Widgets Magazine

Ο Ιούνιος ξεκινάει με συνοδό Ήλιου Αφροδίτης ανάδρομης στους Διδύμους στις 4 Ιουνίου μία ευχάριστη όψη, η οποία όμως φέρνει έκρυθμες καταστάσεις και σκληρά λόγια ανάμεσα σε φίλους και κοινωνικές ομάδες. Οτιδήποτε λέγεται με την θετικότερη σκέψη βρίσκεται αντιμέτωπο με επιθετική αντανάκλαση. Παρανοήσεις λόγω ανασφαλειών ή μπερδέματος θα καταλήξουν πολλές σχέσεις να μπουν στο στόχαστρο. Κυρίως για β’ δεκαημέρου Ιχθύς, Διδύμους, Τοξότες και Παρθένους και όσοι έχουν πλανήτες εκεί.
Έρχονται παλιοί δεσμοί και εκφράζουν παράπονα ή επιθετική συμπεριφορά λόγω ανασφάλειας π.χ. για λόγους εγκατάλειψης. Εύνοια για θέματα δουλειάς. Επηρεάζονται Ταύροι, Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, ο Άρης τετράγωνο με τον Ήλιο θα διαρκέσει όλο τον Ιούνιο σχεδόν στην αρχή με επιρροή για όσους ανήκουν στο β’ δεκαήμερο και από 11 Ιουνίου για το γ’ δεκαήμερο έως τις 20 του μήνα.
Κρόνος στον Υδροχόο και ανάδρομος τετράγωνο με Ουρανό δυσκολεύει – περιορίζει – παγώνει θέματα επαγγελματικά που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο αλλά και με την τεχνολογία ή τις αερομεταφορές αλλά και με μπλοκάρισμα όσον αφορά την ακίνητη περιουσία. Ο Άρης στους Ιχθείς ευνοεί τα ζώδια του νερού Ιχθύς, Καρκίνους, Σκορπιούς αλλά και τους Ταύρους, Αιγόκερους. Νέα ξεκινήματα μας οδηγούν μετά από αναζήτηση να ανακαλύψουμε νέους τρόπους πιο ευέλικτους όσον αφορά τα εργασιακά θέματα αλλά και τις σχέσεις με τους άλλους.
5 Ιουνίου Πανσέληνος στις 15° Τοξότη Δίδυμων έκρυθμες καταστάσεις με την προτροπή του εκρηκτικού Άρη παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις ταυτόχρονα και με τη Σύνοδο  Ήλιου Αφροδίτης δυσκολίες όσον αφορά αυτούς και αυτά που αγαπάμε αλλά και στον οικονομικό τομέα. Διακοπή συνεργασιών με το χειρότερο τρόπο, διακοπές σπουδών καθώς και προβλήματα με τις εναέριες μεταφορές καθώς προβλήματα και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Επηρεάζει Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς στις 13º,14º,15º,16º,17º. Επίσης η σεληνιακή έκλειψη γίνεται πάνω στον Άρη της χώρας μας και θα πυροδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Το τρίγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο θα είναι βοηθητικό και ίσως περιορίσει την ανεξέλεγκτη δράση του Άρη.

10 Ιουνίου Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο και η αγάπη ολοκληρώνεται. Έχει γερές βάσεις να εξελιχθεί μια σχέση ή οτιδήποτε άλλο κάνουμε σε κάτι πολύ όμορφο. Ευνοεί πρώτου δεκαημέρου Υδροχόους και Διδύμους.

13 Ιούνιο και ο Άρης σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Ήλιο αποκάλυψη ψευδών ειδήσεων ή προσπάθεια συγκάλυψης δεν θα έχει αποτελέσματα. Αδυναμία κόπωση και ιώσεις.

19 Ιουνίου ξεκινάει ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο και ορθοδρομεί στις 14 Ιουλίου. Καλό είναι να μην υπογράψουμε, τα ψώνια μας να τα κάνουμε πιο πριν και να μην ξεκινάμε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

21 Ιουνίου Ηλιακή έκλειψη στις 00 Καρκίνου και επηρεάζει τα παρορμητικά Καρκίνους Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς από 0,1,2,3 μοίρες. Οι εκλείψεις έχουν πάντα αφαιρετικό χαρακτήρα και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή ανάλογα με το που επηρεάζεται στο χάρτη του καθενός. Ότι μας φαίνεται δύσκολο και όντως είναι δύσκολο μπορεί να μας βοηθήσει στην εξελικτική μας πορεία αργότερα που δεν το συνειδητοποιούμε τώρα.

Ο Ιούνιος κλείνει με τον Άρη στον Κριό ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους έξι μήνες να είμαστε σε ένταση και αντιμέτωποι με έκρυθμες καταστάσεις όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε θέματα που αφορούν τη χώρα μας με τους άλλους.

