Widgets Magazine

Μια πολύ ωραία και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα θα σχηματιστεί συνολικά τρεις φορές με ακρίβεια: Πρώτα στις 3 Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν στις 25 Μαΐου του 2018, και για τελευταία φορά στις 19 Αυγούστου του 2018. Έτσι, συνολικά μέχρι το καλοκαίρι του 2018, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα οφέλη της.

Είναι μια επιρροή που θα μας επιτρέψει να εκπληρώσουμε κάποια όνειρά μας, να ανοίξει η ζωή μας, ενώ θα βιώσουμε και μεγαλύτερη προστασία απ’ τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Παράλληλα, κάτι ή κάποιοι φαίνεται να μας σώζουν. Μπορεί να γίνει διακριτικά αυτό, αλλά θα είναι αποτελεσματικό, ενώ θα δημιουργηθούν γέφυρες στη ζωή μας.

Ίσως όμως η σημαντικότερη ωφέλεια της όψης αυτής είναι το πνευματικό άνοιγμα που φέρνει. Άλλωστε όλες οι ευλογίες της ζωής ξεκινούν από τη διεύρυνση των οριζόντων μας, από το πνευματικό πεδίο. Είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε στενότερη και καλύτερη σχέση με το Θεό και με τις πνευματικές και μεταφυσικές πραγματικότητες. Θα ευνοηθεί ιδιαίτερα ο οραματισμός και ο διαλογισμός – το όραμά μας τώρα επεκτείνεται.

Αυξημένη συμπόνια, γενναιοδωρία, αλληλεγγύη, καλλιτεχνική έμπνευση. Ευκαιρία επίσης να συγχωρήσουμε και να συγχωρεθούμε. Η καλοσύνη άλλωστε είναι βασικός τρόπος εξάλειψης αρνητικού κάρμα. Αίσθημα λύτρωσης.

Ας δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο σε γενικές γραμμές, μην ξεχνώντας βέβαια ότι μόνο με τη μελέτη του προσωπικού ωροσκοπίου από έναν έμπειρο αστρολόγο μπορούν να εξαχθούν ακριβή συμπεράσματα για κάθε αστρολογική όψη. Το τρίγωνο αυτό θα ευεργετήσει περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι), και ειδικά όσους έχουν πλανήτες κοντά στην 11η, 16η και 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Κριός

Οικονομικές και πνευματικές ευεργεσίες. Διευκολύνσεις σε θέματα φορολογικά, δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, κλπ. Ενίσχυση από τρίτους, ενίσχυση του εισοδήματος του συντρόφου. Πνευματικό και καλλιτεχνικό άνοιγμα, οραματισμός, έρευνα, εύνοια στον εσωτερισμό και την ψυχανάλυση. Ψυχική ανακούφιση. Αίσιο τελείωμα κύκλων και κεφαλαίων. Βελτίωση του ύπνου.

Ταύρος

Εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, δικτύωση, ομαδική ζωή και δραστηριότητες. Έρχονται καλοί άνθρωποι στη ζωή σας που σας δημιουργούν γέφυρες. Φίλοι που σας σώζουν. Ευτυχισμένος γάμος, ενθουσιώδεις σχέσεις, ωραία κοινωνική ζωή, επιτυχημένες συνεργασίες. Μεγαλύτερο αίσθημα ισορροπίας. Εκπλήρωση προσδοκιών.

Δίδυμοι

Επαγγελματικές επιτυχίες κυρίως αναμένεται να φέρει αυτή η επιρροή στη ζωή σας, και μετά τις ταλαιπωρίες της τελευταίας τριετίας, τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε καρπούς από τους κόπους σας. Άτομα εξουσίας σάς σώζουν ή δημιουργούν γέφυρες επίτευξης. Ανοίγματα εργασιακά. Εύνοια επίσης σε υγεία και διατροφή. Καλύτερη οργάνωση της ζωής.

Καρκίνος

Πάρα πολύ ωραία για την ερωτική σας ζωή αυτή η επιρροή, φέρνει επιτυχίες, λάμψη, πολύ φλερτ αλλά και διασκέδαση, χαρά, παιχνίδι, δημιουργικότητα. Ρομαντικά ταξίδια. Επιτυχίες σε θέματα επιχειρηματικά και παιδιών. Εύνοια επίσης σε αυτοέκφραση, θέαμα, σπουδές/εκπαίδευση. Γνώσεις που σας σώζουν και δημιουργούν γέφυρες.

