Widgets Magazine

Ήλιος σύνοδο με Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο και Ουρανός εξάγωνο με Ήλιο οι συναισθηματικές μας ανάγκες ζητούν εκπλήρωση. Με ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο υπάρχει έντονο συναίσθημα, καθυστέρηση κυρίως στα οικογενειακά θέματα και έρχονται θέματα που μας είχαν απασχολήσει και παλιότερα και δεν είχαν δοθεί λύση ή δεν είχαμε δώσει την ανάλογη σημασία. Ίσως βρούμε και πράγματα που έχουμε ξεχασμένα ή χαμένα. Δεν είναι καλή περίοδος για ανάληψη νέων ευθυνών στη δουλειά κυρίως για Καρκίνους και παρορμητικά ζώδια Αιγόκερους, Κριούς και Παρθένους 8°,9°,10°,11°.

Ο Άρης στον Κριό έχει αρχίσει ήδη την επιθετική συμπεριφορά κυρίως για τα παρορμητικά του πρώτου δεκαημέρου έως τις 15 Ιουλίου θα είναι η επιρροή για αυτούς και μετά επηρεάζεται το 2ο δεκαήμερο των παρορμητικών.

Ο Ουρανός στον Ταύρο δίνει ευχάριστες και ξαφνικές λύσεις σε ότι αφορά τα θέματα εργασίας για ακίνητης περιουσίας ή ξαφνική βοήθεια από τρίτους του οικογενειακού όμως περιβάλλοντος. Η αναδρομή του Δία, Πλούτωνα, Κρόνου, Ποσειδώνα και Ερμή συνεχίζεται και μας λέει για μία περίοδο που πολλά θέματα που μας απασχολούν έχουν σταματήσει την αυξητική τους ένταση αλλά τώρα κινούνται περισσότερο υπόγεια και αθόρυβα.

Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό.
2 Ιουλίου και ο Κρόνος ανάδρομος γυρίζει πίσω στον Αιγόκερω οπότε η ταλαιπωρία κυρίως για τα παρορμητικά ζώδια Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς των τελευταίων ημερών συνεχίζεται. 5 Ιουλίου σεληνιακή έκλειψη 13° του Αιγόκερου επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς, Κριούς του Δεύτερου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ωροσκόπο και μεσουράνημα στις 12° 13° 14° θέματα που σας απασχολούν με την καθημερινότητα και την εργασία σας αλλά και την ψυχική σας υγεία επανέρχονται.

Ίσως αισθάνεστε ότι εργάζεστε πάρα πολύ πάνω σε κάτι και δεν έχετε την αναγνώριση που θα θέλατε ή υπάρχουν θέματα στην εργασία σας που αυτά δυστυχώς έχουν επιπτώσεις στην ψυχική σας υγεία. Όσοι επηρεάζεστε λόγω συγκεκριμένων μοιρών προσοχή στα θέματα που αφορούν την εργασία σας και προετοιμαστείτε γιατί ίσως χάσετε κάτι στον τομέα αυτό.

8 Ιουλίου Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο τετράγωνο με Άρη στον Κριό επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών με 5°,6°,7° και όσοι έχουν ωροσκόπο ή μεσουράνημα ή πλανήτες στις μοίρες αυτές προσοχή σε επιθετικότητα, τσακωμούς, βιαιότητα και ίσως ύπουλες συμπεριφορές, ατυχήματα και συγκρούσεις.

10 Ιουλίου, Αφροδίτη στους Διδύμους εξάγωνο με Χείρωνα στον Κριό μία όμορφη και βοηθητική όψη που θα διευκολύνει πολλές καταστάσεις στη ζωή, ένα είδος προστασίας και για θέματα που μας απασχολούν, θεραπείας έρχεται να μας δώσει χείρα βοηθείας με αγαπησιάρικο τρόπο κυρίως για Κριούς, Διδύμους, Τοξότες και Ζυγούς 8°, 9°, 10° Υδροχόοι και Λιοντάρια σε αυτές τις μοίρες και σε όσους έχουν πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

12 Ιουλίου και ο Ερμής ορθόδρομος και βελτιώνεται η επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και με το εμπόριο.