Κριός

Πρώτο δεκαήμερο (21 – 31 Μαρτίου)
Οι σχέσεις σας και οι νέες αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά στους άλλους είναι η προτεραιότητά σας. Νέοι κύκλοι γνωριμιών με ανθρώπους διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα συναναστρεφόσασταν ή τα ενδιαφέροντά σας πλέον είναι διαφορετικά οπότε ανάλογα θα προσελκύσετε και διαφορετικούς ανθρώπους στον περίγυρό σας. Τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου ίσως χρειαστεί να μείνετε σπίτι ή να ανταλλάξετε λόγια με άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος πιθανότατα κάποια παράπονα. Ίσως επιπτώσεις και με τα αδέρφια σας. Δυσκολίες στις σπουδές σας.
Ο Χείρωνας από κοντά άλλες φορές σας δείκτης προστασίας και άλλες φορές η ορμή σας, σας κάνει ασυγκράτητους και να μην κρατάτε τα λόγια σας. Η έκλειψη Ήλιου στις 21 Ιουνίου θα σας πυροδοτήσει και θα βαρέσει κόκκινο το θυμικό σας, όσο μπορείτε προσοχή στα θέματα που έχουν σχέση με τα μεταφορικά σας μέσα και με τα αδέρφια σας.
Η ανάδρομη Αφροδίτη ορθόδρομει στις 27 Ιουνίου οπότε και χαλαρώνετε, η επικοινωνία σας γίνεται πιο ομαλή χωρίς καθυστερήσεις και βρίσκεται τρόπο να ανανεωθείτε εμφανισιακά.

Δεύτερο δεκαήμερο (1 -10 Απριλίου)

Με την ανάδρομη Αφροδίτη ίσως αισθανθείτε την ανάγκη για ψώνια και ανανέωση και ίσως αγοράσετε νέο τηλέφωνο ή νέο μέσο μεταφοράς. Πάντως από τις 7 Ιουνίου θέματα που αφορούν τα  οικογενειακά σας δεν σας βγαίνουν όπως θέλατε. Ίσως παράπονα από τους άλλους, ίσως και αγορές που κάνετε για το σπίτι σας και δεν σας βγήκαν όπως τις περιμένατε. Το θετικό είναι ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου η επικοινωνία θα είναι σε μεγάλα κέφια και θα είστε σε συνεχή κίνηση.
Η αναδρομή του Ερμή που ξεκινάει με station στις 18 Ιουνίου έρχεται να βάλει φρένο στην μέχρι τώρα επικοινωνιακή σας δεινότητα με καθυστερήσεις σε όλα όσα υπολογίζατε. Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει και τα δεδομένα των οικογενειακών σας θεμάτων κυρίως με τα αδέρφια.

Τρίτο δεκαήμερο (11 – 20 Απριλίου)
Θέματα καριέρας στο προσκήνιο όχι με τόσο δραστικές όμως αντιμετωπίσεις καθότι ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι ανάδρομοι αλλά σας αφορούν πιο υπόγεια και πράγματα που αποφέρουν οριστική λύση με το πέρας της αναδρομής. Στο τέλος Ιουνίου μία με την Ηλιακή έκλειψη και από την άλλη με την Σύνοδο Πλούτωνα Ηλίου, το ίδιο θα γίνει και στις 13 Νοεμβρίου του 2020 στις 22° οπότε και με αυτό το συνοδικό κύκλο θα ολοκληρωθούν όλα όσα έχετε στοχεύσει σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά. Επηρεάζοντας κυρίως όσοι έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα στις 22°, 23°,24°,25°,26°.

Ταύρος ( 21 Απριλίου – 1 Μαΐου)
Πρώτο δεκαήμερο
Γίνονται αλλαγές στη ζωή σας παρόλο που δεν είναι αυτές που θέλετε κυρίως στον τομέα της εργασίας σας. Βγαίνετε από τους γνώριμους ρυθμούς και αυτό σας αποπροσανατολίζει υπομονή μέχρι αρχές Ιουλίου που θα φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο. Προς το παρόν ίσως αναβληθούν και κάποια σχέδια για ταξίδια στο εξωτερικό που είχατε σκοπό να κάνετε ή να μην πάνε και τόσο καλά εάν σχετίζονται κιόλας με θέματα εργασιακά.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 – 10 Μαΐου)

Ίσως σκεφτόσαστε να ανανεώσετε το μεταφορικό σας μέσο και να αγοράσετε κάτι πιο οικογενειακό ή περνάτε όμορφες στιγμές με τα αδέρφια σας. Για κάποιο λόγο έρχεστε πιο κοντά και συναισθηματικοί δεσμοί και τρυφερά λόγια και αλληλοϋποστήριξη σας κάνουν να νιώθετε όμορφα!  Προσοχή στις 18 Ιουνίου ξεκινάει το station του Ερμή δεν κάνουμε καμία αγορά αυτοκινήτων, μηχανών, κομπιούτερ και λοιπά.

