Widgets Magazine

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΞΟΤΗ / ΔΙΔΥΜΩΝ… Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΘΗΡΕΥΤΗ!

Λίγο πριν ο χειμώνας ακουμπήσει την πλάση και παγώσει το χώμα και τους χυμούς των δέντρων, η τελευταία Πανσέληνος του φθινοπώρου φωτίζει τα μονοπάτια των ”κυνηγών” … φωτίζει τα νωπά ακόμη χνάρια των θηραμάτων. Οι κυνηγοί με τις φαρέτρες τους στην πλάτη τραβούν προσεχτικά και αθόρυβα τα φτερωτά βέλη, τεντώνουν με όλη τους τη δύναμη τα ευθύβολα τόξα και τα αφήνουν … τα αφήνουν να ταξιδέψουν σφυρίζοντας για να βρουν στόχο. Τοξότες είναι, Κένταυροι είναι και ξέρουν να στοχεύουν ίσια στην καρδιά! Η Σελήνη των Διδύμων απέναντί τους, τους έχει μάθει τι πρέπει να κάνουν και πως, τους έχει διδάξει τον τρόπο που πρέπει να ενεργήσουν για να μην χάσουν το στόχο τους. Είναι το κομμάτι αυτό της εκπαίδευσης που πρέπει να περάσουν προκειμένου να γίνουν καλοί και συμπονετικοί θηρευτές. Θηρευτές της ζωής, της γνώσης , των ταξιδιών του μυαλού και του σώματος, της χαράς , της φιλοσοφίας, της θρησκείας εκτός δόγματος, της ανεξελέγκτης ανάγκης, της δίψας για το πολύ… το μεγάλο… το χωρίς όρια!

Θηρευτές Τοξότες, χρόνια σας πολλά! Ο Ήλιος πέρασε στο δικό σας ζώδιο και η προσωπική σας πρωτοχρονιά ξεκινά με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προσδοκίες από αυτές των προηγούμενων ετών, αφού ο κυβερνήτης σας ο γενναιόδωρος Δίας μετά από δώδεκα χρόνια υπομονής έχει περάσει και πάλι στο ζώδιο σας. Εσείς, οι ”ανεξέλεγκτοι” Κυνηγοί της ζωής, έχετε ένα λόγο ακόμη αυτή τη χρονιά και μια δικαιολογία να κάνετε όσες υπερβολές θέλετε! Και κάνετε γενέθλια με τον πιο θεαματικό τρόπο, με μια Σελήνη ολοστρόγγυλη να φωτίζει τη γενέθλια επιστροφή σας και ένα Δία χέρι – χέρι με τον ανάδρομο Ερμή ήδη στο ζώδιο σας. Πόση φωτιά μεταβλητή να αντέξει πια το σύμπαν; Δεν θα καθίσετε καθόλου φρόνιμοι φέτος… Ειδικά εσείς των πρώτων ημερών θα πάρετε όλη αυτή την κοσμική εύνοια προίκα σας ένα χρόνο ολόκληρο, μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας. Τώρα είναι η δική σας στιγμή… Χρόνια σας πολλά, δημιουργικά και γενναιόδωρα, καλοζωισμένα και επεκτατικά, χρόνια χαρούμενα γεμάτα νέους στόχους! Αν και είστε παιδιά της αρχής του χειμώνα έχετε ζεστασιά στην καρδιά και απλοχεριά στα συναισθήματα! Τολμήστε να φανταστείτε και τα πιο ανέφικτα, κάντε όσες περισσότερες ευχές μπορείτε, είναι η στιγμή που το ονειρικό μπορεί να αποκτήσει υπόσταση! Πάνε λοιπόν τα δύσκολα, τα αφήνετε για καλά πίσω σας και μπορώ να σας υποσχεθώ πως η νέα γενέθλια χρονιά σας δε θα μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες γιατί δεν είστε πια οι ίδιοι άνθρωποι. Μετά το πέρασμα του Κρόνου έχετε γίνει σοφότεροι και θα διαχειριστείτε τα δώρα του Δία με σύνεση.