13 Ιουλίου, ο Χείρωνας στον Κριό με αναδρομή και αυτός στις 14 Ιουλίου κάνει σύνοδο με τον Άρη, προσοχή σε απότομες και βιαστικές κινήσεις. Γιατί ίσως για κάποιους σημαίνει και χειρουργείο ή κόψιμο ή κάψιμο. Προσοχή σε χτυπήματα στο κεφάλι 9° Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερού.

15 Ιουλίου, Ήλιος στον Καρκίνο αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω η ολοκληρωτική μετάλλαξη είναι πιο ήπια παρόλα αυτά θα βιώσουμε κάποιες αλλαγές που θα γίνουν πολλές φορές όχι επειδή το θέλουμε αλλά συμπαντικά και αυτό πονάει αλλά κάτι που έτσι κ αλλιώς δεν το αποφασίζουμε εμείς.

Ο Πλούτωνας είναι ένας πολύ δυνατός πλανήτης και η επιρροή του πάνω μας είναι σαρωτική, ανάδρομος βέβαια θα μας μεταλλάξει σε πιο ήπιο βαθμό αλλά παρόλα αυτά πάντα στην σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο αισθανόμαστε σαν να βγάζουμε δέρμα, κάτι καίγεται παλιό για να προχωρήσουμε με πολύ πόνο και κόπο σε κάτι νέο αφορά κυρίως το τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών και είναι κυρίως αυτοί που βάλλονται το μήνα Ιούλιο και συγκεκριμένα  22°, 23°, 24°, 25° Καρκίνοι Αιγόκεροι, Ζυγοί και όσοι έχετε πλανήτες και ωροσκόπο και μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.

Ο Ποσειδώνας σταθερά ανάδρομος στις 20° και 56΄ στις αρχές του Ιουλίου και μέχρι το τέλος του Ιουλίου στις 20° 35΄ των Ιχθύων και επηρεάζει δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των ιχθύων 20 21 22 μοιρών. Δυσκολία στη λήψη αποφάσεων αλλά και να διαχειριστούν θέματα διαπροσωπικά οι Ιχθύς έχουν μπει σε μια έντονα συναισθηματική καθημερινότητα που δεν τους αφήνει να δράσουν αντικειμενικά, αδύναμοι να διαλέξουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουν αλλά και με ποιον θέλουν να είναι. Γενικότερα οι Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου θα αισθάνονται αυτό το έντονο συναισθηματικό μπέρδεμα αλλά και με έντονη διαίσθηση για τους άλλους έως τον Αύγουστο γιατί μετά πιάνει το δεύτερο δεκαήμερο για λίγο, οπότε εκεί ίσως αποκαλυφθεί κάτι που τους απασχολεί ή θα γίνει κάποια αποκάλυψη ή θα μπορούν να δουν πιο ξεκάθαρα θέματα που τους αφορούν.

20 Ιουλίου, Νέα Σελήνη στις 29° του Καρκίνου και νέα ξεκινήματα ίσως δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ανάδρομο και αν γίνουν αυτά τα νέα ξεκινήματα σημαίνει ότι έχετε ρίξει πάρα πολύ δουλειά και ήρθε η ώρα για την ανταμοιβή σας αλλιώς μην περιμένετε με αυτή τη νέα Σελήνη να ξεκινήσετε κάτι αν πριν δεν το έχετε δουλέψει και σε θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά που σας αφορούν κυρίως Καρκίνους, Αιγόκερους των τελευταίων ημερών αλλά και Κριούς, Ζυγούς.

22 Ιουλίου Χρόνια Πολλά στα λιονταράκια μας! Στην καρδιά του καλοκαιριού και θα θέλουμε να περάσουμε όμορφα και να βγούμε να είμαστε με φίλους. Τα λιονταράκια του πρώτου των ημερών λάμπουν και είναι το επίκεντρο της παρέας αλλά καταφέρνουν να διαπραγματευτούν και επαγγελματικά νέες προτάσεις ή να εξωτερικεύσουν περισσότερο την επιχείρησή τους. Ο μήνας κλείνει με αυτήν την εικόνα εύνοιας κυρίως όπως είπαμε στα λιοντάρια του Υδροχόος και Τοξότες αλλά και τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου κυρίως για τους Κριούς ένα επιπλέον χέρι βοηθείας αφού ο Χείρωνας στον Κριό (ανάδρομος) τους δίνει ταυτόχρονα και την θεραπευτική λύση ή “φωτίζει” ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής τους.
27 Ιουλίου Δίας εξάγωνο με Ποσειδώνα τύχη και ψυχική ανάταση και ευνοεί κυρίως Καρκίνους, Κριούς, Ιχθύς, Παρθένους οι οποίοι είναι στις 20° 21° 22°.

28Ιουλίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Ερμή ορθόδρομο πια στον Καρκίνο ένταση, τσακωμοί, επιθετικές κουβέντες ο ένας προς τον άλλον, λεκτική βία είναι μερικά από αυτά που θα μας επηρεάσουν.

30 Ιουλίου Δίας αντίθεση με Ερμή ψεύτικες υποσχέσεις, είναι μια ημέρα που άλλα μας έχουν πει αλλά βλέπουμε να γίνονται, αν έχουμε πάει ένα ταξίδι δεν θα περάσουμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Σπατάλες.

30 Ιουλίου Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα και έχουμε ευχάριστα νέα για Ιχθύς, Καρκίνους 19°,20°,21°.

Κριός

Πρώτο δεκαήμερο (21 – 31 Μαρτίου)

Κριός πρώτο δεκαήμερο Με τον Άρη στο δικό σας δεκαήμερο αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα πράγματα και με τη βοήθεια του κοινωνικού σας περίγυρου αλλά και των οικείων σας. Αισθάνεστε ότι τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις μαζί τους και να πάρετε αποφάσεις ώστε να εξελίξετε διάφορα θέματα που σας απασχολούσαν με εργασίες ή και με την κοινωνικότητα σας. Ο ανάδρομος Ερμής (έως τις 12 Ιουλίου) σας δυσκολεύει λίγο την επικοινωνία σας μέσα στο σπίτι και αισθάνεστε είτε ότι δεν σας καταλαβαίνουν είτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε άκρη με τα αδέρφια σας σε θέματα που σας απασχολούν. Δεν είναι καλή περίοδος για αγορά μεταφορικού μέσου μέχρι τις 13 Ιουλίου. Ταυτόχρονα ο Χείρωνας σε σύνοδο με τον Άρη στο ζώδιό σας, η έκρυθμη συμπεριφορά σας μπορεί να μετουσιωθεί σε ανώτερη γνώση και να επωφεληθείτε από το σοφό εσωτερικό σας δάσκαλο. Αρκεί να πάρετε ανάσες και να ακούσετε τον τραυματισμένο εσωτερικό σας εαυτό για  οποιαδήποτε σύγκρουση έχετε περιέλθει όσον αφορά και τους άλλους. Καλύτερες στιγμές στο σπίτι μετά τις 22 Ιουλίου.

Δεύτερο δεκαήμερο (1 -10 Απριλίου)

Οι δυσκολίες έχουν να κάνουν με εσάς και με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Δεν χρειάζεται να έρχεστε σε αντίθεση με το οικογενειακό σας περιβάλλον από τη στιγμή που ξέρετε ότι ο Άρης στο ζώδιό σας κάνει έκρυθμους και επιθετικούς στους οικείους σας. Ίσως ανακαλύψετε πράγματα που δεν σας είναι αρεστά ή οικογενειακά μυστικά. Προσπαθείτε να κρυφτείτε όμως ο φαινομενικός σας εκνευρισμός σας δημιουργεί επιπλέον επιθετικότητα και αντιδραστικότητα. Η έκλειψη στις 5 Ιουλίου θέλει προσοχή γιατί ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό και μάλιστα του δεύτερου δεκαημέρου στον οποίο ανήκετε. Ίσως γίνουν πράγματα με τους άλλους που δεν θα σας αρέσουν και θα σας εκνευρίσουν. Από τις 11 Ιουλίου και μετά μπορείτε να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν ή να βρείτε νέα πηγή εσόδων.

