Widgets Magazine

ΓΕΝΙΚΑ: Έρχεται μια ενδιαφέρουσα χρονιά καθόλου βαρετή για σας  τους Υδροχόους. Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σας γεμίζει αισιοδοξία, περισσότερη αγάπη προς τους φίλους, καινούριες φιλίες, μεγαλύτερη ενασχόληση με συλλόγους, με ομάδες και φίλους που μπορεί να έχουν επαφές με το εξωτερικό και γενικώς  θα υπάρχει έντονη  κοινωνικοποίηση. Βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, να μην εξιδανικεύετε άτομα και καταστάσεις. Στο τέλος της χρονιάς μπαίνει ο Δίας στον Αιγόκερω και έτσι θα έχετε ένα αόρατο χέρι να σας προστατεύει διώχνοντας τις φοβίες και τα άγχη, δίνοντας σας την δυνατότητα της δημιουργικής εσωστρέφειας.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο 12 ηλιακό σας σπίτι και επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς είστε κάπως εσωστρεφείς και μερικές φορές απομονωμένοι είτε γιατί το επιθυμείτε είτε γιατί το έχετε ανάγκη είτε γιατί οι συνθήκες σας οδηγούν . Φροντίστε λίγο παραπάνω  θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας. Είστε σε περίοδος ανασύνταξης δυνάμεων.

Η είσοδος του Ουρανού για δεύτερη φορά μέσα σ ένα χρόνο απ το ζώδιο του Ταύρου στις 7 Μαρτίου προκαλεί για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου κάποιες αναταραχές με τους οικείους, αλλαγές μέσα στο σπίτι, παρουσίαση θεμάτων με τα ηλεκτρικά του σπιτιού, κάποια μετακόμιση, συγκατοίκηση, επίσης αλλαγή σε θέματα επαγγελματικά, ίσως κάνετε δουλειά μέσα στο σπίτι που έχει σχέση με τη διατροφή, ή το διαδίκτυο.

Τα οικονομικά σας μην τα αφήσετε εντελώς  στα χέρια του Ποσειδώνα γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο χρειάζεται να προσέξουν μην εξαπατηθούν και πέσουν σε οικονομικές παγίδες και λάθη.

Με την Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου στην 0ο52΄του Λέοντος ξεκαθαρίζουν θέματα με συνεργάτες και απαλλάσσεστε από άτομα που δεν θέλετε πια στην ζωή σας, αφορά βέβαια εσάς που γεννηθήκατε τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου ή έχετε προσωπικούς πλανήτες, σ αυτές τις μοίρες. Οι εκλείψεις 6 Ιανουαρίου, 2 και 16 Ιουλίου, και 26 Δεκεμβρίου που γίνονται στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω, σας ενεργοποιούν ώστε να πάρετε αποφάσεις για την ψυχική σας ηρεμία, να απαλλαγείτε  απ ότι σας ταλαιπωρεί και να διώξετε από πάνω σας μια άσχημη καθημερινότητα, και μια λάθος διατροφή.

 

ΕΡΩΤΙΚΑ: Εντάσεις, απότομες αλλαγές, παρασκηνιακοί έρωτες, ανατροπές στην σταθερότητα και την συντροφικότητα των σχέσεων θα προκύψουν στους γεννημένους τις 7 πρώτες μέρες του ζωδίου, ή έχουν προσωπικούς πλανήτες σ αυτές τις μοίρες (0ο-7ο). Μπορεί να έχετε επανασυνδέσεις την περίοδο μεταξύ 7-19 Ιουλίου. Ενδιαφέρον ερωτικό και φλερτ  μέσα από φιλικό περιβάλλον από 2/3ου έως 26/3ου. Με ερωτική διάθεση βρίσκεστε από 10/6 μέχρι 3/7. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι σχέσεις και το ερωτικό παιχνίδι αλλά και η εύρεση συντρόφου είναι σε μια ευνοϊκή  περίοδο. Εξίσου ιδιαίτερη είναι και η περίοδος προς το τέλος Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη  στο ζώδιό σας ώστε σας κάνει να λάμπετε και να έχετε τύχη στο να βρείτε και να δημιουργήσετε σχέση.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η 27η Μαρτίου είναι η αρχή μιας σχετικά ευνοϊκής περιόδου στα οικονομικά σας με διάρκεια μέχρι την 21 Απριλίου, . Η επόμενη ‘άνοιξη’ για την τσέπη σας με προσοχή πάντα στις παραπλανητικές κινήσεις είναι από τις 22 Αυγούστου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να είστε προνοητικοί και συγκρατημένοι στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

 

ΥΓΕΙΑ: Με τον Κρόνο στο 12ο ηλιακό σας οίκο και την έκλειψη της 16ης Ιουλίου “πρέπει” να μπείτε στην διαδικασία να  φροντίσετε και να προστατεύσετε αφ΄ενός μεν την δική σας υγεία, και αφ΄ετέρου κάποιου μεγάλου σε ηλικία προσώπου. Καλό θα ήταν να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία και ισορροπία, καθώς και να βελτιώσετε τον τρόπο διατροφής σας. Ενδείκνυται περπάτημα και άσκηση.

ΚΑΙ….Κάτι τυχερό και όχι τυχαίο. Ημέρες με εύνοια που μπορούν να  φανούν χρήσιμες για τους γεννημένους ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Δεύτερο δεκαήμερο 22/1, 3/2, 7/2, 7/8, 8/8, 21/8. Τρίτο δεκαήμερο 24/11.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here