Τρίτο δεκαήμερο (11-20 Μαΐου)

Περνάτε ονειρεμένες στιγμές με τους φίλους σας προσοχή στις 13 Ιουνίου μην το παρακάνετε με το αλκοόλ. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε να θολώνεται καταστάσεις ώστε να αποκρύψετε κάτι που έχει να κάνει με την παρέα σας. Θα τα βρείτε μπροστά σας. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους. Επίσης προσέξτε μήπως και οι άλλοι δεν είναι ειλικρινείς μαζί σας και σας αποκρύπτουν πράγματα αυτή την περίοδο. Είστε έτοιμοι για βαλίτσα και ταξίδι;

Δίδυμοι
Πρώτο δεκαήμερο
(21 – 31 Μαΐου)
Για εσάς το πρώτο δεκαήμερο έρχονται πράγματα στην καθημερινότητά σας να καθιερωθούν και να αποκτήσουν σταθερότητα και ρίζες όσον αφορά την απόφαση για σπουδές αλλά και μία πιο ευχάριστη καθημερινότητα πιο φιλοσοφημένη και στοχευμένη σε ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Ολοκληρώνεται κάτι που είχατε αφήσει στη μέση ίσως ένα σεμινάριο ή παίρνετε το πτυχίο σας ή ασχολείστε με κάτι που αγαπάτε και σας ανυψώνει πνευματικά κάνοντας σας πιο γενναιόδωρους και με τους άλλους.
Γενικά μια πολύ όμορφη περίοδος για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο (1 -10 Ιουνίου)
Οι όμορφες στιγμές που θέλετε να μοιραστείτε ή χαρούμενη διάθεση σας έρχονται αντιμέτωπες με την επιθετικότητα που λαμβάνεται από ύπουλες επιθέσεις τρίτων και σας προκαλούν αναστάτωση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας βοηθάει να κατανοήσετε γιατί γίνονται όλα αυτά να ξεκαθαρίσετε παρόλο που ο Ερμής στον Καρκίνο σας δυσκολεύει να καταλάβετε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις πιο εσωτερικές συμπεριφορές. Άνθρωποι της νόησης όμως επιμένετε στην καλή και κοινωνική σας προσφορά και όλα βαίνουν καλώς.

Τρίτο δεκαήμερο (11 – 21 Ιουνίου)
Από τις 12 Ιουνίου ήδη αισθάνεστε τα μπερδέματα αλλά και τις επιθετικές συμπεριφορές όχι μόνο στον περίγυρό σας αλλά και στη δουλειά σας γενικά για σας με τον Ποσειδώνα στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου κυρίως για 18° 19° 20° 21° 22° θα αισθανθείτε χαοτικοί και  αναποφάσιστοι, σαν να μην είστε εσείς αλλά κάποιος άλλος στο δικό σας σώμα παίρνει αποφάσεις για εσάς. Ο Ποσειδώνας ξεκινά το station από τις 23 του μήνα και με αυτό θα σας κρατά διαρκώς αναποφάσιστους και σε μία χαοτική κατάσταση.

Καρκίνος
Πρώτο δεκαήμερο
(22 Ιουνίου -1 Ιουλίου)
Καρκινάκια ο Ερμής στον Καρκίνο αν μη τι άλλο κάνει την επικοινωνία σας να είναι σε γνώριμα νερά, συναισθηματική με φροντίδα και συναίσθημα. Ο Ουρανός στον Ταύρο σας τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες κοντά σε αυτά που πιστεύετε και αγαπάτε. Γνωρίζετε ανθρώπους, που έχετε κοινά θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τα οποία σας φέρνουν κοντά σε μεγάλη ομάδα ανθρώπων και όλα τα καλά μέχρι την ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου στον Καρκίνο, η οποία θα επηρεάσει κυρίως αυτούς των πρώτων ημερών. Η Ηλιακή έκλειψη πάντοτε αφαιρετική έρχεται να μας φέρει αντιμέτωπους με θέματα εργασιακά αλλά και με θέματα οικογενειακά προσοχή εκείνες τις ημέρες όχι μόνο για τις δικές σας συμπεριφορές αλλά και των άλλων προς εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 -12 Ιουλίου)
Ο Άρης στους Ιχθύς έρχεται να σας κινητοποιήσει να πάρετε αποφάσεις σε θέματα καριέρας μέχρι τις 12 Ιουνίου είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή την προοπτική και να την χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Με βοηθό και τον Ερμή στον Καρκίνο ένα υπέροχο τρίγωνο μπορεί να σας δώσει μία μοναδική ευκαιρία όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