Τρίτο δεκαήμερο (11 – 20 Απριλίου)
Οι σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί ο Πλούτωνας με τον Δία και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας δοκιμάζουν τις αντοχές σας στην εργασία αλλά και ο Ήλιος στον Καρκίνο από τις 11 Ιουλίου θα πυροδοτήσει έκρυθμες καταστάσεις στα οικογενειακά σας θέματα κυρίως με αντρικό μέλος γενικά έχετε πιέσεις και δυσκολίες ώστε να τακτοποιήσετε και να δημιουργήσετε όλα όσα θέλετε στο χώρο της εργασίας για κάποιους θα είναι ένα είδος περιορισμού κυρίως για τους Κριούς των τελευταίων ημερών.

Ταύρος ( 21 Απριλίου – 1 Μαΐου)
Πρώτο δεκαήμερο

Αισθάνεστε ένα πάγωμα στα θέματα εργασίας τα οποία θα είναι έως τις 3 Ιουλίου. Συναίσθημα ή πραγματικό γεγονός ότι σας έχουν αφαιρέσει την πρωτοβουλία όσον αφορά στα επαγγελματικά σας ή για κάποιο λόγο αυτές τις ημέρες έως τις 3 Ιουλίου αισθάνεται περιορισμό. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά και περνάτε όμορφες στιγμές με τα αδέρφια σας και με τις επαφές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις 3 Ιουλίου. Ο Ιούλιος σας βρίσκει να ασχολείται με τα κοινά και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ώστε να κάνετε τη ζωή τη δική σας αλλά και των άλλων πιο εύκολη. Η κινητοποίηση σας όσον αφορά τους άλλους θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δημιουργικότητα και χαρά στην καθημερινότητά σας.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 – 10 Μαΐου)

Το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο σας ευνοεί να περάσετε όμορφα και να οργανώσετε τις δουλειές σας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
5 Ιουλίου γίνεται η Πανσέληνος στις 13° 37’ και παρόλο που είναι αφαιρετική για εσάς αρχικά μπορεί να σας προκαλέσει δυσκολίες που όμως θα τις δουλέψετε υπέρ σας, θα σας βγει σε καλό κυρίως για τις 12° 13° 14° και με τον Ουρανό να μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο όλα γίνονται ξαφνικά ανανεωτικά.

Τρίτο δεκαήμερο (11-20 Μαΐου)
Για εσάς ο Ιούλιος είναι πολύ καθοριστικός μεταλλακτικός κυρίως σε για όσους έχουν 23° 24° με μέχρι και το τέλος του Ιουλίου γίνονται πράγματα στη ζωή σας που καθορίζουν την μετέπειτα πορεία σας. θετικά νέα από ανώτερες σπουδές ή σε σχέση με το εξωτερικό κάνετε ένα ταξίδι που συνδυάζετε και η εργασία σας ή συνδυάζεται την σκληρή δουλειά αλλά μέσω φιλοσοφικών αναζητήσεων καθορίζεται η αλλαγή στα επαγγελματικά η εξέλιξη μέσω κάποιου συντρόφου. Περνάτε όμορφα με φίλους αλλά και με τους αγαπημένους σας και έχετε πολύ καλή επικοινωνία και εξψτερίκευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δίδυμοι
Πρώτο δεκαήμερο
(21 – 31 Μαΐου)
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και στο δεκαήμερο σας, σας δίνει επιπλέον αβαντάζ να λάμψετε και να μην περάσετε απαρατήρητοι όπου και αν βρεθείτε. Ο ερωτισμός σας είναι κάτι σας βγαίνει αβίαστα και αυτό φαίνεται και από το πλήθος των θαυμαστών σας. Εδραιώνεστε και καθιερώνεστε και έχετε εκτόπισμα σε πλήθος κόσμου. Ίσως με τον Ερμή ανάδρομο τα λεγόμενά σας έχουν μια πιο συναισθηματική έκφραση και αυτό σας κάνει περισσότερο ακαταμάχητους. Κυρίως μέχρι τις 12 Ιουλίου. Η δυναμική σας όσον αφορά στον περίγυρο σας συνεχίζεται και μετά. 22 Ιουλίου και ο Ήλιος στα Λιοντάρια και η λάμψη και ο μαγνητισμός σας συνεχίζουν να έχουν εκτόπισμα. Περνάτε ωραία, ξοδεύετε χρήματα για την εμφάνιση σας και την καλοπέρασή σας και όλα δείχνουν ότι ο Ιούλιος κλείνει πολύ καλά για εσάς.

