείο προβολής και θαυμασμού, κυρίως του γυναικείου κοινού είναι η όψη της Ηλιακής επιστρεφόμενης Σελήνης που βρίσκεται ακριβώς ιδιομοιρία πάνω  στο γενέθλιο μεσουράνημα στις τέσσερις μοίρες της Παρθένου. Μαζί με τον επιστρεφόμενο Mc που και εκείνο με τη σειρά του κάνει συγκλίνων σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο, μας μιλάει για μια σταθεροποίηση σε θέματα που αφορούν τον τέταρτο οίκο του, οίκος που έχει να κάνει και με τα θέματα του κράτους .

 

Θεωρώ λοιπόν ότι την επόμενη διετία  δεν θα πάψει να μας απασχολεί καθώς η Αφροδίτη του κυβερνάει  τον  11ο οίκο, ο οποίος είναι ενεργός σε πολλά πολιτικά πρόσωπα και τον  7ο οίκο  συνεργασιών και σημαντικών σχέσεων   .

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Πανσέληνος της Ελάφιας 7 Μάϊου 2020
Επόμενο άρθροΜάιος 2020 Αστρολογικές Προβλέψεις : Η επόμενη μέρα
Ξεκίνησε την ουράνια καριέρα της ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines S.A. με πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιάς και πάντα την εντυπωσίαζαν οι διαφορετικές και ξένες κουλτούρες. Με τις σπουδές της στον οικονομικό τομέα, και με την αγάπη της για την νομική,αφήνοντας πίσω της τις κουραστικές πτήσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπεύθυνη στα στεγαστικά δάνεια μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Στον αστρολογικό χώρο είναι σχετικά νέο μέλος, αν και έχει υπάρξει πολλά χρόνια τώρα ,πιστά ερωτευμένη με τον αποσυμβολισμό των ουράνιων σωμάτων. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σύγχρονη και ελληνιστική αστρολογία και συνεχίζοντας φέτος και με την ωριαία αστρολογία, με καταξιωμένους δασκάλους ,ξεκίνησε να ασκεί επαγγελματικά αυτό το αγαπημένο μέχρι πρότινος χόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here