Widgets Magazine

RETIA KUZI

Tα ζώδια του νερού αντιπροσωπεύουν το συναίσθημα, την ευαισθησία, την συμπόνοια και την διαίσθηση.Η πολυαστρία σε ζώδια του νερού στον αστρολογικό χάρτη κάποιου, δείχνει ότι έχει την τάση, ανεξάρτητα από το ζώδιο του, να καθοδηγείται από τα αισθήματα του και να αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση του.

Καρκίνος – ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Είναι   το   πρώτο   ζώδιο   του   νερού   και   για   αυτό   θεωρείται   ευαίσθητο   και  συναισθηματικό. Κυβερνάται από τη σελήνη, και   είναι  ζώδιο που  αλλάζει γρήγορα   διάθεση,   το   οποίο   τρομάζει   τους   ανθρώπους   δίπλα   τους. Κυκλοθυμικοί και κολλημένοι στο παρελθόν.

Συνήθως έχουν τρομερό δέσιμο με τη μητέρα τους, καθώς και η σελήνη στο ζώδιο αυτό, που ακόμα και αν πεθάνει ζούνε καθημερινά με τις αναμνήσεις της.   Είναι   άνθρωποι   που   αναπολούν   την   πρώιμη   παιδική   τους   ηλικία   και εξιστορούν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.

Ο   καρκίνος   συμβολίζεται   με   έναν   κάβουρα,   που   ορθά   περιγράφεται     ως μαλακό, ευάλωτο κέντρο, κρυμμένο μέσα σε ένα σκληρό εξωτερικό κέλυφος.

Λένε ότι είναι το πιο σκληρό ζώδιο που υποφέρει μόνο για λογαριασμό του και αγνοεί την ίδια στιγμή τον πόνο του συνάνθρωπου του και ας είναι μεγαλύτερος.

Μπορεί να γίνουν γκρινιάρηδες αν τους προκαλέσουν ή τους προσβάλλουν.

Είναι κτητικοί και παρόλο που αντιδρούν στην συναισθηματική πίεση  από τους άλλους δε διστάζουν να τη χρησιμοποιήσουν για τον εαυτό τους, έτσι ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η ασφάλεια   είναι  ζωτικής   σημασίας  για   την  ευτυχία  τους και  τους  είναι βαθιά   επώδυνο   αν   δεν   τους   αποδεχτούν   οι   άνθρωποι   που  νοιάζονται   για αυτούς. Είναι υπερπροστατευτικοί, αγχωτικοί  και ξέρουν να δίνουν αγάπη.

Έχεις την αίσθηση ότι σε νοιάζονται και σε περιποιούνται, όπως η μητέρα σου.

Είναι η τροφός του ζωδιακού που πρόθυμα βάζει τους άλλους, γύρω από μια προστατευτική σφαίρα, αν χρειάζονται μία φιγούρα μητέρας, άσχετα με το φύλο τους. Το σπίτι τους είναι το κάστρο τους, όπου με τη δημιουργικότητα τους,   φτιάχνουν   με   άνεση   και   συναισθηματική   ζεστασιά   και   αρκετά φιλόξενοι.

Μπορούν να είναι ήρεμοι όπως και οι πιο ήσυχοι των ωκεανών ή μπορούν να συντρίψουν με βίαιη δύναμη.

Σκορπιός -ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Άνθρωποι   με   τον   ήλιο   τους   στο   σκορπιό   χαρακτηρίζονται   από   έντονα συναισθήματα και τη δύναμη της θέλησης.

Δυνατά   στο   χαρακτήρα,  βαθυστόχαστα και   ένα   από   τα   πιο   δημιουργικά   ζώδια.  Δεν   αντέχουν   την   κριτική   και   λόγω   της ευαισθησίας   τους   μπορεί   να   επηρεαστούν   τρομερά   άσχημα   λόγω   ενός αρνητικού σχόλιου.

Ζώδιο που πεθαίνει μέσα από μια απώλεια, ένα διαζύγιο, έναν θάνατο και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Μπορούν να αντέξουν μεγάλη ποσότητα πόνου  έτσι ώστε να γνωρίζουν στο τέλος, ότι πραγματικά το δικαιούνταν.

