Widgets Magazine

Γράφει η Ελένη Σακκούλη

Απρίλιος… ο μήνας με τις δύο όψεις…

Ο Απρίλιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για την εξέλιξη αυτών που μας απασχολούν περισσότερο, του Κοροναϊού και κατ’ επέκταση της υγείας των δικών μας ανθρώπων και της δικής μας, του εγκλεισμού αλλά και της οικονομικής δυσχέρειας στην οποία όλοι μας ξαφνικά έχουμε περιέλθει. Ο Ουρανός στον Ταύρο μας ταρακουνάει για τα καλά και θα συνεχίσει μέχρι το 2026, που θα φύγει από το ζώδιο του Ταύρου. Μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στα υλικά κινητά και ακίνητα αποκτήματα προσωπικά αλλά και παγκόσμια θα μεταλλαχτούν. Ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα αλλάζει, ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος.

Όλα δείχνουν ότι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου είναι πιο κρίσιμο και μικρές ενέσεις αισιοδοξίας ακολουθούν το β΄δεκαπενθήμερο. Το 2020 όπως έχουμε ξαναπεί είναι η χρονιά σταθμός, η χρονιά των μεγάλων αλλαγών. Οι συνοδικοί κύκλοι Κρόνου – Πλούτωνα Δία -Πλούτωνα Δία – Κρόνου και όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς ήρθαν για να μας ταρακουνήσουν.

Συνεχίζεται από το τέλος Μαρτίου οι σύνοδοι Δία – Πλούτωνα Άρη-Κρόνου, οι οποίες μας επισημαίνουν ότι οι δυσκολίες συνεχίζονται…

Ευτυχώς από τα τέλη Μαρτίου ο Κρόνος έχει περάσει στον Υδροχόο αφήνοντας πίσω του την σκληρότητα και σιγά σιγά αισθανόμαστε πιο ήρεμοι, ανθρωπιστές και με έκδηλη την ανάγκη να προσφέρουμε στους άλλους και με διάθεση ανεξαρτησίας και επαναστατικότητα έτοιμοι να πάμε εναντίον στον σκοταδισμό και καταπίεση των προηγούμενων ημερών.

4 Απριλίου το τρίγωνο Άρη στον Υδροχόο – Αφροδίτη στους διδύμους μας δείχνει ότι ένα όμορφο συναίσθημα αγάπης και επικοινωνίας θα μας διακατέχει αυτό το μήνα κυρίως για τους Διδύμους, Υδροχόους, Ζυγούς του α’ δεκαημέρου μέχρι τις 15 Απριλίου και το επόμενο δεκαπενθήμερο του μήνα τα ίδια ζώδια του β’ δεκαημέρου. ( ένα μικρό δωράκι περιμένει τα αντίστοιχα δεκαήμερα του Τοξότη και του Κριού).

Ο Ποσειδώνας με τον Ερμή επηρεάζει κυρίως του β’ δεκαήμερου Ιχθύς δίνοντάς τους ψευδή αντιμετώπιση σε ότι έχει σχέση με φίλους ή ομάδες. Θολή κατάσταση γνωριμιών μέσω social media.

Ο Ποσειδώνας και Ερμής στις 45° με Ουρανό επισημαίνει ξαφνικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και οικονομικής φύσεως δοσοληψίες, οι οποίες δεν θα έχουν την έκβαση που θέλουμε.

7 Απριλίου βίαιη ξαφνική συμπεριφορά. Ο Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα και Δια μας βοηθάει τα επαγγελματικά μας όνειρα, να γίνουν πραγματικότητα μέσω σκληρής δουλειάς και να δούμε την επιβράβευση που αναζητάμε, παρ’ όλες τις εσωτερικές ανησυχίες και φοβίες μας. Βοηθάει κυρίως Αιγόκερους και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου.

8 Απριλίου Πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει παρορμητικά β δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

11 Απριλίου και επιτέλους ο Ερμής στον Κριό πιο δυναμική επικοινωνιακά περίοδος.

18 Απριλίου ένα όμορφο εξάγωνο Ερμή Αφροδίτης μας κινητοποιεί να ανταλλάξουμε πληροφορίες. Κρυφές συναντήσεις ή επικοινωνία που δεν θέλετε να αποκαλυφθεί κυρίως για Κριούς και Διδύμους του β δεκαημέρου.

19 Απριλίου ο Ερμής εξάγωνο με Άρη κοφτερά λόγια, γρήγορη σκέψη και μερικές φορές βιαστική και επιθετική συμπεριφορά.