Τρίτο δεκαήμερο (13 -22 Ιουλίου)
Ξεκινάτε σεμινάρια ή οτιδήποτε άλλο σας ανακουφίζει ψυχικά αλλά επίσης είστε πιο κοντά στο Θείο ή στον ανώτερο εαυτό σας. Φιλοσοφικές αναζητήσεις αλλά και ταξίδια κοντά στη θάλασσα με στόχο την απόλυτη χαλάρωση σας θα σας αναγεννήσουν. Η αντίθεση με ανάδρομο Δία και Πλούτωνα είναι πιο ομαλή και βοηθάει να βρείτε λύσεις με τους άλλους που ίσως είχατε απομακρυνθεί.

Λέων
Πρώτο δεκαήμερο
(23 Ιουλίου – 2 Αυγούστου)
Αλλαγές στα επαγγελματικά και νέα project είναι συνεχώς στο μυαλό σας. Σαν μία κάνουλα να ανοίγει και να σας δίνει νέες ιδέες και νέες προοπτικές για όλα όσα σας αφορούν. Οι “άλλοι” σας απασχολούν με τον Κρόνο στον Υδροχόο οι “άλλοι” σας έχουν βάλει σε ένα είδος περιορισμού ή παγώματος πράγμα που σας κάνει να δυσανασχετείτε. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα όμως ακόμη και αυτό θα είναι η αρχή για ένα νέο μάθημα ζωής.
Οι άλλοι φαίνεται να σας περιορίζουν όχι μόνο στη σχέση σας αλλά και στην καθημερινότητά σας αλλά και στον εργασιακό σας χώρο. Από τις 10 Ιουνίου ξαναμιλάτε με ανθρώπους που είχατε καιρό να μιλήσετε και να επεκταθείτε στα θέματα καριέρας.

Δεύτερο δεκαήμερο (3 Αυγούστου – 12 Αυγούστου)
Γνωριμίες, πολλές γνωριμίες, αφορμές για συναντήσεις αλλά και επιστροφή ανθρώπων από το παρελθόν σας κυρίως έως τις 10 Ιουνίου. Τα φλερτ είναι σημείο αναφοράς για όλο το μήνα και διάθεση να διασκεδάσετε και να περάσετε υπέροχα.

Τρίτο δεκαήμερο (13 – 23 Αυγούστου)
Προσοχή δημιουργείται η ψευδαίσθηση αλλά και ανησυχία για κρυολογήματα που ίσως να μην είναι κάτι σοβαρό και να διαψευστείτε ή να φαίνεται σοβαρό και τελικά να μην είναι. Διπλότσεκάρετε οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία σας αλλά και με τα χρήματα που περιμένετε από τρίτους π.χ σύζυγο ή διατροφή καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε. Δυσκολίες προκύπτουν στην εργασιακή σας καθημερινότητα παρόλο που στο τέλος καταφέρνετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια.

 

Παρθένος
Πρώτο δεκαήμερο
(24 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου)
Με τον Ερμή στον Καρκίνο ευνοείστε να γίνετε πιο συντροφικός ή να έρθετε πιο κοντά στους φίλους σας με πιο συναισθηματική προσέγγιση. Αισθανόμαστε ότι η επικοινωνία σας έχει γίνει περισσότερο συναισθηματική και η ανάγκη σας να έρθετε κοντά στους φίλους σας προκαλεί μεγάλη χαρά. Ευαισθητοποιήστε σε θέματα οικογένειας των φίλων σας και συμμετέχετε σε αυτά που σας ζητούν έστω και με μία συμβουλή ή συζήτηση. Μετά τις 10 Ιουνίου θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας θα σας απασχολήσουν, έρχονται πάλι θέματα ξεχασμένα και τώρα πρέπει να δώσετε μία λύση ή να τα αξιοποιήσετε ή να τα ολοκληρώσετε γιατί σας δημιουργούν μπερδέματα. Οπότε καλό είναι αφού γίνει σωστή αξιολόγηση να διευθετηθούν. Τυχόν ερωτικά μπερδέματα στον εργασιακό χώρο έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Ίσως ακυρωθούν και ταξίδια που είχατε προγραμματίσει στο Εξωτερικό. Από την άλλη κάτι χάνεις κάτι άλλο ξαφνικά κερδίζεις και δεν σε αφήνει για πολύ στεναχωρημένη  – μένο. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου παρότι αφαιρετική σε εσάς. Μέσα από κάτι αρνητικό ίσως θα σας δοθεί τελικά μία ευκαιρία στον εργασιακό σας χώρο.