Τοξότες μου εσείς, αιώνιοι μεταλαμπαδευτές της γνώσης, αδέσμευτοι και υπερβολικοί, ταξιδευτές του φυσικού και μεταφυσικού, ζηλωτές και γενναίοι που δεν γνωρίζετε όρια. Εσείς είστε Κένταυροι γοργοπόδαροι που έχετε μάθει να καλπάζετε αφηνιασμένα. Μέσα στο διττό, μεταβλητό σας σώμα έχει συνηθίσει να συμβιώνει το αρχέγονο με το ανθρώπινο, η σωματική δύναμη με τη δύναμη της γνώσης. Βγάζετε το βέλος από τη φαρέτρα το περνάτε στο τόξο σας, τεντώνετε με όλη τη δύναμή σας και το αφήνετε να ταξιδέψει στα πέρατα… Είστε ένα ον δυο κόσμων, είστε ένα ον από δύο κόσμους! Άνθρωπος από τη μέση και πάνω με πνευματικότητα, σκέψη και λογική! Άλογο, θηρίο από τη μέση και κάτω με το άγριο ένστικτο της επιβίωσης ισχυρό μέσα σας. Το ”ζώο” αυτό που είναι υπεύθυνο για την αναπαραγωγή, για τα ζωώδη πάθη που δεν γνωρίζουν λογική! Δύο κόσμοι που παλεύουν ατελεύτητα για το ποιος θα επικρατήσει… θα τιθασεύει ο άνθρωπος το κτήνος… ή το κτήνος τον άνθρωπο; Όταν επικρατήσει το πρώτο, τότε ο σκοπός της ύπαρξης ενός Τοξότη έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Η ταξιδιάρα Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα σας προσφέρει στις πρώτες κιόλας ημέρες των γενεθλίων σας όλη τη χαρά και τη λάμψη που χρειάζεστε για να μπείτε στο κλίμα των εκπληκτικών ημερών που σας περιμένουν.

Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου (22 Νοεμβρίου. – 1 Δεκεμβρίου), που είστε τα καθαρόαιμα παιδιά του Δία, θα βιώσετε αποκαλύψεις και καταστάσεις που θα περιέχουν υπερβολή! Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή αλλά και το Δία θα μεγιστοποιήσει ότι αισθάνεστε, αλλά και τις δυνατότητές σας να ανταπεξέλθετε … θα αισθάνεστε παντοδύναμοι! Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάτε τη θολότητα των ημερών και το κλίμα ασάφειας που επικρατεί όσο το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ερμή θα είναι σε ισχύ… όψη που θα πάρετε μαζί σας για όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Προσοχή λοιπόν στις εξαπατήσεις και στις απογοητεύσεις. Η εύνοια και η απλοχεριά του Δία έχουν πάντα ανάγκη τη σωστή κρίση και τη διάκριση, για να έχουν και τα θεμιτά αποτελέσματα.

Οι Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου (2 – 11 Δεκεμβρίου) μαζί με το Δία έχετε συγκυβερνήτη από δεκανό και τον Άρη που σας χαρίζει απλόχερα τη μαχητική του διάθεση. Έχετε ανήσυχο, διεκδικητικό πνεύμα και τα πάντα αποτελούν πρόκληση για εσάς. Θα κάνετε γενέθλια με τον Ήλιο σας σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας το Δία και θα ζήσετε στιγμές απίστευτης εύνοιας προς όλες τις κατευθύνσεις. Επαγγελματικά θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες! Στα προσωπικά και συναισθηματικά σας θα βρεθείτε προ επισημοποιήσεων αλλά και η απόκτηση απογόνων θα είναι μέσα στη γκάμα των προσδοκιών σας για τη χρονιά αυτή. Θα ταξιδέψετε… θα ταξιδέψετε πολύ και θα διασκεδάσετε… θα διασκεδάσετε πολύ! Επειδή κάθε νόμισμα όμως έχει πάντα δύο όψεις και η …άλλη του όψη του νομίσματος στην περίπτωσή σας είναι το τετράγωνο του Ποσειδώνα και του Άρη με τον Ήλιο σας… θα πρέπει να μην αφήσετε τις καταστάσεις να ξεφύγουν από τα χέρια σας. Έλεγχος και αυτοέλεγχος θα είναι οι λέξεις κλειδιά για να καταφέρετε να βιώσετε τα δώρα του Δία με τον πιο ωφέλιμο για εσάς τρόπο.

