Widgets Magazine

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός από την φύση είναι κυνηγός, ενθουσιάζεται εύκολα αλλά  του περνάει ακόμα ευκολότερα. Ξεπερνά εμπόδια που του δημιουργούν στασιμότητα, αλλά του είναι πάρα πολύ  δύσκολο να μείνει αφοσιωμένος σε ένα στόχο, όπως και σε μια σχέση. Με όλη την φλογερή ενέργεια που τον διακατέχει, δεν μπορεί να ελέγξει τα  πάθη του, αποφασίζει με βάση ό,τι νιώθει κάθε στιγμή και έτσι λαμβάνει βιαστικές αποφάσεις διαζυγίου που ίσως λίγο αργότερα μετανιώσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει τις απολαύσεις και κάθε τι ωραίο σε αυτή τη ζωή και εύκολα μπορεί να παρασυρθεί από λαγνεία. Ευτυχώς η σταθερή και γήινη φύση του, τον κρατούν συγκροτημένο και συγκρατημένο στις τελικές του αποφάσεις. Κάποιες  φορές  προσκολλάται σε καταστάσεις που από την αρχή γνωρίζει ότι θα έχουν δυσμενή εξέλιξη παρα ταύτα δύσκολα οδηγείται στην απόφαση ενός διαζυγίου εφόσον τον τρομάζουν οι αλλαγές στην ζωή  και αγαπά την  σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ  

Οι Δίδυμοι ως γνωστόν λατρεύουν την επικοινωνία και ιδιαίτερα όταν εμπλέκεται με το φλερτ. Γοητεύονται από τα έξυπνα μυαλά και τις ατακαδόρικες εκφράσεις. Η  διπλή  φύση του ζωδίου τους οδηγεί να εμπλέκονται συχνά σε διπλές  καταστάσεις. Εστιάζουν συχνά στην επιφάνεια χωρίς να δώσουν την ευκαιρία στον εαυτό τους και το ταίρι τους να συνδεθούν πιο στενά. Αποφασίζουν ένα διαζύγιο όταν εκλείψει η επικοινωνία και νιώσουν ότι δεν αντλούν πλέον πληροφορίες από το σύντροφό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και ταυτόχρονα δυναμικός. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια. Ο  Καρκίνος έχει ιδιαίτερο δέσιμο με το παρελθόν και σπάνια ξεχνά παλιούς δεσμούς και φιλίες. Στις σχέσεις του είναι συνεννοήσιμος και πιστός στον έρωτα. Όμως, ας μην ξεχνάμε την παρορμητική φύση του ζωδίου, που σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση  μια μην ελεγχόμενη παρόρμηση μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διάλυση της σχέσης  ή του γάμου. Παρόλα αυτά, σχεδόν σπάνια παίρνει την απόφαση ενός διαζυγίου.