Δεύτερο δεκαήμερο (3 -12 Σεπτεμβρίου)
Από τις 6 Ιουνίου που έρχεται ο Ερμής στο δικό σας δεκαήμερο ευνοεί την κοινωνικότητα σας όμως φέρνει επαγγελματικές καθυστερήσεις από τις 17 Ιουνίου και προβλήματα με συμβόλαια και πάσης φύσεως εργατικά θέματα επικοινωνιακού περιεχομένου. Στο ίδιο μοτίβο με τον Άρη απέναντί σας αισθάνεστε ότι είστε σε ρινγκ με το έτερον σας ήμισυ ή με τυχόν συνεργάτες με ύπουλες όμως μεθόδους μέχρι το τέλος Μαΐου έως 12 Ιουνίου. Δύσκολα τα πράγματα καθώς  αισθάνεστε τον ανταγωνισμό από ανώτερό σας στην εργασία σας αλλά και τους ίσως γραπτή η προφορική επίπληξη.

Τρίτο δεκαήμερο (13 -22 Σεπτεμβρίου)
Σε εσάς ο Ποσειδώνας απέναντι και κυρίως για αυτούς που έχουν 19 20° 21° 22° μέχρι τις 20 Ιουνίου σας μπερδεύει λίγο και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τις σας απασχολεί σε σχέση με τους άλλους. Ψεύδεστε ή σας απατούν θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα σας ξεκουνήσει λίγο από τις θέσεις. Από τις 12 Ιουνίου και μετά με τη σύνοδο του Άρη Ποσειδώνα στις 13 Ιουνίου θα βγουν πολλά στη φόρα… Τα ταυ που θα σχηματιστεί έχει να κάνει κυρίως με αντρικό πρόσωπο και τα επαγγελματικά σας. Οπότε προσέχετε για τυχόν αυταπάτες αλλά και διάλυση ψευδαισθήσεων ή αποκαλύψεις με θέματα στον εργασιακό σας χώρο. Κυρίως για αυτούς που έχουν 19° 20° 21° 22° 23°των Παρθένων Ιχθύων αλλά και Διδύμων. Από την άλλη τα τρίγωνα με ανάδρομο Πλούτωνα και Δια σας δίνουν πίσω χαρά σε θέματα φλερτ. Βρίσκετε χρόνο για να αξιοποιήσετε και να περάσετε καλά με τα παιδιά σας όμως ανάλαφρα αλλά περισσότερο συνδυάζονται με κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο π.χ. σχολικό βοήθημα.

Ζυγός
Πρώτο δεκαήμερο
(23 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου)
Προσοχή σε προστριβές στο χώρο εργασίας Ίσως έχετε κάποια παράπονα ή άλλοι στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας εκφράσουν κάποιου είδος γκρίνιας ή παράπονα παρόλα αυτά στον οικογενειακό σας χώρο κάτι πολύ όμορφο ολοκληρώνεται κάτι που είχατε ονειρευτεί ή θέλατε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί. Βάλατε τα θεμέλια σε σχέση με τους άλλους της οικογένειάς σας ή κάτι σε σχέση με το ίδιο σας το σπίτι.
Πληγωμένες σχέσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να γιατρευτούν και να εξελιχθούν όπως το θελήσατε.

Δεύτερο δεκαήμερο (4-14 Οκτωβρίου)
Θέματα καριέρας βγαίνουν στο προσκήνιο και ζητούν άμεσα επαναπροσδιορισμό και λύσεις ή ύπουλες υπόγειες συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο. Προσοχή για μικροατυχήματα εξαιτίας αφηρημάδας. Από την άλλη ο Ήλιος στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου ίσως σας φέρει δυσκολίες στα θέματα ταξιδιού που όμως θα βρείτε λύση τελικά. Από τις 7 Ιουνίου και ο Ερμής στον Καρκίνο στο δικό σας δεκαήμερο σας  πυροδοτεί με παράπονα και γκρίνια στη δουλειά σας στις 18 Ιουνίου ξεκινάει το station καλό θα ήταν να μη βγάλετε εισιτήρια μέχρι τις 13 Ιουλίου που σταματάει και το station γιατί θα ταλαιπωρηθείτε λίγο.

