Widgets Magazine

Γράφει η Retia Kuzi

Λέων: ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τα λιοντάρια έχουν μία μεγάλη καρδιά και πάρα πολύ αγάπη να δώσουν στον κόσμο. Έχουν μια συμπονετική καρδιά και συνηθίζουν να είναι υπερβολικά ευγενικοί ή γενναιόδωρα πλάσματα.
Είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους, που έχει ανάγκη και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να τους έχουν χαρούμενους.
Μερικές φορές τα λιοντάρια μπορεί λόγω της υπερβολικής καλοσύνης τους, να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης.
Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα πάντως, ότι είναι οι εκπρόσωποι της αφοσίωσης. Από τη στιγμή που θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, θα έχεις ένα σύμμαχο για όλη σου τη ζωή.
Τα λιοντάρια είναι προστατευτικοί και κάνουν τους ανθρώπους δίπλα τους να νοιώθουν ασφαλείς. Βρίσκουν αληθινή ικανοποίηση βοηθώντας και προσφέροντας στους άλλους, αλλά ταυτόχρονα μέσα τους ικανοποιούν και τον εγωισμό τους. Ο εγωισμός τους απαιτεί σεβασμό και θέλουν να τους λατρεύεις σαν θεούς.
Είναι ζώδια που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των αγαπημένων τους. Είναι ευθείς και άμεσοι.
Συνήθως παρουσιάζουν προς τα έξω μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση, παρατηρώντας τη στημένη τους κορμοστασιά και το περπάτημα τους, αλλά βαθιά μέσα τους κρύβεται η ευαισθησία τους. Γενικότερα είναι άνθρωποι με υπερβολική αυτοπεποίθηση η οποία έχει πίσω της πολλές ανασφάλειες. Είναι φοβεροί ηθοποιοί!
Μερικές φορές μπορεί να έχουν πληγωθεί αλλά το κρύβουν πάρα πολύ καλά. Όταν απολυθούν από μια δουλειά, θα φύγουν με το κεφάλι ψηλά και το κορμί κορδωτό αλλά μέσα τους η καρδιά θα κλαίει.
Τα λιοντάρια ζουν για τον έπαινο, την κολακεία και το παλαμάκι του κοινού. Έχουν ανάγκη από ακροατήριο και υπηκόους. Αλλά αν το ακροατήριο δεν δώσει την απαραίτητη προσοχή τότε θα υποφέρουν. Βέβαια είναι πολύ περήφανοι για να την ζητήσουν.
Αυτό τους κάνει εγωκεντρικούς αλλά η ζεστασιά της καρδιάς τους, τους κρατάει υπό έλεγχο. Μισούν το αίσθημα ότι είναι άχρηστοι για τους αγαπημένους τους. Ποτέ μα ποτέ μην τους προσβάλεις.
Πέφτουν ψυχολογικά γιατί περιμένουν πάρα πολλά από τους άλλους, οπότε καταλήγουν να απογοητεύονται. Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος εαυτός τους είναι συνήθως κρυμμένος κάτω από μία μάσκα περηφάνιας και δύναμης.
Γενικώς τα λιοντάρια είναι ευαίσθητα άτομα και όταν νοιώσουν ότι επιτίθενται μπορεί και να βγάλουν κακία μέσω των λέξεων.
Όταν νιώσουν ότι τους κρίνεις μπορεί να πάνε από το 0 έως το 100 σε χρόνο dt. Για να τους ηρεμήσεις, κέρασε τους ένα ποτάκι ή πήγαινε τους στα μπουζούκια για διασκέδαση.
Τα λιοντάρια είναι άτομα που ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος και οι άνθρωποι άμεσα ελκύονται από τον ενθουσιασμό τους.
Απεχθάνονται να μην τους παίρνεις στα σοβαρά. Δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι που τους κλέβουν τα φώτα. Παρόλο που σπάνια το παραδέχονται, τα λιοντάρια νοιάζονται πολύ για το τι άποψη έχουν οι άλλοι για εκείνους. Η φήμη τους είναι πολύ σημαντική για αυτούς.
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε ένα λέων είναι να τους προδώσεις ή να τους περιποιηθείς με ήσυχο τρόπο. Αυτό θα τους σκοτώσει.