20 Απριλίου ο Ήλιος στον Ταύρο και η ανάγκη μας για καλό φαγητό, να περνάμε ωραία με τους φίλους και γενικότερα να ασχοληθούμε με την καλοπέρασή μας είναι έκδηλη.

21 Απριλίου το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου μας φέρνει αντιμέτωπους με τις φοβίες αλλά και περιορισμό σε θέματα περίγυρου μας αφορά κυρίως Υδροχόους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του α δεκαημέρου.

25 Απριλίου ο Πλούτωνας ξεκινάει την αναδρομή πορεία του μέχρι τις 5 Οκτωβρίου του 2020, οπότε θέματα που αφορούν εδάφη σε παγκόσμιο επίπεδο ξανασυζητούνται ή απασχολούν την κοινή γνώμη. Σε προσωπικό επίπεδο θέματα που μας απασχολούν τους προηγούμενους μήνες για κάποιο λόγο θα «παγώσουν» ή αυτά που μας απασχολούν θα τα αντιμετωπίσουμε με διαφορετική ματιά. Δεν θα βρίσκουμε λύσεις και θα τα ξανά συναντήσουμε και αντιμετωπίσουμε τον επόμενο Νοέμβρη. Αφορά κυρίως τα παρορμητικά ζώδια Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς τρίτου δεκαημέρου ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός.

26 Απριλίου ξαφνικά θέματα που αφορούν τις ηθικές και υλικές αξίες μεταβάλλονται και θέματα με φιλίες και συνεργασίες ερωτικές ή επαγγελματικές παίρνουν άλλη διάσταση.

27 Απριλίου και ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους , Καρκίνους, Ιχθύς, Παρθένους και Αιγόκερους του α δεκαημέρου.

Κριός
Πρώτο δεκαημέρου

Με βοηθό τον Άρη από τη μια πλευρά και την Αφροδίτη από την άλλη σας δίνεται αυτό που χρειάζεται για να βρείτε τα χρήματα ή να έχετε μυστικές συζητήσεις για θέματα εργασιακά.
Δεύτερο δεκαήμερο
Ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους και να οργανωθείτε σε ομάδες. Μετά τις 15 Απριλίου με πιο δυναμική εξωστρεφή και επικοινωνιακή διάθεση είστε πιο κοντά στους επαγγελματικούς σας στόχους.
Τρίτου δεκαημέρου
Ψυχολογικές πιέσεις, φοβίες και απογοητεύσεις σε σχέση με τη δουλειά σας αλλά ταυτόχρονα με μία μαχητική διάθεση να επιλύσετε προβλήματα που τυχόν έχουν παρουσιαστεί. Σας απασχολούν θέματα του εξωτερικού ή άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό. Προσοχή γιατί αν κάτι κάνατε σωστά θα ανταμειφτείτε αν όχι θα το βρείτε μπροστά σας.

Ταύρος
Πρώτο δεκαημέρο
Επιθετικές ξαφνικές συμπεριφορές καλείστε να τις αντιμετωπίσετε, οι οποίες σας δημιουργούν ψυχολογικές και δυσάρεστες ανατροπές. Προσοχή και αποφυγή σπασιμάτων ή δερματολογικών παθήσεων προς αποφυγή νοσοκομείων μέχρι τις 14 Απριλίου. Ξεκαθαρίσματα όσον αφορά τους “φίλους” σας ή νέοι φίλοι διαφορετικών ηθικών και υλικών αξιών.
Δεύτερο δεκαήμερο
Το πρώτο δεκαπενθήμερο το περνάτε αισθανόμενοι περιορισμό υπαρκτό ή φανταστικό. Μετά τις 15 Απριλίου πιο δυναμική παρουσία αναλαμβάνετε νέες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά σεμινάρια ή εφαρμογή επαγγελματικών θεραπειών.

Τρίτο δεκαήμερο
Αυτοί που περνάνε καλύτερα και βιώνουν πολλή αγάπη – καρμική. Επαφές με το εξωτερικό κάτι που ξεκίνησε κρυφά προστατεύστε το και θα βγει προς τα έξω με την λαλίστατη Αφροδίτη στους διδύμους.