Δεύτερο δεκαήμερο (1 -10 Ιουνίου)
Από τις 12 Ιουλίου ο μαγνητισμός σας και η καλή σας  διάθεση σας κάνουν να περνάτε όμορφα και να δημιουργείται νέες σχέσεις, να βρείτε τρόπους ένα ερχόσαστε κοντά σε ομάδες και να οργανώνετε την καθημερινότητά σας. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις δεν θέλετε να τις βγάλετε στο προσκήνιο είτε γιατί ακόμη δεν ξέρετε που θα οδηγήσουν είτε κατά τον προσφιλή σας τρόπο φλερτάρετε ασύστολα και απολαμβάνετε την παρέα των άλλων διπλά.

Τρίτο δεκαήμερο (11 – 21 Ιουνίου)

Για σας υπάρχει ένα είδος πλάνης ή ψευδαισθήσεων και όλα αυτά θα κορυφωθούν στο τέλος του μήνα. Προσοχή σε αυτά που κάνετε για εσάς δεν έχουν αντίκρισμα και το σίγουρο είναι ότι θα αποκαλυφθείτε. Πλάνη όχι μόνο στα ερωτικά σας αλλά και στα επαγγελματικά και οικονομικά σας πράγμα που θα σας κοστίσει.

 

Καρκίνος
Πρώτο δεκαήμερο
(22 Ιουνίου -1 Ιουλίου)
Ο Ιούλιος ξεκινάει με εντάσεις αλλά και στόχους να ξεκινήσετε κάτι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και στο οποίο θα έχετε όλες τις ευκαιρίες μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Δέχεστε λεκτική επιθετικότητα από τους άλλους. Προσοχή σε άτομα οξύθυμα γιατί θα υπάρξει προστριβή έως και τις 15 Ιουλίου. Ταυτόχρονα ο Ερμής στον Καρκίνο ορθοδρομεί στις 11 Ιουλίου  και 2 μέρες για το station οπότε από τις 13 Ιουλίου υπογράφετε συμβόλαια, η επικοινωνία σας γίνεται χωρίς περιορισμούς και βρίσκετε χρόνο να είστε κοντά με την οικογένεια σας ή με νεαρά άτομα.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 -12 Ιουλίου)

Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στο κοινωνικό σας περίγυρο. Προσοχή στις 5 Ιουλίου η Πανσέληνος 13° του Αιγόκερου και Καρκίνου μιλάει για μία απώλεια σε θέματα συνεργασιών και αναζήτηση νέων στόχων η αναθεώρηση αυτών.

Τρίτο δεκαήμερο (13 -22 Ιουλίου)
Πίεση για αυτούς που ανήκουν στις 20°, 21°, 22° των Καρκίνων αλλά δυσκολίες στα θέματα συνεργασιών ή ακόμη και στο γάμο τους. Τα πράγματα όμως έχουν πολύ ένταση και για όλο το δεκαήμερο αφού ο Κρόνος επέστρεψε στον Αιγόκερω και θα μείνει ως το τέλος της χρονιάς. Ο Ιούλιος είναι ένας έντονα δύσκολος μήνας και θα φανεί κυρίως στις συνεργασίες σας, στις σχέσεις σας που σας αφορούν και είναι σημαντικές για εσάς. Ίσως καταπιέζεστε πλέον δεν αντέχετε να υπομένετε ήδη πάρα πολλά. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Λέων
Πρώτο δεκαήμερο
(23 Ιουλίου – 2 Αυγούστου)