 

Κριοί- ΦΛΟΓΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Οι κριοί είναι παρορμητικά και πολύ ευαίσθητα ζώδια.
Εκτιμούν τους ανθρώπους που μπαίνουν κατευθείαν στο θέμα. Αν διαφωνήσει κάποιος με έναν κριό, καλά θα κάνει να μιλήσει με ειλικρίνεια.
Απεχθάνονται τα καλοπιάσματα, ούτε να τους κάνουν αλλά ούτε και οι ίδιοι να κάνουν. Οι κριοί μισούν να περιμένουν και να τους αγνοούν. Δεν τους αρέσουν οι αρνητικοί άνθρωποι. Ποτέ μην πάρεις το ρόλο του αφεντικού σε ένα κριό!!
Είναι σκληρά καρύδια οι ίδιοι. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα τέλος, τα μαζεύουν γρήγορα και συνεχίζουν να προχωράνε παρακάτω, χωρίς να κοιτάνε πίσω.
Οι κριοί δε φοβούνται να σε αντιμετωπίσουν. Δεν έχουν χρόνο για εγκεφαλικά παιχνίδια, θα στο πουν άμεσα και με ευθύτητα.
Είναι επιθετικοί στο λόγο, πολλές φορές άθελα τους. Είναι στη φύση τους.
Δεν είναι από τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να στηριχτούν κάπου. Έχουν πολύ περηφάνεια και δεν τους αρέσει να ζητάνε βοήθεια. Προτιμούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους.
Έχουν μια προσωπικότητα ενεργητική και μαγνητική ταυτόχρονα που ελκύει τους ανθρώπους.
Συνήθως είναι κυριαρχικά άτομα και γίνονται ¨Τούρκοι¨ στο «άψε σβήσε». Είναι αυτοί που κάνουν την πρώτη κίνηση σε μία σχέση.
Δένονται πάρα πολύ στις σχέσεις τους και στην πορεία συνήθως πληγώνονται. Πολλοί παρερμηνεύουν την ενεργητικότητα τους ως αναισθησία και ακόμη ως αγένεια. Δείχνουν μία συμπεριφορά χωρίς τακτ και αδιάφορη στην αδυναμία κάποιου.
Το σίγουρο με έναν κριό είναι ότι δεν κρύβουν τα συναισθήματα τους, εκτός εάν νοιώθουν ότι οι άλλοι θέλουν να πάρουν το «πάνω χέρι».
Δείχνουν το θυμό τους εάν κάποιος τους θυμώσει αλλά δε θα αφήσουν τον οποιοδήποτε να μάθει εύκολα ότι τους πόνεσε.
Η φοβία τους είναι να μην τους ξεχάσουν ή να περάσουν απαρατήρητοι. Έχουν ένα φλογερό μείγμα ευαισθησίας και σκληρότητας. Χρειάζονται πολύ να τους αγαπούν.
Είναι αληθινοί φίλοι για μία ζωή και έχουν μία ανοικτή καρδιά για τον οποιοδήποτε.
Για τους κριούς το θέμα αγάπη είναι πολύ σοβαρό. Δίνουν το 100% στις σχέσεις και προστατεύουν το σύντροφο και την οικογένεια τους. Όταν λένε τη λέξη σε αγαπώ την εννοούν.
Όσες φορές και αν έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους, σηκώνονται πάντα ξεχνώντας ότι πόνεσαν και συνεχίζουν.
Αιχμηρά λόγια μπορεί να τους πονέσουν αλλά θα τα προσπεράσουν και θα συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά.
Μπορεί να νιώσουν άβολα αν κάποιος δικός τους κλάψει μπροστά τους και ο λόγος γιατί πληγώνεται η καρδιά τους, να σε βλέπουν να πονάς.
Δεν αντέχουν τα ψέματα, δε θα πουν ούτε θα υποσχεθούν αν δεν το εννοούν ή αν δεν μπορούν να το εκπληρώσουν.
H διάθεση τους θα χαλάσει αν παραμείνουν άπραγοι άμεσα.
Μπορεί να είναι αποκολλημένοι συναισθηματικά ως ανεξάρτητοι, αλλά αγαπάνε πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεται ο σύντροφος τους.
Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι οι κριοί είναι κατά βάθος ιππότες!
Θα τους χαρακτήριζαν ρομαντικούς και επιπόλαιους.