Δίδυμοι
Πρώτου δεκαημέρου

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 4 Απριλίου μιλάει για μία μεγάλη αγάπη που χωράει και δυο και τρεις και τέσσερις ανθρώπους… ο αυτοπεριορισμός σας θα βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλετε περισσότερο από τους άλλους.
Δεύτερο δεκαήμερο
Έχετε να αντιμετωπίσετε τον Ποσειδώνα και τον Ερμή, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαροι σε ότι αφορά τις φιλίες και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπερδέματα αλλά ίσως λέτε και άλλα καταλαβαίνουν. Η κατάσταση σπασμένο τηλέφωνο θα ισχύσει και στα επαγγελματικά σας. Από 16 Απριλίου τα πράγματα περιπλέκονται… σε ότι αφορά την δουλειά σας και κρυφές ερωτικές συναντήσεις δεν βγαίνουν όπως θέλετε!
Τρίτου δεκαημέρου
Περιπλέκονται τα πράγματα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω… δοκιμάζεστε …μετάλλαξη καρμικά μαθήματα δείχνουν ότι αλλάζετε “δέρμα”.

Καρκίνος
Πρώτο δεκαήμερο

Ότι θα έρχονταν αυτή τη στιγμή ποιος θα το φανταζόταν μέχρι και ο Κρόνος έφυγε και τώρα ναι αναπνέετε ελεύθερα! Ο ουρανός στον Ταύρο δείχνει ότι οι αλλαγές θα γίνουν σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας υλικά και ηθικά. Αλλάζεται σπίτι ή αγοράζετε σπίτι. Σας έρχονται ξαφνικά χρήματα που σας χρωστούσαν ή μπορεί και να βρίσκετε χρήματα που είχατε παλιότερα κρύψει η ξεχάσει σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.

Δεύτερο δεκαήμερο
Δέχεστε την Ποσειδώνια επιρροή και αυτό σας κάνει να έχετε μία όμορφη σχέση με θέματα εξωτερικού. Επικοινωνείτε με άτομα που ζουν στο εξωτερικό και είστε σε πολύ έντονα συγκινησιακή κατάσταση. Θέλετε να οργανώσετε ταξίδι στο εξωτερικό ή σπουδές με εναλλακτικά θέματά

Τρίτο δεκαήμερο

Δύσκολος μήνας, μεταλλακτικός, σας πιέζει στον τομέα της δουλειά αλλά και των συνεργασιών αλλά και του γάμου. Παρόλο που ο Κρόνος έχει φύγει από εσάς και έχετε πάρει μια ανάσα. Υπάρχουν θέματα μέσα στο γάμο σας που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε.

Λέων
Πρώτο δεκαήμερο

Αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, εάν και δεν σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Ταυτόχρονα έχετε ξεκινήσει έρευνες και συζητήσεις για τους νέους τρόπους και προβλήματα και ευθύνες στη δουλειά σας. Ο Ερμής στον Κριό στις 14 Απριλίου σας δίνει ακόμα περισσότερη διαύγεια στο λόγο σας.

Δεύτερο δεκαήμερο
Θέματα εξωτερικού σας αφορούν επαφές κινητοποιήσεις ή έναρξη σεμιναρίων με φιλοσοφικά ή επαγγελματικά θέματα. Από τις 15 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους γίνεστε λαλίστατοι όσον αφορά τα εργασιακά σας.

Τρίτο δεκαήμερο
Κάτι καλό ολοκληρώνεται όσον αφορά θέματα δουλειάς και όπως θέλετε να το παρουσιάσετε.

Παρθένος
Πρώτο δεκαήμερο

Αλλαγές σε θέματα σπουδών αλλά και οικονομικών και ότι αφορά σε θέματα του εξωτερικού που ίσως στην πορεία δεν έχουν τα αποτελέσματα που αναμένετε. Ξαφνικά νέα σας δίνουν χαρά.

Δεύτερο δεκαήμερο
Από τις 9 Απριλίου δείχνετε πολύ δυναμικοί και βάζετε σε τάξη αυτά που σας φοβίζουν ή προβληματίζουν.

Τρίτο δεκαήμερο
Το πιο έντονο δεκαήμερο καθώς Πλούτωνας και Δίας σε τρίγωνο με την Παρθένο σας οδηγούν για ένα είδος μετάλλαξης. Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος από τις 25 Απριλίου και ξεκινάει μία υγιή μετάλλαξη σας! Δουλεύετε οτιδήποτε αφορά τόσο σε ψυχολογικό αλλά και σε επίπεδο επαγγελματικό. Ξεκινάει μία νέα εποχή για εσάς τους Παρθένους με έμφαση στα παιδιά και σε ότι έχει να κάνει με το μέσα σας. Επιτυχίες σας δημιουργούν αισιοδοξία.