Μέχρι τις 12 Ιουλίου κινητικότητα και κοινωνικότητα είναι το μότο σας. Νέοι στόχοι όσον αφορά σπουδές ή οργάνωση του ενός ταξιδιού. Μέχρι τις 16 Ιουνίου κάποιος συνεργάτης σας κρατάει σε απόσταση ή για κάποιο λόγο να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχολούν μόνο για τις δύο πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Δεύτερο δεκαήμερο (3 Αυγούστου – 12 Αυγούστου)
Ξαφνικές αλλαγές για εσάς που είστε στις 9° 10° 11° του λιονταριού για όλο τον Ιούλιο μία ανατροπή ακολουθεί την άλλη τόσο σε θέματα κοινωνικής ζωής όσο και σε θέματα της εργασίας σας. Ταυτόχρονα από τις 12 Ιουλίου νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας ανοίγοντας περισσότερο στον κοινωνικό σας περίγυρο όχι απαραίτητα άνθρωποι ζωής αλλά περισσότερο για να επικοινωνήσετε και κυρίως με γυναίκες ή για γυναικείας φύσεως θέματα.

Τρίτο δεκαήμερο (13 – 23 Αυγούστου)
Ο Ποσειδώνας σας δημιουργεί σύγχυση και προβλήματα σε αυτά που θέλετε να διαχειριστείτε και μαζί με τον Δία στην ίδια όψη δημιουργούν γιοτ. Ψευδαισθήσεις, φοβίες αλλά και προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο κυρίως για όσους έχουν 19° και 20°.

Παρθένος
Πρώτο δεκαήμερο
(24 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου)
Περνάτε όμορφα με φίλους και έρχονται στο προσκήνιο και άλλοι που είχατε χαθεί και ξανά βρίσκεστε σε κοινές παρέες. Κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να σας φέρουν μπερδέματα με τους άλλους αλλά χωρίς να είναι κάτι ουσιαστικό και οριστικό. Ευνοούνται ξαφνικά ταξίδια. Φοβίες, νεύρα και επιθετική συμπεριφορά ή ίσως δεχθείτε από άλλους ή ακόμη και απώλεια των οικονομικών σας από άλλους.

Δεύτερο δεκαήμερο (3 -12 Σεπτεμβρίου)
Εσείς θα πρέπει να προσέχετε αυτά που λέτε στο χώρο εργασίας σας γιατί θα υπάρξουν μπερδέματα τα οποία θα καταφέρετε να διευθετήσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα από τις 23 Ιουλίου και μετά. Ενεργοποιήστε σε πολλά θέματα που σας απασχολούν.

Τρίτο δεκαήμερο (13 -22 Σεπτεμβρίου)

Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας από τους συντρόφους σας αλλά ταυτόχρονα δυσκολία και θολή κατάσταση σε θέματα συναδέλφων και γάμου.

Ζυγός
Πρώτο δεκαήμερο
(23 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου)
Δεχόσαστε τη λεκτική επιθετικότητα του συντρόφου σας ή του συνεργάτη σας και είστε σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στα επαγγελματικά θέματα που καθυστερούν ή σας δημιουργούν προβλήματα. Από την άλλη ευχάριστα νέα σε θέματα σπουδών ή οργάνωσης ενός  ταξιδιού που δείχνει να έχει θετικές προοπτικές.

Δεύτερο δεκαήμερο (4-14 Οκτωβρίου)
Για εσάς τα επαγγελματικά σας είναι σε πρώτο  πλάνο σας δημιουργούν άγχος μετά τις 12 Ιουλίου όμως οργανώνεστε και σας έρχονται χρήματα από το εξωτερικό.

Τρίτο δεκαήμερο (15-22 Οκτωβρίου)
Μεγάλες δυσκολίες περιμένουν εσάς στο τρίτο δεκαήμερο με πίεση, αυταπάτες αλλά και πολλή καταπίεση. Δυσκολίες στα επαγγελματικά θέματα μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Σκορπιός

Πρώτο Δεκαήμερο (23 Οκτώβρη – 1 Νοέμβρη)
Ξαφνικές αλλαγές σε σημείο να μην μπορείτε να ελέγξετε τη σχέση σας έχετε να διαχειριστείτε θέματα με τα φλερτ σας που φαίνεται ότι ένα θέμα έντονα σας απασχολεί. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε συναισθηματικό υπόβαθρο στις επαφές σας με τους άλλους και με σας. Προσοχή στην απώλεια χρημάτων και απιστίας.