ΛΕΩΝ

          
 Ο Λέοντας χαρακτηρίζεται από γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία  αλλά και από τον εγωισμό του. Ακτινοβολεί με την λάμψη του και τραβάει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί, παρόλα αυτά είναι απρόσιτος και δύσκολα πλησιάζεται από τους άλλους ανθρώπους, αυτό κάνει δύσκολες τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Έχει μια μεγάλη καρδιά που αγαπά όλον τον κόσμο και πλούσια συναισθήματα που τα εκφράζει με τόλμη. Είναι πιστός ,τρυφερός ,σύντροφος με μεγάλη αγάπη στα παιδιά. Σχεδόν σπάνια οδηγείται στην απόφαση ενός διαζυγίου μιας και αγαπά την σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αγαπά την καθαριότητα,την ακρίβεια τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα. Δίνει μεγάλη σημασία στα αποτελέσματα των πράξεων  πάρα στα λόγια. Στον έρωτα και στις σχέσεις, τα πράγματα δεν είναι εύκολα γι’ αυτόν, μιας και ζητά την τελειότητα σε μια σχέση – γάμο και ξεχνά ότι η μόνιμη ερωτική και συναισθηματική αρμονία είναι ουτοπία. Έτσι εύκολα απογοητεύεται, αλλά εύκολα απογοητεύει και τους συντρόφους του λόγω της επικριτικής φύσης του. Εύκολα μπορεί να οδηγηθεί σε ένα διαζύγιο, παρόλο που η γήινη φύση του δεν το θέλει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός, το ζώδιο του γάμου και των συνεργασιών. Αγαπά την αρμονία, την ομορφιά και την γαλήνη. Η  ύπαρξη συντρόφου στην ζωή του είναι απαραίτητη για να νιώσει ολοκληρωμένος. Η  μόνιμη ανασφάλεια του είναι να μη μείνει μόνος. Έτσι στην προσπάθεια του αυτή, δημιουργεί εφεδρικές σχέσεις για μην ξεμείνει. Είναι άπιστος τις περισσότερες φορές και εύκολα φτάνει στο διαζύγιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός διακρίνεται για την δύναμη του  χαρακτήρα του. Αγαπά με πάθος, αλλά έχει απαίτηση από τους άλλους να του αφοσιώνονται. Είναι πιστός και σταθερός στις σχέσεις του. Η  αφοσίωση του σε εκείνους που αγαπά δεν έχει όρια και μερικές φορές φτάνει στα άκρα. Παρόλο που αγαπά τις απολαύσεις και το σεξ, δύσκολα κάνει απιστία και δύσκολα χωρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης διακρίνεται για την αισιοδοξία, την τόλμη και την νοημοσύνη του. Αγαπά την γνώση, τα ταξίδια αλλά και την ανεξαρτησία του. Γοητεύει πάντα το άλλο φύλο και εύκολα κατακτά την καρδιά του. Ανταποδίδει την αγάπη με πάθος και με θέρμη αλλά περισσότερο από όλα αγαπά την ελευθέρια του. Είναι άπιστος, γιατί πάντα ενθουσιάζεται με ό,τι καινούργιο του κερδίσει την προσοχή. Έτσι εύκολα φτάνει στην απόφαση ενός διαζυγίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται από τον ορθολογισμό, την εργατικότητα, την οργάνωση. Αγαπά την δουλειά και αποζητά την κοινωνική καταξίωση. Φαίνεται συναισθηματικά απόμακρος και ψυχρός αλλά έχει έναν πλούσιο συναισθηματικά κόσμο, που δεν αφήνει να φανεί για μην πληγωθεί και χάσει την αξιοπρέπεια του. Είναι παρορμητικός άρα μπορεί να γίνει και άπιστος και να φτάσει να χωρίσει από μια σχέση ή  ένα γάμο, που τελικά δεν το κάνει, γιατί πάντα βάζει μπροστά τα πρέπει και όχι τα θέλω. Και βεβαίως τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος χαρακτηρίζεται από το πρωτοποριακό του πνεύμα, την ευστροφία, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του. Αγαπά  την ανεξαρτησία του και τις πρωτοποριακές  ιδέες. Στις συναισθηματικές του σχέσεις είναι τρυφερός, θερμός, αλλά όχι φορτικός. Η συμπεριφορά του σε αυτούς που αγαπά είναι λίγο περίεργη, με αποτέλεσμα να θεωρείται άδικος από τον σύντροφό του. Γίνεται πρώτα φίλος και μετά  εραστής. Η  υπερβολική ανεξαρτησία που έχει εύκολα τον οδηγεί στο διαζύγιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται για την ευαισθησία του, την συναισθηματικότητα του και την διαίσθηση του. Αγαπά την τέχνη, την μουσική, τον χορό. Είναι γοητευτικός σαν άνθρωπος και τραβά την προσοχή του αλλού φύλου. Αλλά  οι διαπροσωπικές του σχέσεις  είναι δύσκολες μιας και εύκολα απογοητεύεται και πέφτει ψυχολογικά, αλλά και δύσκολα λέει όχι στους άλλους για να μην τους στεναχωρήσει. Έτσι μπλέκει σε διπλές καταστάσεις.. Γενικά είναι άπιστος. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που κάνει τους πιο πολλούς γάμους άρα και τα πιο πολλά διαζύγια.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here