Παρθένος
Πρώτο δεκαήμερο

Ξαφνικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν σπουδές και το εξωτερικό που ίσως στην πορεία δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

Δεύτερο δεκαήμερο
Από τις 9 Απριλίου δείχνετε πολύ δυναμικοί και βάζετε σε τάξη αυτά που σας φοβίζουν ή προβληματίζουν.
Θα σας απασχολήσουν τα παιδιά. θα αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε κάτι και να κάνετε επαφές με το εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού.

Τρίτο δεκαήμερο
Το πιο έντονο δεκαήμερο καθώς Πλούτωνας και Δίας σε τρίγωνο με την Παρθένο σας οδηγούν για ένα είδος μετάλλαξης. Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος από τις 25 Απριλίου και ξεκινάει μία υγιή μετάλλαξη σας! Δουλεύετε οτιδήποτε αφορά τόσο σε ψυχολογικό αλλά και σε επίπεδο επαγγελματικό. Ξεκινάει μία νέα εποχή για εσάς τους Παρθένους με έμφαση στα παιδιά και σε ότι έχει να κάνει με το μέσα σας.

Ζυγός

Πρώτο δεκαήμερο
Επαγγελματικά θέματα ταράζουν τους Ζυγούς και οφείλονται η συναισθηματική και οικογενειακή εμπλοκή. Από την άλλη ο Κρόνος στον Υδροχόο τους δίνει αέρα ελευθερίας και ξέγνοιαστων στιγμών στο σπίτι τους. Η συντροφικότητα ο ερωτισμός και επικοινωνία σας δείχνει ότι ο περιορισμός στο σπίτι μόνο χαρά θα σας φέρει.

Δεύτερο δεκαήμερο
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και γενικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν μία ευχάριστη καθημερινότητα. Τα θέματα δουλειάς τα οποία και σας απασχολούν θα έχουν και αυτά θετική έκβαση.

Τρίτο δεκαήμερο

Οι δυσκολίες συνεχίζονται το βασικό ο Κρόνος είναι πλέον στον Υδροχόο και παίρνετε ανάσα. Μετάλλαξη. Περνάτε δύσκολε στιγμές με την οικογένεια.

Σκορπιός

Πρώτο δεκαήμερο

Δύσκολες ημέρες με τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου με τον Κρόνο να τους περιορίζει σε επικοινωνιακά θέματα. Νεύρα και επιθετική διάθεση μέσα στο σπίτι.

Δεύτερο δεκαήμερο
Τα οικονομικά σας απασχολούν πάρα πολύ και η βοήθεια έρχεται από το σπίτι και την οικογένεια σας. Οι φίλοι σας στηρίζουν και συζητάτε για επαγγελματική ευκαιρία ώστε να αναβαθμίσετε οικονομικά σας.

Τρίτο δεκαήμερο

Με την βοήθεια του Ποσειδώνα οι Σκορπιοί περνάνε καλύτερα αλλά να προσέχουν αρνητική διάθεση που μπορεί να τους οδηγήσει σε παρεξήγηση ή με τα αδέρφια ή εκνευρισμό με τα ΜΜΕ. Ζείτε όμορφες στιγμές παρ’ όλες τις δυσκολίες υπάρχει λόγος και αφορμή να βγάλετε χρήματα. Ξεκινάει μια περίοδος έντονης αναζήτησης των πιο κρυφών σκέψεων.

Τοξότης

Πρώτο δεκαήμερο

Όμορφες στιγμές με τους οικείους σας, σας δίνουν τις στιγμές που έχετε ανάγκη. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σταθεροί σαν βράχοι στη ζωή σας είναι μεγάλη αναγνώριση αυτό για εσάς. Παίρνετε χαρά από τα παιδιά σας ή συναναστροφή με παιδιά ή γονιμότητα. Μικροί στόχοι εύκολα μπορούν να πραγματοποιηθούν ο Ερμής στον Κριό σας απελευθερώνει από 11 Απριλίου και σας ετοιμάζει εύφορο έδαφος για τον συναισθηματικό σας στόχο.