Δεύτερο δεκαήμερο (2 -11 Νοεμβρίου)
Αλλαγή στην καθημερινότητά σας ίσως στο αντικείμενο της εργασίας σας ή άποψη στη δουλειά σας και σιγά-σιγά να βελτιώνονται τα πράγματα για σας αλλά περνάτε όμορφα.

Τρίτο  δεκαήμερο (12-22 Νοεμβρίου)
Μεγάλη οικονομική βοήθεια αλλά και όμορφες στιγμές σας περιμένουν και εσάς χωρίς ουσιαστικά προβλήματα  αυτό το μήνα. Ευκαιρίες και ονειρικές σχέσεις με τους άλλους.

 

Τοξότης

Πρώτο δεκαήμερο (23 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου)

Ξεκινάτε με δυναμικότητα θέματα του σπιτιού ίσως αγορά σπιτιού αλλά ίσως και απλά μία νέα διακόσμηση ή διαρρύθμιση. Ασχολείστε με το σπίτι σας και παρόλο που ξοδεύετε χρήματα το απολαμβάνετε! Περνάτε πολύ όμορφα. Ευχάριστες  εξελίξεις στις συνεργασίες και στα θέματα τα αισθηματικά.

Δεύτερο δεκαήμερο (3 -12 Δεκεμβρίου)

Φοβίες και οικονομικά προβλήματα από τους συντρόφους σας δημιουργούν προβλήματα. Άγχος αλλά και συναισθηματικά προβλήματα υπάρχουν αυτό το μήνα.

Τρίτο δεκαήμερο (13-21 Δεκεμβρίου)

Δυσκολίες όσον αφορά το δικό σας δεκαήμερο ψευδαισθήσεις αλλά και θολές καταστάσεις μπερδέματα και ψέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και ίσως θέματα και συγκεκριμένα και με τα αδέρφια σας. Ίσως κάτι κρυφό προσπαθείτε εσείς ή οι άλλοι να αποκρύψετε όσο είναι και ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουλίου. Δυσκολίες και πιέσεις.

Αιγόκερως

Πρώτο δεκαήμερο (22 -31 Δεκεμβρίου )

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου έχουν κάποια θέματα ακατανόητων συμπεριφορών από τις σχέσεις τους ή δεν έχουν ένα κοινό σημείο επικοινωνίας με τους συντρόφους τους. Θα πρέπει να προσέχετε με τα μεταφορικά σας μέσα και τις σχέσεις με τα αδέρφια γιατί υπάρχει έκρυθμη κατάσταση και μία μικρή αφορμή μπορεί να πυροδοτηθούν και ενεργοποιηθούν θέματα από το πουθενά με σκληρές όμως όψεις.

Δεύτερο δεκαήμερο (1 -10 Ιανουαρίου)

Έρχεστε αντιμέτωποι με τους συντρόφους σας με έναν όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο. Η έκλειψη στις 5 Ιουλίου μεγαλώνει την απόσταση στα ερωτικά σας θέματα. Τα ερωτικά θέματα όμως συνεχίζουν να σας σε δυσκολεύουν και να μην βρίσκεται κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Τρίτο δεκαήμερο (11 -19 Ιανουαρίου)
Το πιο δύσκολο δεκαήμερο σε όλα τα επίπεδα επαγγελματικά, συναισθηματικά είναι ένα διάστημα ολοκληρωτικά μεταλλαχτικό του οποίου τα αποτελέσματα θα τα δείτε αργότερα. Ο Κρόνος και αυτός στον Αιγόκερω κυρίως για 28° , 29°.
πιέζει και τραβάει στα άκρα σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν βάση και λόγω ύπαρξης μέχρι να φύγει ο Κρόνος και να πάει και πάλι στον Υδροχόο από το τέλος της χρονιάς για την ακρίβεια από τις 17 Δεκεμβρίου οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα μεταλλαχτούν κυρίως από τις αρχές του Αυγούστου που θα είναι ο Άρης στον Κριό και στο δικό σας δεκαήμερο. Υπομονή, υπομονή, υπομονή!

Υδροχόος
Πρώτο δεκαήμερο (20 -29 Ιανουαρίου)
Δυναμικές κινήσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας αλλά και όμορφες στιγμές στο σπίτι σας με την οικογένειά σας. Πίεση στην εργασιακή σας καθημερινότητα.