Τοξότες: Ανέμελη ευαισθησία

Θεωρούνται τα καλύτερα παιδιά του ζωδιακού.
Όταν πιστεύουν κάτι για κάποιον άλλον, το εκφράζουν με ειλικρίνεια, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να καταλαβαίνουν ότι με την ωμή ειλικρίνεια τους, μπορεί να πληγώσουν τον άλλον με τα λόγια. Σιχαίνονται την υποκρισία και τα ψυχολογικά παιχνίδια.
Οι τοξότες είναι ευαίσθητα ζώδια ακόμη και εάν δείχνουν προς τα έξω μια δυναμική εικόνα. Κρύβουν την ευαισθησία τους, επειδή δε θέλουν τον οίκτο από τους άλλους.
Θεραπεύουν μόνοι τους τις πληγές τους και περνάνε τις δύσκολες καταστάσεις αντίστοιχα.
Απεχθάνονται να δείχνουν την οποιαδήποτε αδυναμία τους.
Γενικά, οι τοξότες μετατρέπουν τον πόνο τους ή την αδυναμία τους σε αστείο. Κρατάνε τα συναισθήματα τους σαν άμυνα, ώστε να δείξουν οι άλλοι πρώτα τα δικά τους. Αν δείξεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι αρχικά θα εκνευριστούν και απλά δε θα ενδιαφερθούν.
Έχουν υψηλά συναισθηματικά επίπεδα. Όταν είναι χαρούμενοι, το δείχνουν με όλο τους το είναι, αλλά όταν είναι εκνευρισμένοι, καλύτερα να μη βρεθείς μπροστά τους.
Λόγω του ενθουσιασμού τους, ερωτεύονται γρήγορα αλλά όχι με τον καθένα. Χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ ιδιαίτερο άτομο ώστε να κάνει έναν τοξότη να ερωτευτεί. Φοβούνται μήπως κάνουν λάθος και πληγωθούν και για αυτό το λόγο υψώνουν μεγάλα τείχη γύρω τους. Δεν τους αρέσει να μιλάνε για τα αισθήματα τους, τους αρέσει να τα ζουν και να προχωράνε.
Για να καταλάβεις πότε ένας τοξότης δείχνει τρυφερότητα, θα είναι τη στιγμή που θα σε προσκαλέσει για να ταξιδέψετε μαζί. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει κατανοητό το ερωτικό ενδιαφέρον του προς το άλλο πρόσωπο. Μία σκέψη την τελευταία στιγμή, για την απόδραση του σαββατοκύριακου ή ίσως δυο εισιτήρια για την αυριανή μέρα.
Είναι άνθρωποι με ανεμελιά, και αγαπάνε με μία αίσθηση ελευθερίας χωρίς να πνίγουν τον άλλον. Είναι πολύ αισιόδοξοι και ανοικτόμυαλοι. Δεν ασχολούνται με λεπτομέρειες.
Ένας τοξότης θα μπορούσε να είναι η αδελφή ψυχή σου μόνο αν ψάχνεις ενθουσιασμό, και αν δεν κοιτάς πώς να εδραιωθείς. Χρειάζονται δίπλα τους συντρόφους που να είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν με την ίδια χαρά.
Ο εγωισμός τους είναι μεγαλύτερος από τα άλλα δυο ζώδια της φωτιάς που τους κάνει εξαιρετικά πεισματάρηδες. Είναι πάρα πολύ ανυπόμονοι και για αυτό τους κουράζει απίστευτα να περιμένουν, όταν έχουν να κάνουν κάτι.

Θεωρούνται ρομαντικοί αλλά και άστατοι εραστές. Τους αρέσει να περνάνε καλά και να απολαμβάνουν τη ζωή. Όταν νιώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά τότε ψάχνουν μέσω μίας αλλαγής να βελτιώσουν την κατάσταση.

Retia Kuzi

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here