Τρίτο δεκαήμερο (15-22 Οκτωβρίου)
Ο Πλούτωνας και ο Δίας στον Αιγόκερω και ανάδρομοι σας δίνουν δυσκολίες σαφώς και πιο ήπιες και θέματα που πρέπει όμως να λύσετε στο σπίτι σας. Η Οικογένεια σας απασχολεί και υπάρχουν θέματα τα οποία αργά ή γρήγορα θα πρέπει να δώσετε κάποια λύση και ίσως όχι με τόσο ευγενικό και διπλωματικό τρόπο που εσείς θα θέλατε. Ο Ποσειδώνας από την άλλη για εσάς που έχετε πλανήτες στις 20°,21°,22° του Ζυγού σας μπερδεύει ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητά σας και σας οδηγεί σε μη αποφασιστικές συμπεριφορές και αισθάνεστε ότι ζείτε σε μία πλάνη.

Σκορπιός

Πρώτο Δεκαήμερο (23 Οκτώβρη – 1 Νοέμβρη)

Πολύ θετικά νέα με το εξωτερικό ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό. Ίσως υπογράφετε για κάτι που περιμένατε πάρα πολύ ή παίρνετε μεγάλη χαρά για κάτι ή ένα σεμινάριο φιλοσοφικού περιεχομένου ή ξεκινάτε μαθήματα μέσω διαδικτύου από το σπίτι σας. Θα υπάρξει καθυστέρηση για χρήματα που σας χρωστούν αλλά και επιστροφή προσώπων από το παρελθόν μετά τις 14 Ιουνίου που όμως δεν θα έχει εξέλιξη δηλαδή θα είναι μία από τα ίδια.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 -11 Νοεμβρίου)

Πολύ έντονο ερωτικά αυτό το διάστημα αφού οι κεραίες σας είναι σε διαρκή ενεργοποίηση ταυτόχρονα και οι άλλοι σας δείχνουν την προτίμησή τους στο πρόσωπό σας και σας διεκδικούν. Αναμφίβολα μία πολύ ερωτική περίοδος. Για πολλούς από εσάς νέα ή τα αδέρφια σας έρχονται από το εξωτερικό και σας χαροποιεί το γεγονός.  Παρόλες τις αναποδιές λόγω της αναδρομής του Ερμή και της ηλιακής έκλειψης στον Καρκίνο καλό θα ήταν να υπάρχει παραπάνω προσοχή σε ότι αφορά τυχόν απώλεια εγγράφων, διαρροή χρημάτων του συζύγου ή δυσκολίες όσον αφορά την οικογένεια σας και το άγχος σας για αυτήν.

Τρίτο  δεκαήμερο (12-22 Νοεμβρίου)
Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και μάλιστα τις πρώτες μέρες 20° 21° 22° είναι μία περίοδος που αισθάνεστε ότι ζητάτε μαγικές στιγμές μέσα στο σπίτι σας. Θα αισθανθείτε τόσο ερωτεύσιμοι ή αυτάρκεις που αυτό σας κάνει να είστε σε μία άλλη διάσταση και να μην σας απασχολούν τα καθημερινά. Από την άλλη η μετάλλαξη σας έρχεται από τα αποκτήματα σας και τον οικονομικό τομέα, ότι σπείρατε τώρα έρχεται η συγκομιδή και θα πάρετε τους καρπούς ίσως όχι στο μέγεθος που θα θέλατε αλλά καρπώνεστε τους κόπους σας!

Τοξότης

Πρώτο δεκαήμερο (23 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου)

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 15° στις 5 Ιουνίου μπορεί να αφορά άμεσα τους Τοξότες του Δεύτερου δεκαημέρου αλλά η αλήθεια είναι ότι την αίσθηση θα την καταλάβετε και εσείς του πρώτου αλλά και του τρίτου δεκαημέρου. Θέματα με τους άλλους θα είναι στο προσκήνιο και η εξαπάτηση μπορεί να μην σας αφορά άμεσα αλλά κατά ένα τρόπο θα την αισθανθείτε ή θα έχετε υπόνοιες για κάτι. Το πρώτο δεκαήμερο ο μήνας θα κλείσει ελαφρώς πιο light σε σχέση με τα άλλα δύο δεκαήμερα και μετά τις 12 Ιουνίου θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας από το εργασιακό χώρο σας. Ίσως περιμένετε κάποια χρήματα που καθυστερούν, θέματα στον εργασιακό σας χώρο που ματαιώνονται στην τελική ευθεία από τις 26 Ιουνίου όσον αφορά τη δουλειά σας η νέα καθήκοντα στη δουλειά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο (3 -12 Δεκεμβρίου)