Δύσκολα θα φανερώσουν πολλά για τους εαυτούς τους και ο λόγος καθαρά είναι για να προστατεύσουν τα αισθήματα τους. Είναι ικανοί  να διαβάσουν τους άλλους ανθρώπους σαν ανοικτό βιβλίο, αλλά τους ίδιους δε θα μπορέσει ποτέ μα ποτέ, κανείς να τους διαβάσει ολοκληρωτικά. Είναι τόσο βαθιά άτομα που μπορεί να χρειαστεί μια ολόκληρη ζωή για να τους καταλάβεις.

Ο σκορπιός συσχετίζεται με το νερό κάτω από τη γη. Τα συναισθήματα τρέχουν πολύ βαθιά. Εάν άφηναν τα βαθιά συναισθήματα τους εκτεθειμένα, θα έβαζαν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο να πληγωθούν, να ντροπιαστούν από τον οποιοδήποτε που δεν συμμερίζεται την ίδια ένταση του συναισθήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μυστικοπαθής. Οι σκορπιοί δεν εμπιστεύονται εύκολα και αυτό τους κάνει απρόσιτους.

Ζώδιο που είναι δεκτικό στα κύματα του συναισθήματος. Αυτό τους δίνει μια   μοναδική   ευαισθησία   στις   σχέσεις   γνωρίζοντας   τι   να   πουν   την κατάλληλη στιγμή και πως να διατηρήσουν μία απόσταση.

Στα καλύτερα τους μπορούν να μαζέψουν ομάδες ανθρώπων μαζί και έχουν τη δύναμη να τους θεραπεύσουν αλλά στα χειρότερα τους μπορεί και να τους χειραγωγήσουν.

Μπορούν   να   αντιλαμβάνονται   και   να   απορροφούν   σημάδια   από   τους διπλανούς   τους.   Άτομα   κλειστά   και   συχνά   ντροπαλά,   που   μπορείς   να εκμυστηρευτείς όλα σου τα μυστικά.

Οι αντιλήψεις και τα συναισθήματα τους είναι πέρα από τις λέξεις. Βασίζονται κυρίως στο τι νιώθουν. Εάν είσαι μαζί τους είσαι πολύ ευτυχισμένος αλλιώς είσαι σε μια μπερδεμένη κατάσταση. Μπορούν να πληγώσουν ή για   να   προχωρήσουν   μία   σχέση   πρέπει   να   είναι   σίγουροι   για   το συναισθηματικό κομμάτι και την απόλυτη αγάπη.

Είναι οι πιο ζεστές ψυχές αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.

Βρίσκουν παρηγοριά από τα δικά τους προσωπικά δράματα. Το σπίτι τους είναι η κρυψώνα τους και δύσκολα επιτρέπουν την είσοδο σε οποιονδήποτε.

Σκοπός   τους   είναι   να   δείξουν  στον   κόσμο,   ότι  τα   συναισθήματα   είναι   η καλύτερη ποιότητα μας. Αγαπάνε αληθινά και άνευ όρων, επειδή το αίσθημα της  αγάπης   είναι   ατελείωτο.   Τα  συναισθήματα   τους   είναι  απόλυτα,   είτε αγαπούν είτε μισούν. Άτομα ακραία, το νόμισμα έχει δύο όψεις για αυτούς. Είτε είσαι φίλος τους και είσαι ο καλύτερος τους, ή ανήκεις στην άλλη πλευρά που σε μισούν ή απλά δε θέλουν να υπάρχεις.

Το μυαλό τους κυριεύεται από τις φοβίες τους και η εμμονή τους χαρακτηρίζει. Είναι τόσο παθιασμένα σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Καλύτερα να αποφύγεις να τους πονέσεις γιατί δε θα το ξεχάσουν ποτέ, επειδή πραγματικά πόνεσαν βαθιά  και σίγουρα θα γυρίσουν το κεντρί τους την στιγμή που δεν το περιμένεις, να σε χτυπήσουν εκεί που πονάς.

Η ζήλια τους ρέει μέσα από την έντονη, γεμάτη βάθος αγάπη για τους αγαπημένους τους. Η σκέψη ότι μπορεί να τους χάσουν είναι θανατηφόρο για τους ίδιους.

Οι σκορπιοί κρύβουν την υπερευαισθησία τους πίσω από τα μαύρα γυαλιά τους. Δείχνουν απλησίαστοι και αντικοινωνικοί μέχρι να τους γνωρίσεις καλά. Είναι ένα από τα πιο περίπλοκα ζώδια.

