Widgets Magazine

Για τρίτη και τελευταία φορά από πέρσι τον Δεκέμβριο κορυφώνεται στις 11/11 η μακροχρόνιας επιρροής θετική όψη τριγώνου Κρόνου-Ουρανού, η οποία αυτή την εποχή φέρνει πρόοδο στη ζωή μας και μπορούμε να κάνουμε κάποια breakthrough.

Πρώτη φορά σχηματίστηκε τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ ήδη λειτουργούσε μέσα στο περασμένο φθινόπωρο, και δεύτερη φορά σχηματίστηκε τον Μάιο του 2017. Και το φετινό φθινόπωρο λοιπόν έχει το στίγμα της εξαιρετικής αυτής όψης, η οποία μάς βοηθά να βάλουμε θεμέλια σε φρέσκα project. Μια επιρροή που ενισχύει την υλοποίηση πιο προχωρημένων και εναλλακτικών θεμάτων, όπως και ό,τι αφορά την τεχνολογία, κι έτσι μπορούμε να φέρουμε το μέλλον στο παρόν.

Η αγαπημένη μας αστρολογία έχει κι εκείνη τώρα την ευκαιρία να αναδειχθεί και να εισέλθει στην συλλογική σκέψη ως ένα αξιόλογο κι επιστημονικό σύστημα. Σε αυτήν την προσπάθεια πιστεύουμε ότι και η σχολή μας Αστροπαιδεία – Εναλλακτική Παιδεία συμβάλλει τα μέγιστα στον Ελληνικό χώρο, για να αποκτήσει η αστρολογία την θέση που της αναλογεί. Ένα Ουράνιο αντικείμενο, το οποίο τώρα ο Κρόνος βοηθά να οργανωθεί και να γίνει πιο συστηματική και αξιόπιστη η μελέτη, διδασκαλία και διάδοσή της.

Πιο πολύ απ’ την όψη αυτή θα ευεργετηθούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), και ιδιαίτερα όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα αυτών των ζωδίων. Όμως όλων η ζωή σε κάποιο επίπεδο μπορεί τώρα να προχωρήσει και να οργανωθεί καλύτερα, ανάλογα με το τι επηρεάζει η όψη αυτή στο προσωπικό ωροσκόπιο καθενός.

Σε γενικές γραμμές πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο:

Οι Κριοί έχουν εύνοια αυτή την εποχή σε ξεκινήματα, πρωτοβουλίες, σε ζητήματα εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών, ενώ κάτι ανοίγει και προοδεύει στη ζωή τους.

Οι Ταύροι απελευθερώνονται από παλιές δεσμεύεις, ολοκληρώνουν κύκλους, ενώ βοηθιούνται στο να τακτοποιήσουν θέματα οικονομικά, φορολογικά κλπ, ή να προχωρήσουν σε σημαντικές επενδύσεις.

Οι Δίδυμοι έχουν πρόοδο αυτή την εποχή σε σχέδιά τους, κάτι ανοίγει για το μέλλον, ενώ γίνονται αξιόλογα και σοβαρά πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ευνοείται η δικτύωση.

Οι Καρκίνοι βιώνουν πρόοδο κι αναγνώριση στα επαγγελματικά, ενώ υπάρχει κι ένας εκσυγχρονισμός στο χώρο αυτό. Παράλληλα, μπαίνει σε τάξη η διατροφή, η υγεία και η καθημερινότητα.

Οι Λέοντες προχωρούν σε τολμηρά ανοίγματα και σε φρέσκα πράγματα, ενώ είναι πολύ αποτελεσματικοί και οργανωμένοι σε θέματα επιχειρηματικά. Πρόοδος σε ζητήματα παιδιών, νομικών, εκπαίδευσης, ταξιδιών.

Οι Παρθένοι ξεμπλοκάρουν ψυχολογικά, ενώ παρουσιάζεται πρόοδος σε θέματα οικονομικά κι επενδύσεων. Παράλληλα, βάζουν νέες βάσεις σε σπίτι, ακίνητα, διαμονή, οικογένεια.

Οι Ζυγοί έχουν πρόοδο αυτή την εποχή σε σχέσεις, συνεργασίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Ευνοούνται επίσης σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, μάθησης, εξετάσεων.

Οι Σκορπιοί έχουν πρόοδο σε θέματα εργασιακά, εκσυγχρονίζεται ο επαγγελματικός χώρος και η καθημερινότητά τους, ενώ εξελίσσονται και θέματα υγείας-διατροφής, κυρίως μέσα από εναλλακτικές προσεγγίσεις. Επιτυχίες και οργάνωση στα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις.

Οι Τοξότες έχουν δημιουργικό οίστρο κι έμπνευση, ενώ πρόοδος κι ευχάριστες εκπλήξεις είναι πιθανές στα ερωτικά και σε θέματα παιδιών. Ο Κρόνος τώρα βοηθά να οικοδομηθεί εκ νέου η ζωή. Επιτυχία σε ξεκινήματα.

Οι Αιγόκεροι έχουν θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, διαμονής. Παράλληλα, απελευθερώνεται η ψυχολογία τους. Επιτυχημένο κλείσιμο κύκλων, καρμικών και πρακτικών.

Οι Υδροχόοι μπορούν αυτή την εποχή με ρεαλισμό να κάνουν επιτυχημένα σχέδια. Φίλοι και γνωστοί παίζουν υποστηρικτικό ρόλο. Πρόοδος σε συζητήσεις, συμφωνίες. Εξέλιξη και εύνοια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Οι Ιχθύες μετά από κόπους και βάσανα μπορούν να βιώσουν επαγγελματική επιτυχία και κοινωνική καταξίωση. Καλύτερη οργάνωση της ζωής. Πρόοδος σε θέματα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις.

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here