Δεύτερο δεκαήμερο
Δυναμικές μικρές κινήσεις σε ότι αφορά την επικοινωνία σας από τις 13 Απριλίου και αυξάνονται σιγά σιγά προσθέτοντας έναν Ερμή στον Κριό, ο οποίος σας τροφοδοτεί σε καθημερινά αλλά και επαγγελματικά θέματα βρίσκεται εύστροφες και γρήγορες λύσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Θέματα δουλειάς θα πάρουν ευχάριστη τροπή μετά τις 9 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου. Προσοχή στο τέλος Απριλίου λόγο του Ποσειδώνα ξεκινάει μια περίοδος στην οποία η αντικειμενικότητά δεν θα είναι σαφής.

Αιγόκερως

Πρώτο δεκαήμερο

Το τρίγωνο με τον Ουρανό μας δείχνει ξαφνικές αλλαγές όχι πολύ εύκολα διαχειρισιμές που αφορούν συνεργασίες αλλά τελικά μόνο με την αντιμετώπισή τους μπορείτε να περάσετε στο επόμενο βήμα.

Δεύτερο δεκαήμερο

Θολή και εικονική πραγματικότητα ακόμη και για ένα Αιγόκερω τα θέματα σπιτιού και εργασίας Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δεν βοηθά καθόλου και μπερδεύει τις καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Δίας σύνοδο με Πλούτωνα και γιγαντώνεται το καλό και το κακό. Οι Αιγόκεροι μέσω των ΜΜΕ βρίσκουν ευκαιρίες να ενεργοποιήσουν τα επαγγελματικά. Προστριβές με την οικογένειά τους μέσα στο σπίτι και τεταμένες σχέσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι τους. Προσοχή σε αυτά που λέτε και πληγώνουν. Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί και τους δίνει ένα μικρό δωράκι τις δύο πρώτες εβδομάδες του Απριλίου.

Υδροχόος

Πρώτο δεκαήμερο

Κρόνος και Άρης στο ζώδιό σας και οι του πρώτου δεκαημέρου βιώνεται πολύ αρνητικά το ξαφνικό περιορισμό στο σπίτι. Ο Χειρών σε εξάγωνο σας βοηθάει έστω και με τα ΜΚΔ να ελαφρύνετε λίγο την κατάσταση. Η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν σας αφήνει σε ησυχία και σας τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες. Προς το τέλος του μήνα θα αισθανθείτε και οικονομικό περιορισμό.

Δεύτερο δεκαήμερο

Το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Κριό σας κινητοποιεί να βρείτε γνωριμίες και τρόπους επικοινωνίας με τους άλλους. Από τις 15 Απριλίου η κοινωνικότητα σας ενισχύεται.

Τρίτο δεκαήμερο
Κυρίως για τις πρώτες μέρες του Απριλίου υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά θέματα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μέσα στο σπίτι. Ίσως θέματα συναισθηματικά με τον σύντροφό σας. Υπάρχει δηλαδή λόγος για να έρθετε αντιμέτωποι με συναισθηματικά καθώς και οικονομικά προβλήματα.

Ιχθύς

Πρώτο δεκαήμερο
Βρίσκουν αφορμή να αυξήσουν τα οικονομικά τους αλλά ταυτόχρονα ξοδεύουν χρήματα αλλά για πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης. Εύνοια σε οικονομικές απολαβές μετά τις 11 Απριλίου όπου και η Αφροδίτη στους Διδύμους τους κάνει πιο δεκτικούς σε θέματα επικοινωνίας. Εσωτερική ανησυχία.

Δεύτερο δεκαήμερο
Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς τους εμποδίζουν να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους. Προσοχή σε ιώσεις. Έξοδα μετά τις 15 Απριλίου υπομονή στο τέλος Απριλίου φεύγει ο Ποσειδώνας από πάνω σας και θα είστε πιο αντικειμενικοί.

Τρίτο δεκαήμερο
Δείχνετε μεγάλες αλλαγές από τον Πλούτωνα και τον Δία θα σας απασχολήσουν θέματα με το κοινωνικό σας περίγυρο. Ο Ερμής έχει περάσει στο τρίτο δεκαήμερό θα τους κάνει πιο εξωστρεφής και με διάθεση να βρουν τρόπους να επικοινωνήσουν με άλλους. Τέλος του μήνα μια δουλειά ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές! Ο Ποσειδώνας προς το τέλος του μήνα μπαίνει στο δεκαήμερό σας και σιγά σιγά θα βλέπετε την επιρροή του δηλαδή θα έχετε λιγότερη ενέργεια και λιγότερη αντικειμενικότητα.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here