ΙΧΘΕΙΣ – ΑΧΑΝΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Το   ζώδιο   των   ιχθύων   συμβολίζονται   με   δυο   ψάρια   που   κολυμπούν   σε αντίθετες κατευθύνσεις. Είναι πολύ ευαίσθητα, και τα  κάνει άμεσα εμπαθή με τους άλλους. Εύκολα βάζουν τους εαυτούς τους στη θέση των διπλανών τους.

Είναι   πολύ   δημιουργικά   και   καταφέρνουν   να   κάνουν   φιλίες   τις   οποίες κρατάνε.

Άτομα   χαοτικά   και   της   φαντασίας.   Το   σύμβολό   τους,   τα   κάνει   να ξεγλιστρούν εύκολα και εκεί που νομίζεις ότι τα ξέρεις και τα έχεις πιάσει στα χέρια σου εκεί νιώθεις ότι τα χάνεις.

Ζώδιο των καλύτερων καλλιτεχνών, αγαπούν να μεταφράζουν την αντίληψη και την κατανόηση του κόσμου σε μία μορφή τέχνης.

Όπως το λιμνάζων νερό καταφέρνει ελάχιστα, το ζώδιο των ιχθύων όταν μένει   ακίνητο,   δεν   είναι   στα   καλύτερα   του.   Αντιθέτως   προτιμούν   να βοηθούν τους άλλους,  παρουσιάζοντας γοητευτικές, ευαίσθητες και ακόμη ρομαντικές ιδιότητες.

Ζώδιο που συχνά θυσιάζεται για τους άλλους. Συνήθως συνδέουν τη λύπη τους με κάποια εξάρτηση όπως το φαγητό, τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ.

Αντιμετωπίζουν αυξημένα   συναισθήματα   και αυτό    μπορεί   να   τους σπρώξει να επιλέξουν καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Έχουν   την   ικανότητα   να   εκφράζουν   τα   συναισθήματα   τους   μέσω   της ποίησης, της μουσικής παραγωγής ή της ηθοποιίας.

Τα ψάρια τρέφουν μεγάλη αγάπη για την ανθρωπότητα και μία συμπάθεια για τους ανθρώπους και χωρίς όρια.

Πιστεύουν στους ανθρώπους, γιατί γενικά περισσότεροι άνθρωποι έχουν καλές προθέσεις κατά βάθος. Είναι πολύ παθητικοί και θέλουν όλους τους άλλους χαρούμενους και βάζουν τους εαυτούς τους δεύτερη μοίρα. Πάνε με τη ροή και επιτρέπουν στους άλλους να τους δεικνύουν τι συμβαίνει γενικά. Όμως συχνά καταλήγουν να μην ικανοποιούνται οι ανάγκες τους και τι πραγματικά αισθάνονται. Νοιώθουν ότι οι ίδιοι θυσιάζονται για το καλό των άλλων και εκεί καταλήγουν να νοιώθουν οίκτο για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η ευαισθησία τους σημαίνει ότι είναι ευαίσθητοι για τα αισθήματα των άλλων, επειδή οι ίδιοι υποφέρουν στη ζωή, λόγω του χαρακτήρα τους, είναι πολύ προσεχτικοί να μην αναστατώσουν τους άλλους.

Για αυτό αν περνάς μία δύσκολη φάση στη ζωή σου, είναι αυτοί που θα σου συμπαρασταθούν πραγματικά.

Λαμβάνουν την κριτική πολύ προσωπικά και πονάνε. Όλες οι δυσκολίες της ζωής, όπως η αδικία και ο πόνος του κόσμου, είναι κάτι που νοιώθουν πολύ βαθιά και έχουν την τάση να δραπετεύουν μέσω της φαντασίας τους και της ονειροπόλησης. Για το λόγο αυτό οι ιχθείς πρέπει να αποδεχθούν την ευαισθησία τους, τη συμπόνοια τους και όλα αυτά που  μπορεί να βρει κανείς στην καρδιά τους. Να σταματήσουν να ντρέπονται για τους εαυτούς τους, που νιώθουν έτσι.

Όλοι οι ιχθείς έχουν την άσχημη φήμη ότι είναι υπερευαίσθητα κλαψιάρικα μωρά αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here