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου είναι πάνω σας κυρίως για τους Τοξότες, Δίδυμους Παρθένους και Ιχθύς όπως έχουμε πει που έχουν πλανήτες στις 13°,14°,15°,16°,17°,18°. Η έκλειψη μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει απώλειες και ένταση σε θέματα των σχέσεων αλλά και ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις που θα αποκαλυφθούν από το πουθενά, θα σκάσουν ως δια μαγείας κάνοντας σας να αναρωτιέστε για όλα αυτά που συμβαίνουν ξαφνικά και αναπάντεχα αλλά και άκρως ραγδαία και επιθετικά. Υπομονή δεν χρειάζεται να πάρετε καμία απόφαση. Ένα βήμα πίσω να περάσει να κατανοήσετε και να αναλύσετε για όλο αυτό που δεχτήκατε. Μπορεί τελικά να είναι και μία πλάνη και να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού τροφοδοτείται από τον Ποσειδώνα. Η αλήθεια είναι ότι μία έκλειψη είναι πάντα αρνητική και αφαιρετική και αυτή με τον Άρη στους Ιχθείς θα σας φανερώσει πράγματα σε σχέση με το σπίτι σας και την οικογένειά σας ξαφνικά αλλά και με ύπουλο τρόπο. Υπομονή και επαναπροσδιορισμό!

Τρίτο δεκαήμερο (13-21 Δεκεμβρίου)

Τοξότες του τρίτου δεκαήμερου η σεληνιακή έκλειψη δεν σας αφήνει και εσάς αδιάφορους. Θα δείτε στην καθημερινότητά σας κυρίως στις σχέσεις σας με τους άλλους και με τα θέλω σας σαν να μην βρίσκουν ανταπόκριση. Προσοχή γύρω στις 12 Ιουνίου στο μεταφορικό σας μέσο αλλά και τις αδιαθεσίες από υπερβολικό αλκοόλ ή εξαπάτηση και σε θέματα που έχουν να κάνουν και με αδέρφια ή τσακωμό με τα αδέρφια σας.

Αιγόκερως

Πρώτο δεκαήμερο (22 -31 Δεκεμβρίου )

Οι δεσμοί Σελήνης στον Αιγόκερω και στον Καρκίνο αντίστοιχα μέχρι τις 3 Ιουνίου μετά στον άξονα Τοξότη Διδύμων μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα καρμικά μαθήματα κυρίως για αυτούς των πρώτων μοιρών και ημερών ολοκληρώνονται. Η ενέργειά σας που αισθανόσασταν ρουφηγμένη αρχίζει σιγά-σιγά να απελευθερώνεται και να αισθάνεστε λίγο πιο ελεύθεροι όχι για πολύ όμως καθότι η έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιουνίου σας τροφοδοτεί με νέες καταστάσεις. Ο Ερμής στον Καρκίνο ταυτόχρονα μιλάει για θέματα υγείας, καθημερινότητας αλλά και εργασιακά που έρχονται στο προσκήνιο. Έχετε υπερφόρτωση συστήματος και γενικά καλό είναι να αφήσετε πίσω στην άκρη το άγχος και τις ανησυχίες σας για να μην σας σε βγουν ψυχοσωματικά. Βοήθεια από μέλη του σπιτιού σας, αλλαγές στο σπίτι ή ακόμη και μετακόμιση.

Δεύτερο δεκαήμερο (1 -10 Ιανουαρίου)
Νεότερα άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου σας απασχολούν και η επικοινωνία σας παρότι έχει γίνει πιο συναισθηματική και  με την ανάγκη για συντροφικότητα και στοργή εν τούτοις τα εργασιακά σας είναι αυτά που για ακόμη μία φορά θα σας απασχολήσουν κυρίως μετά τις 16 Ιουνίου με το…. στον Ερμή και για όλο το υπόλοιπο μήνα θα βλέπετε καθυστερήσεις και μια χαώδη κατάσταση για σας στη δουλειά σας.

Τρίτο δεκαήμερο (11 -19 Ιανουαρίου)
Με τον Ποσειδώνα να σιγοντάρει ίσως καταφέρετε να πάρετε πίσω χρήματα που σας χρωστούσαν ή και ένα μπόνους στη δουλειά σας. Πλούτωνας και Δίας ανάδρομοι σας δείχνουν το δρόμο να δουλεύετε στα θέλω σας και με υπομονή να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και την εικόνα σας σε προς τα έξω αλλά και σε σχέση με τους άλλους.

Υδροχόος
Πρώτο δεκαήμερο (20 -29 Ιανουαρίου)
Με τον Κρόνο πάνω σας εσείς κυρίως των πρώτων ημερών συνεχίζετε να αισθάνεστε περιορισμό αλλά ταυτόχρονα είναι ευκαιρία να λύσετε οποιαδήποτε μπλοκαρισμένη εκκρεμότητα που είχατε όσον αφορά τη σχέση σας με τα αδέρφια. Δυσκολίες στην επικοινωνία με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Όμορφες στιγμές στο σπίτι σας βοηθούν να περάσετε ευχάριστα!