Λέων

Επιτυχίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες και το χώρο που ζείτε. Μια ωραία μετακόμιση ή ανακαίνιση. Σωτηρία και γονιμότητα οικονομική, εύνοια σε επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά, κλπ. Ο σύντροφος ή κάποιοι άλλοι σάς ευεργετούν. Άνοιγμα και ξεμπλοκάρισμα συναισθηματικό. Ρομαντική ερωτική ζωή.

Παρθένος

Ο νους σας ανοίγει, μαθαίνετε πολλά πράγματα και γνωρίζετε ωραίους ανθρώπους. Εύνοια σε εξετάσεις, μαθήματα, σεμινάρια, επικοινωνία, μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια, αλλά και σε συμβόλαια και συζητήσεις. Αρκετός ρομαντισμός στις σχέσεις, όμορφη κοινωνική ζωή. Έρχονται άνθρωποι που σας σώζουν, μπορεί κι ο σύντροφος ή συνεργάτες. Εκπλήρωση ονείρων σε γάμο, σχέσεις, συνεργασίες.

Ζυγός

Γονιμότητα οικονομική κι επαγγελματική. Επιτέλους τα έσοδα αυξάνουν. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Αίσθημα ασφάλειας. Απόλαυση της ζωής, της φύσης, της ηρεμίας, των αποκτημάτων σας, των αισθήσεων. Σωτήριες κινήσεις και δημιουργία γεφυρών στον εργασιακό χώρο αλλά και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Σκορπιός

Φυσικά είστε οι πιο ευνοημένοι αυτής της όψης. Επιτυχημένα ξεκινήματα, ανοίγματα, επίτευξη στόχων. Αυξημένη έμπνευση, ζωτικότητα, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, χαρά. Εκπλήρωση ονείρων σε θέματα παιδιών αλλά και επιχειρηματικότητας. Μια πολύ ρομαντική επιρροή, υπερβατικές ερωτικές στιγμές. Εύνοια σε τέχνη, θέαμα, αυτοέκφραση.

Τοξότης

Ψυχική ανακούφιση, πνευματική ανάταση, ψυχολογικό ξεμπλοκάρισμα. Αίσιο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Βελτίωση στον ύπνο. Ευχάριστες στιγμές φυγής απ’ τα καθημερινά. Εύνοια στο διαλογισμό και τον οραματισμό – οι πνευματικοί σας ορίζοντες αναπτύσσονται. Νέα οράματα κυοφορούνται. Εύνοια σε θέματα ακινήτων, σπιτιού, οικογένειας. Οι δικοί σας σας σώζουν.

Αιγόκερως

Νέα κι ελπιδοφόρα σχέδια ξεκινούν και αναπτύσσονται εύκολα. Το μέλλον επιτέλους δείχνει αισιόδοξο και ανοίγονται πόρτες. Ευεργετικοί φίλοι και γνωστοί. Ανοίγει ο κοινωνικός σας κύκλος – δικτύωση, ομαδικές δραστηριότητες. Κάποιοι συγγενείς, συμμαθητές ή γείτονες παίζουν επίσης σωτήριο ρόλο. Ωραίες γνωριμίες. Ρομαντικές βόλτες και ταξιδάκια. Εύνοια σε μάθηση, σεμινάρια, εξετάσεις.

Υδροχόος

Επιτυχίες επαγγελματικές, ανάπτυξη, προαγωγές, άνοδος κοινωνική και αναγνώριση. Άτομα εξουσίας παίζουν ευεργετικό ρόλο. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται και αποκτάτε περισσότερη δημοφιλία – ευκαιρία να διαφημιστείτε. Γονιμότητα οικονομική, έσοδα που σας σώζουν. Κάνετε κάποιες αγορές που ονειρευόσασταν. Καλύτερη οργάνωση της ζωής.

Ιχθύες

Εποχή εκπλήρωσης ονείρων και αυξημένου ρομαντισμού. Ανοίγει η ζωή σας, ενώ διευρύνονται και οι πνευματικοί σας ορίζοντες. Επιτυχίες σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, εύνοια από δασκάλους. Ωραία ταξίδια, εύνοια σε σχέσεις με το εξωτερικό. Είναι καιρός να οραματιστείτε το πώς θέλετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας, και να το πραγματώσετε. Γέφυρες επιτυχίας. Αίσθημα λύτρωσης.

 

 

 

 

Widgets Magazine

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας λέγατε και δυο λόγια για τους πλανήτες. Τι γίνεται όταν υπάρχει σχέση στο τρίγωνο με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here