Δεύτερο δεκαήμερο (30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)

Πίεση στην καθημερινότητά σας και ανατροπές στα θέματα που σας αφορούν με τα αδέρφια σας όχι όμως και με θετικά αποτελέσματα. Μετά τις 12 Ιουλίου περνάτε όμορφα με τους άλλους.

Τρίτο δεκαήμερο (9 – 19 Φεβρουαρίου)

Δυσκολίες στα επαγγελματικά και στα ερωτικά δεν παίρνουν την τροπή που θα θέλατε. Υπάρχει δυσκολία στο πώς να προσεγγίσετε τα άτομα που θέλετε και δεν γίνεται με τον τρόπο που θέλατε. Παρόλα αυτά δεν πτοείστε και προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για εσάς.

 

Ιχθύς
Πρώτο δεκαήμερο (20 -29 Φεβρουαρίου)

Σας έρχονται κοντά άνθρωποι από το παρελθόν ίσως συναντάται τυχαία ή ξανά μιλάτε με ανθρώπους που είχατε κάποιο συναισθηματικό δεσμό ή είχατε σταματήσει και τώρα βρίσκεται η κατάλληλη ευκαιρία να ξανά μιλήσετε. Από την άλλη το τετράγωνο με την Αφροδίτη δείχνει ότι ίσως να μην έχουν και τα θετικά ή αποδεκτά αποτελέσματα αυτές οι συναντήσεις. Μην αγοράσετε με ανάδρομο Ερμή τηλεόραση ή τηλέφωνο γιατί θα σας φανεί αναξιόπιστη η αγορά και θα κλαίτε τα λεφτά σας! Ο Ιούλιος θα σας βρει ακόμη πιο ευαίσθητους και με διάθεση πιο εσωτερική, παρατηρητές της καθημερινότητάς σας.

Δεύτερο δεκαήμερο (1-9 Μαρτίου)
Όμορφες σχέσεις, φωτίζονται οι συναισθηματικές σχέσεις και τα φλερτ σας και περνάτε πολύ ωραία  μέχρι τις 11 Ιουλίου. Ξαφνικές αλλαγές όσον αφορά τα οικονομικά σας. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν και ξαφνικά  έχετε ένα οικονομικής φύσης bonus που σας δημιουργεί χαρά και ανακούφιση.

Τρίτο δεκαήμερο (10-20 Μαρτίου)
Πιο ιδιαίτερα μεταλλακτικό το τρίτο δεκαήμερο γίνονται αρκετά πράγματα στη ζωή σας ως προς το φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας πάνω δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα αυτά που διαχειρίζεστε. Αλλά και θέματα ερωτικά θα σας χαροποιήσουν κυρίως από τις 12 Ιουλίου νέες γνωριμίες θα σας δώσουν χαρά και γενικότερα η διάθεσή σας είναι πολύ ερωτική.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠοιά ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει θετικά το β εξάμηνο 2020;
Επόμενο άρθροΑστρολογικό Ημερολόγιο Ιουλίου 2020
Ελένη Σακκούλη
Γεννήθηκα στο Λουτράκι Κορινθίας και σπούδασα στην Αθήνα σχέδιο ρούχων, υποκριτική, κεραμική αλλά και την μεγάλη μου αγάπη την αστρολογία. Η αστρολογία ήταν πάντα συνοδοιπόρος στη ζωή μου και γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά μαζί της. Με βοηθό την αστρολογία μπορούσα πλέον να προβλέπω την καθημερινότητά μου καθώς και όλα αυτά που με απασχολούσαν. Να τα αναλύω και να τα κρίνω αστρολογικά χωρίς να έχω περιορισμό στις κινήσεις μου και να πράττω ανάλογα για το καλό μου αλλά και των συνανθρώπων μου. Η αστρολογία με έκανε να αποδεχτώ αυτό που είμαι αλλά και να κατανοώ τις απρόβλεπτες συμπεριφορές των άλλων. Αυτό το υπέροχο ταξίδι αστρολογίας και αναζήτησης μοιράζομαι μαζί σας και στον oroskopo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here