Δεύτερο δεκαήμερο (30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

Θα ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας σας, της υγείας σας και της εργασίας σας. Μην αφήνετε το άγχος σας να σας περιορίζει και να σας βάζει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Τρίτο δεκαήμερο (9 – 19 Φεβρουαρίου)

Από τις 10 Ιουνίου και μετά θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και πιο χαλαροί στο σπίτι σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ευκαιρία για επισκέψεις ανθρώπων που είχατε καιρό να δείτε. Η έκλειψη Ηλίου στον τέταρτο σας οίκο δείχνει ότι κάποιο θέμα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος προκύψει σε θέματα υγείας.

Ιχθύς
Πρώτο δεκαήμερο (20 -29 Φεβρουαρίου)
Αλλαγές ως προς τα οικονομικά σας και τα υλικά αποκτήματα σας. Ο Ερμής στον καρκίνο σας ταιριάζει και σας βοηθάει να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας ώστε να βρείτε συμμάχους ή έστω και στήριξη από αυτούς. Από τις αρχές Ιουνίου κιόλας η διάθεσή σας για φλερτ και προσέγγιση του ερωτικού συντρόφου με ένα πιο συναισθηματικό τρόπο θα σας διευκολύνει να έρθετε και πιο κοντά.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-9 Μαρτίου)
Ο Άρης στους Ιχθύς και στο δικό σας δεκαήμερο σας δίνει την ενέργεια να δράσετε για προσωπικό σας όφελος αλλά να βγάλετε προς τα έξω μία πιο δυναμική εικόνα για τον εαυτό σας. Η σεληνιακή έκλειψη κινείται στον άξονα Τοξότη Διδύμων Παρθένου και Ιχθύων και στις 5 Ιουνίου με τον Άρη στις 15º πυροδοτεί και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το ταυ τετράγωνο που δημιουργείται. Οπότε μεγάλη προσοχή στα θέματα καριέρας αλλά και στα θέματα σπιτιού υπάρχει περίπτωση να εκνευριστείτε για κάτι και να ξεσπάσετε στην οικογένειά σας αλλά και στο εργασιακό σας χώρο με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τρίτο δεκαήμερο (10-20 Μαρτίου)
Ο Ποσειδώνας στο δικό σας δεκαήμερο και ειδικά για τις μοίρες 19º, 20º,21º, 22º δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα τα θέλω σας αλλά και το πώς να δείτε τους άλλους χωρίς τη χρυσόσκονη. Καλό θα είναι να μη λαμβάνεται καίριες αποφάσεις αυτό το διάστημα. Θα το καταλάβετε και οι ίδιοι ότι η αποφασιστικότητά σας δεν είναι το ατού σας τουλάχιστον όσο ο Ποσειδώνας είναι πάνω σας. Στις 13 Ιουνίου όταν ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα η ευθυκρισία και τα ψέματα θα παίζουν εκατέρωθεν. Καλό θα είναι να αφήσετε λίγες μέρες ώστε ο Άρης να φύγει από την επιρροή του Ποσειδώνα ώστε να πράξετε ανάλογα. Από την άλλη το εξάγωνο Δία Πλούτωνα κ όσοι έχουν μοίρες μεταξύ 23º, 24º, 25º, 26º, 27º θα ασχοληθούν πολύ με τους νέους φίλους αλλά έρχονται πάλι παλιές γνωριμίες που είχαν χαθεί και μετά ως το τέλος του μήνα επαγγελματικές ευκαιρίες και αναγνώριση στης δουλειά τους.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 έως και 7/6/2020
Επόμενο άρθροΑστρολογικό ημερολόγιο Ιούνιος 2020
Ελένη Σακκούλη
Γεννήθηκα στο Λουτράκι Κορινθίας και σπούδασα στην Αθήνα σχέδιο ρούχων, υποκριτική, κεραμική αλλά και την μεγάλη μου αγάπη την αστρολογία. Η αστρολογία ήταν πάντα συνοδοιπόρος στη ζωή μου και γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά μαζί της. Με βοηθό την αστρολογία μπορούσα πλέον να προβλέπω την καθημερινότητά μου καθώς και όλα αυτά που με απασχολούσαν. Να τα αναλύω και να τα κρίνω αστρολογικά χωρίς να έχω περιορισμό στις κινήσεις μου και να πράττω ανάλογα για το καλό μου αλλά και των συνανθρώπων μου. Η αστρολογία με έκανε να αποδεχτώ αυτό που είμαι αλλά και να κατανοώ τις απρόβλεπτες συμπεριφορές των άλλων. Αυτό το υπέροχο ταξίδι αστρολογίας και αναζήτησης μοιράζομαι μαζί σας και στον oroskopo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here