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου (12- 21 Δεκεμβρίου), δεν είστε μόνο παιδιά του Δία μα και παιδιά της αυτού Μεγαλειότης, του Ήλιου αυτοπροσώπως. Χαρούμενοι, φωτεινοί, φλογεροί και κομματάκι επιδειξιομανείς είστε εσείς που θα βιώσετε τη μεγαλύτερη εύνοια αφού στα γενέθλια σας θα έχει ατονήσει αρκετά το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ήλιο σας. Ο Άρης όμως από τους Ιχθύες θα συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με ένταση και ανταγωνιστικότητα καθώς θα συμπορεύεται μαζί σας σε όψη 90 μοιρών μέχρι και το τέλος των γενεθλίων σας. Οι ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δε θα σας λείψουν, θα έχετε να προλάβετε τόσα πολλά πράγματα που ο χρόνος θα σας φαίνεται ελάχιστος. Εκεί λοιπόν θα θέλει προσοχή να μην υπερβείτε τα σωματικά και ψυχολογικά σας όρια και εκτεθείτε σε κινδύνους που αφορούν στην υγεία σας. Ιδιαίτερα τυχεροί οι γεννημένοι 20, 21 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο ακόμη Ουρανό στον Κριό να πασχίζει να τους χαρίσει τις τελευταίες ευκαιρίες του πριν επιστρέψει για τα καλά στον Ταύρο.

Αφιερωμένο στους Τοξότες …

Οι Κένταυροι κάλπαζαν μέσα στο πυκνό δάσος από
αιωνόβια δέντρα συνθλίβοντας με τις δυνατές οπλές τους
τις κατάφορτες από ώριμους πορτοκαλιούς καρπούς
κουμαριές. Η γη τρανταζόταν κάτω από τα αλογίσια πό-
δια τους, ενώ τα μικρά αγρίμια του δάσους κρύβονταν
φοβισμένα στις τρύπες τους. Καπνός έβγαινε από τα
διεσταλμένα ρουθούνια τους που αργούσε να διαλυθεί
μέσα στην παγωμένη ατμόσφαιρα, μα τα ρωμαλέα στέρνα
των περισσότερων ήταν γυμνά. Μερικοί φορούσαν δερμάτινα γιλέκα από νεβρό ή γούνα λύγκα, όχι γιατί κρύωναν, αλλά γιατί έτσι αποδείκνυαν την ανδρεία τους ή
τον βαθμό τους στην κοινωνία των Κενταύρων. Δεν αι-
σθάνονταν το κρύο του χειμώνα τα ημιανθρώπινα αυτά
όντα των δύο κόσμων, ούτε την κάψα του καλοκαιριού.
Το δηλητηριασμένο αίμα που κυλούσε στις φλέβες τους
είχε πάντα τη δική του θερμοκρασία και δεν άφηνε να
τους επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες.
Είχαν δηλητηριασμένο αίμα, αλογίσιες φλέβες, μα ανθρώπινη καρδιά, που καταδυναστευόταν από όλες τις
συναισθηματικές μεταπτώσεις του ανθρώπινου είδους.
Αν ήταν μόνο θηρία, δεν θα αισθάνονταν μίσος, ζήλια,
έρωτα, αγάπη, δεν θα ήταν άπληστοι και εκδικητικοί, δεν
θα τυφλώνονταν από θυμό ούτε θα ερωτεύονταν τις
Μαινάδες και τις Ναϊάδες…

” Χίλια Χρόνια Μετά… κι άλλα χίλια ”.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 έως και 25/11/2018
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/11 έως και 2/12/2018
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here